Gönderen Konu: Biz tüfekle yapamıyoruz :)  (Okunma sayısı 12652 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz YÜCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Biz tüfekle yapamıyoruz :)
« Yanıtla #25 : 15 Nisan 2013, 16:03:34 »

taner abicim kırın şişeleri kırın sonra köpeklerin ayakları yarılıyor umarım ki topluyorsunuzdur !
Oğuz YÜCE
1992 istanbul
Sabır kurtuluşun anahtarıdır...

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 15 Nisan 2013, 16:51:30 »
oguz bey haklısınız fakat bölge av bölgesi deyil.yinede uyarınız için teşekkürler.ilçede oldugum için trap plakası bulamıyorum internetten getitireceyim artık.
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 15 Nisan 2013, 16:57:42 »
ümit bey merhaba amacım insanlara azimle,emekle yapılmayacak başarılamayacak hiçbirşeyin olmadıgını göstermekti.izlemiş oldugum bir belgeselde gösteri atışı yapan adını hatırlayamadım bir şahıs bir gösterisinde 3 ile 5 bin arası fişek atıyormuş.bu adam avını deyil ciğerinden gözünden bile vurur.saygılar.
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2013, 13:29:51 »
Kesinlikle katılıyorum azim edince herşey oluyor.Bende bir video izlemiştim 16 17 yaşlarında bir delikanlı tüfeği yere bırakıyor arkasını dönüyor havaya arkasına 3 hedef atıyor dönüp tüfeği yerden alıp hiç birini düşürmeden vuruyor.Bol bol pratikle hepsi olur.
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 17 Nisan 2013, 13:38:46 »
ümit bey merhaba amacım insanlara azimle,emekle yapılmayacak başarılamayacak hiçbirşeyin olmadıgını göstermekti.izlemiş oldugum bir belgeselde gösteri atışı yapan adını hatırlayamadım bir şahıs bir gösterisinde 3 ile 5 bin arası fişek atıyormuş.bu adam avını deyil ciğerinden gözünden bile vurur.saygılar.
Taner Bey, tabiki azimle başarılmayacak bir şey yok azimle .. duvarı delermiş :) Ancak şu bir gerçek ki biz tüfekle bile çoğu zaman avı ıskalarken videodaki adamın imkansız sayılabilecek (ok için) mesafeden atış yapması. 2. videoda 50-55 m civarı havada hareketli hedefi vurması kolay iş değil. Siz fişekten bahsetmişsiniz. Ben oktan behsediyorum :)
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #30 : 22 Nisan 2013, 21:41:36 »
Ok hiç hava yermiyor. Grupman sağlam :)
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2013, 21:52:14 »
ben inanıyorumki tüfekle ateş ettiğimiz kadar okla atış yapsa tüfekle aynı atış ededi ile tüfekle yakaladığımız  perfromanstan daha iyisini okla yakalarız....
sapanla atış yaptığım günlerden biliyorum :) oku görmenin buna cok faydası olduğunu düşünüyorum ..çünkü avda önlemelerde hatalar yaptığımız için atışlarımız isabetli olmuyor ve tüfeklerin ölüçeri de bunla alakalı ama yayda bu yok..ve okla avcılık cok keyifli barut yok ses yok :)

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 22 Nisan 2013, 23:21:46 »
ben inanıyorumki tüfekle ateş ettiğimiz kadar okla atış yapsa tüfekle aynı atış ededi ile tüfekle yakaladığımız  perfromanstan daha iyisini okla yakalarız....
sapanla atış yaptığım günlerden biliyorum :) oku görmenin buna cok faydası olduğunu düşünüyorum ..çünkü avda önlemelerde hatalar yaptığımız için atışlarımız isabetli olmuyor ve tüfeklerin ölüçeri de bunla alakalı ama yayda bu yok..ve okla avcılık cok keyifli barut yok ses yok :)
Alıntı
Musa kardeşim dediğinde haklısın. Keşke okla avlanmak serbest olsa bizde de kekliğe bile okla gitmezsem neyim :D
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Hüseyin ÖZCAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 22 Ağustos 2013, 16:25:17 »
O KADAR ÇOK ÜVEYİK VE KANDIRICI OLSA, OKLA DEĞİL AMA SAPANLA BENDE VURURUM ::)
BİZ BURADA AĞAÇ OLUYORUZ KUŞ ATIŞ MENZİLİNDEN GEÇSİNDE ATALIM DİYE ???
1979-Balıkesir