Gönderen Konu: akkar altay mı-stoeger m2000 max 4 mü ?  (Okunma sayısı 4374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semih TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
akkar altay mı-stoeger m2000 max 4 mü ?
« : 24 Mart 2013, 20:40:54 »
https://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=66

http://www.akkar.com.tr/altay-a273145c9,2,376

iki tüfek arasında kaldım iyicene kafam karıştı akkar a kara vermiştim son araştımamda stoeger ı buldum lütfen yardım edin.!
Semih TURAN
1983 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: akkar altay mı-stoeger m2000 max 4 mü ?
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2013, 21:19:50 »
İkisi de alınabilir ama Akkar servisi ücretsizdir. Bozulsun bozulmasın, isterse taş olsun, servis hizmeti net ve sürprizsiz olmalı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2013, 23:23:54 »
İkisi de alınabilir ama Akkar servisi ücretsizdir. Bozulsun bozulmasın, isterse taş olsun, servis hizmeti net ve sürprizsiz olmalı.
Stoeger de öyle volkan bey :)

Temizlikle uğraşmak istemem kaya gibi sağlam olsun,yağmur, çamur demeden  her ava sürüye sürüye götürebileyim, extrem durumlar haric beni yarı yolda bırakmasın diyorsanız, tecrübelerle sabit stoeger(sentetik max 4) bende 5 sezonunu da tamamladı...
   Akkar pozeleri harika, otomatiğini tecrübe etmedim lakin defalarca inceleme fırsatım oldu. ben akkarın otomatiklerinide görsel olarak begendim.
2 tüfek arasında bariz farklar bunu illaki biliyorsunuzdur, biri gaz operasyonlu diğeri kinetik sistem  forumda ısrarla hala tartışanlarda oluyor birinin diğerine üstğn geldi noktalar mevcut. ama her ne olursa olsun tüfek işi  avrupa dahi  alsanız, şans işi o bakımdan önemle üstünde durulması gerekn husus tüfeği ilk gördüğünüzde elinize aldığınızda sizde bıraktığı  his bıyık altından tebessüm etirecek cinsten olmalı diye düşünüyorum :)  birde yüzleyince ben bununla av kaçırmam derseniz işte o tüfek almanız gerek tüfek diye düşünüyorum. not: nekadar kaçırmam desenizde kaçıyor :)  imkanınız varsa tüfekleri yüzleyip size uyan birini seçin ikiside fena tüfekler değiller şahis kanatim..

Kafanızı karıştırması açısından dip not: ata yeni bir model tanıttı iwa da venza
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.224111551066255.1073741826.100004022341070&type=1

ve ayrıca huğlunun dünyada ilk dediği nitro beast https://www.facebook.com/HugluHuntingFirearmsCooperative burada bahsi geçiyor bunlarıda beklemekte fayda  var her iki tüfekte av sezonuna yetişecek eğer aceleniz yoksa bekleyin derim ben stoegerin yeni 3000 modelide bu yaza hazır olur o anlamda beklemek en mantıklısı :)  kolay gelsin ...

Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2013, 16:15:23 »
Semih Bey,bence ikisi de çok iyi tüfekler.Stoeger kinetik, akkar ise gazlı sistem.Bende stoeger m2000 var kullanıyorum ve özellikle ördekte çok memnunum.Yalnız stoegerin dipçiği biraz uzundur.Uzun boylu avcılara iyi gelirken,boyu normal ve biraz kısa olanlara uzun geliyor.Ağaç dipçikli alırsanız biraz kısaltarak ayar yaptırmak gerekebilir.
   Akkar tüfeklerin kundakları ise daha kısa .Ben akkar tüfeği almadım, ancak bir arkadaşım yıllardır kullanıyor çok da memnun.Onun tüfeğini deneme maksadıyla bir kaç defa kullandım ve ben de çok beğendim.Avdaki randımanı ikisinin de çok iyi.Bu iki markayı sana gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Süsü püsü ve reklamı pek yoktur,ama otomatikte Türkiye'nin en iyi tüfekleri bunlardır.Üstelik fiyatları da diğer firmalara göre daha uygundur.
  Git alıp dene, hanginin kundağı senin vücut yapına uygun ise onu gözü kapalı al.Saygılar.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2013, 19:43:14 »
Benim anlamadigin neden komuflajli tuffekleri seciyorsunuz? komuflaj istiyosaniz yapistirabilirsiniz.
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

The following users thanked this post: Halil ÇANGA

Çevrimdışı Semih TURAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2013, 17:58:40 »
İlginiz için sağolun ben zaten istanbul av fuarından almayı düşünüyorum artık nasipse ikisinide orda denerim.
Semih TURAN
1983 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2013, 08:56:44 »
Semih Bey, 5 gün önce AKKAR ALTAY marka sentetik dipçik 61 namlu bir tüfek aldım.Şu ana kadar 53 atış yaptım ve tüfeği çok beğendim.Pek fişek seçmeyeceğini düşünüyorum.Grupmanı güzel, çalışması kusursuz,hafif bir tüfek.Ayrıca çok dengeli, kundak ölçüleri iyi bir tüfek.Tüfekle 15 tane tek kurşun atışı yaptım.Her iki tüfeğe de sahip biri olarak Akkar tek kurşun atışında daha iyi  bence.Zaten bu tüfeği özellikle bıldırcın, çulluk ve domuz avı için 61 namlu aldım.Ama yaptığım deneme atışlarında çok memnun kaldım.Kısacası ikisi de çok iyi tüfekler ve dipçiği sana daha iyi uyum sağlayanı almanı dilerim.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ