Üç tanıdık kişi faturaları ruhsatlarına işlenmiş YERLİ BARIŞ marka av tüfeklerinden aldıklarını ve de tüfeklerin mükemmel çalıştığını söylediklerinde inanamamıştım. Bu yüzden bu üç kişi ile bu tüfekleri deneme atışı için şehir dışında uygun bir yerde önce 32 gr, 34 gr ve 36 gr olan her gr 15 er adet toplam 45 adet av fişeği ile atış yaptık bu atışta bizzat ben ve eşim de bulunduk . Ve atışlara şahit olduk inanın mekanizmalarının çalışmalarına hayran olduk. Yalnız tüfekler magnum değildi. Zaten satın alan kişiler demagnum fişek atmayınız diyede uyarılıyor. Ve fiatları maddi durumu iyi olmayan avcı adaylari veya y.otm leri olmayan avcılar için oldukça uygun. 2 YIL GARANTİLİ KDV+OTV dahil tam 265 YTL. ve 51,61 ve 71 namlu seçenekleriyle satın alma belgenizi fabrikaya gönderiyorsunuz onlar size kargo ile gönderiyorlar imalatçı Ali YILDIRIM tlf numarası: 0 542 346 67 96 Valla arkadaşlar gözümle görmesem bu fiata bu y.otm düzgün çalışan tüfekler olduğuna inanmazdım. Eşim bile kendi eski model tanınmış marka y.otm av tüfeklerin de arka arkaya 45 adet fişek deneme atışı yapma cesaretinin tüfeklerin de arıza olacak endişesi ile olmadığını söyledi