Gönderen Konu: KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALMAK DİYE BUNA DENİR..  (Okunma sayısı 6081 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Avcı arkadaşlar, yetkililerden öğrendiğime göre her yıl ocak ayında maliyeye yatırdığımız avcılık harç bedelleri milli parkların zorlaması  ile meclisten  geçirilip kanunlaşarak tamamen kaldırılacakmış. Ne güzel haber değilmi?  Ya bundan sonrasI?  Bundan sonrasını da yazıyorum arkadaşlar, güya milli parklar biz avcılara bu konuda sanki iyilik yapmış gibi görünse de. türkiyede avlakların bulunduğu bölgelerdeki köy muhtarlıklarına SEZON BOYUNCA HER AVA ÇIKIŞIMIZDA  kaç adet av vurduysak bunların bedellerini köy muhtarlıklarına ödeyecekmişiz.  TAHMİN EDEBİLİYORMUSUNUZ SEZON BOYUNCA KAÇ YTL ÖDEYECEĞİMİZİ?  Ben tahmin bile etmek istemiyorum arkadaşlar. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır? Neymiş efendim AB ÜLKELERİNDEKİ sistem buymuş. Pekiii adama şunu sormazlarmı;  avrupadaki yaşam standartlarına göre bir avrupalı vatandaşın memur veya işçi maaşı ne kadar?  Türkiyedeki memur veya işçi maaşı ne kadar?   MADEM AB ÜLKELERİNDEKİ SİSTEME GÖRE ÖYLE OLACAK DİYORSUNUZ o halde avrupadaki insanların yaşam standartlarına göre de Türkiyede ki insanların yaşam standartlarını aynı seviyeye getirin. Ah arkadaşlar ah  maalesef biz avcılar için çok büyük oyunlar yapılmış. Biz avcıları temsil edenlere, derneklere federasyonlara konfederasyona  şunu sormak istiyorum İlgililerin  ve yetkililerin bu planlarını  biliyormuydunuz? Bilmiyorsanız  MAK ta  ne yapacaksınız  veya neler yapmayı düşünüyorsunuz?
« Son Düzenleme: 29 Mart 2013, 07:41:47 Gönderen: N.Yıldız SÜKAN »
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALMAK DİYE BUNA DENİR..
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2013, 20:02:47 »
Köy muhtarlıkları avlakları avla da dolduracakmıymışlar acaba,yoksa av bulamayınca muhtarın kümesteki tavukları ördekleri mi vuracağız?
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Abdullah KALE

• *
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2013, 21:23:49 »
İşi bilmeyen bürokratlarla mı av camiası için olumlu avrupayi kararlar alınacak bu ülkede yazıklar olsun demekten başka birşeyde gelmiyor elimizde ablacım...
Abdullah KALE
1973 SİVAS & ANTALYA
<a href="http://3.imgland.net/HemJA.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url]PASCAL

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2013, 21:41:27 »
Desenize bohçacılar yaşadı
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2013, 07:56:08 »
Yetkililerin söylediklerine göre her muhtarlık  yaban hayvanlarının üretimine geçecekmiş.  Üretilen yaban hayvanlarının onların düşmanı zararlı hayvanlardan korunması için  köylülerden  oluşan iş istihdamı da yaratılarak maaşlı görevliler ile o zararlılar ile mücadele edilecekmiş. Ayrıca avcıların konaklaması için büyük köy odaları yapılacakmış. Avlanma limiti olmayacakmış. Avlanma günlerindede kısıtlama kaldırılıp haftanın 7 günü av serbest olakmış Bütün bunlar avcılardan, her vurulan av hayvan bedelleri ile yapılacakmış. Miş, miş  mış, mış veee  olayy  çoktaaaaaannnnnnn  bit mişşşşşşşşşşş
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2013, 08:23:22 »
Bu iş en çok bana yaradı :D :) :D :) Ne kadar sevindim.
Çok av vuranlar düşünsün :) :D :) :D
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2013, 08:32:06 »
2014 Seçimlerinde muhtarlığa adaymı olsam :) :) :) :) :) Ama biz büyükşehir olduk köy muhtarlığı kalkıyor mahalle muhtarlığı dönemi başlayacak :) :) :) :) :) :) :)
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2013, 08:47:49 »
Muhtar köyü çokmu iyi idare ediyormuşda avcıları denetlesin, Bundan sonra kraldan daha kralcı muhtarlar türeyecek, hayırılsı..
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Y.Emre TOK

• *
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2013, 08:57:01 »
Sesimiz çıkmıyor diye vurun abalıya. Ne yalan söyleyeyim yazdım sildim yazdım sildim sabah sabah sinirlerim zıpladı hal böyle olacaksa vay halimize alalım bir tek kırma kaçak güreşelim sezonda ne pul parası ne vergi gidişat bunu gösteriyor. Unutmadan köylerini basan domuzlardan muzdarip olupta avcı aramasınlar bu sene domuz bol olacak  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #9 : 29 Mart 2013, 10:35:23 »
Sayın BOROVALI hazretlerine sormak lazım malum kanalda senelerden beri dillendirdiği böyle birşey mi acaba?Onların sayesinde birçok şey zıvanadan çıktı.İnsanlarda halen onlara prim yaptırmaya devam ediyor.Hayırlısı olsun.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2013, 13:25:14 »
yaban tv dekiler seneler dir avrupa av konusunda nerede Türkiye av konusunda nerede deyip durdular al şimdi avrupa gibi oluyoruz da acaba avcılar avrupadaki avcılar gibi maaş alıyomu birde bunu sormak lazım yaban tv'ye , hakikaten tam başlık gibi oldu asgeri ücrete yıllık 25 lira zam avcılık belgesine , avcılık puluna her sene 50,60 lira zam evet avrupalaşıyoruz ne güzell ... lanet olsun böyle düzenlemeyede düzenleyenede  başka ne diyeyim ?
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

Çevrimdışı Selman TİMUR

• *
« Yanıtla #11 : 29 Mart 2013, 13:46:28 »
İlginç bir uygulama ama şahsen bana inandırıcı gelmedi
1982-Mardin

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #12 : 29 Mart 2013, 14:26:01 »
böyle bır uygulama gelse muhtar kimi denetleyecek köyundekılerımı adamlar zaten kacak muhtarda kendilerınden oldumu gün dogar. veya muhtar hangı bır yerı kimi denetleyecek 2 gun sonra kavgalar başlar. muhtar gelir ahkam keser albaşına belayı.

yaban tv yı destekleyen hayran olanlar sevınsınler yarın birgün yabandakılerın özel avlaklarında avlanmaya baslayınca görecem o yabancıları
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 29 Mart 2013, 14:41:37 »
Aynen o zaman yeni sistem şöyle olacaktır; koy muhtar amcanın cebine İNDİREGANDİ seni görmesin...Tepeden başladılar cepleri doldurmaya en sonunda avam tabakasının temsilcisi muhtarıma sıra gelmiş demekki...Hayırlı işler muhtarım..!!!!
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 31 Mart 2013, 10:01:11 »
 O0
ATALARIMIN KANLA CANLA ALIP BİZE MİRAS BIRAKTIĞI BU TOPRAKLARDA S..... AT OYNATMAYA BAŞLADI. BEN AVDA İKEN KİMSE AYAĞIMA DOLANMASIN. fAZLA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM.
BABALAR GİBİDE ÇIKAR AVLANIRIM KRALI BENDEN HARAÇ ALAMAZ. ALDIRAMAZ.... O KADAR.
 O0
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2013, 10:20:56 »
Yetkililerin söylediklerine göre her muhtarlık  yaban hayvanlarının üretimine geçecekmiş.  Üretilen yaban hayvanlarının onların düşmanı zararlı hayvanlardan korunması için  köylülerden  oluşan iş istihdamı da yaratılarak maaşlı görevliler ile o zararlılar ile mücadele edilecekmiş. Ayrıca avcıların konaklaması için büyük köy odaları yapılacakmış. Avlanma limiti olmayacakmış. Avlanma günlerindede kısıtlama kaldırılıp haftanın 7 günü av serbest olakmış Bütün bunlar avcılardan, her vurulan av hayvan bedelleri ile yapılacakmış. Miş, miş  mış, mış veee  olayy  çoktaaaaaannnnnnn  bit mişşşşşşşşşşş
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 01 Nisan 2013, 14:08:50 »
Milli Parklardan Bir yetkili , Köy Haritalarını alıp kullanmak istediklerini söylediler Demekki bunun için kullanacaklar.
Allah (c.c) Sonumuzu hayırlı etsin.Muhtarlık değil saltanat olur.
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2013, 14:25:55 »
İyi olur muhtarlar avda pesimizden ayrilmaz av kacirmasinlar diye av torbasini filan tasir fazla vursun diye
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 01 Nisan 2013, 14:26:49 »
ortalık boş....hatada tamamen bizde...

KÖPEKSİZ KÖYDE DEYNEKSİZ GEZİYORLAR...