Muharrem bende öğrenci iken 1995 yılnda ilk poze mi aldım, huğlu 104 a çift tetik standart, şu an dayıoğlunda ve halen tek tüfeği olarak kullanıyor, sana tavsiyem sıfır almak yerine, takip et, av sezonu bitti 600-800 gibi fiyata, ikinci el bir tane tek tetik huğlu al, antalyada 40 gr üstü fişek atacak bir av yok, 70 mm yatakla da idare edersin.
sıfır aldığın bir torunu yada artemis i yarı fiyatına daha sonra satamazsın, huğluyu satarsın ama , ikinci el alırsan 3-5 yıl sonra aldığın paraya da satar kendine göre beğendiğin bir tüfek alırsın. Ama her ava giderim dersen mobil şoklu yada 4-2 şoklu almak mantıklı. benim kisi 76 cm namlu 2-3 şok du yakın atışlarda ya parçalar yada ıskalardım.
meraklıysan daha çok tüfek alır satarsın, ben huğlu pozeyi aldığımda başka tüfek almam demiştim, şu an alıp sattıklarımın sayısını bilmiyorum.
Tüfek merakı hovardalığa benzer alınca çok sevinirsin, belki onunla uyursun, br süre sonra beğenmemeye başlar, daha sonra da değiştirirsin, ama bazende pişman olursun. Merak ettiğin başka bir şey olursa özelden de sorabilirsin.