İlk otomatiğim ATA CY AHŞAP idi, neredeyse tüm avlarım canlı düştü..
Tüfek fabrikaya gitti geldi yine canlı düştü... tüfeği başka bir bayiiye sattım.. tüfeği alan adam tüfeğin vurmayanı yakmayanı olmaz demişti bana ama bir zaman sonra baktım ki tüfek o bayiiye geri bırakılmış, adam ben bununla tavşan filan vuramıyorum demiş ve geri bırakmış..Tüfek çok zarif, hafif ve şık idi ama ne oldu, ne işe yaradı şimdi tüfeğin zarifliği, estetiği, hafifliği sorarım sizlere ..arkadaş bu ATA ve ARMSAN lara adamlar "kargabağırtan" diye lakap takmış demekki sadece benim tüfeğim öldürmüyormuş..
Şu an 12 cal. 71 namlulu Akkar Altay Special kullanıcısıyım...Şimdi kısa ve orta menzilde her attığım cansız iniyor ama uzun menzilde( 70-75 adım(50-55 metre gibi)) grupman sorunu var sanki.... Tüfekle 32-34 gr. ve 52 gram Magnum gibi çeşitli marka ve gram fişeklerle denemeler yaptım. saçmayı çok çok açıyor.. 1 no şokla bile A4 kağıda çok az saçma geliyor...5 no şokla 1 no şok arasında fazla fark yok gibi... daha hafif gramajlı fişeklerle(28-30 gr gibi) tekrar deneme yapacağım Akkardan ERSİN İKİZ Beye mail attım ve durumu anlattım.. grupman konusunu halledemezsem fabrikaya geri göndereceğim İnşaAllah.