0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yusuf bey 1metreye 1metre beyaz korton kutudada denedim yine 35 metrede 3nolu şok 32 gr rc marka 6 num.4 adet saçmaya rastladım saçma araları çok açık saçmanın biri tam köşede biri ortada diğerleri altta
Beytullah Kardeşim;Eğer tüfeğin namlu şokları veya namluların birleştirilmesi hatalı değilse problem sana uymayan kundakta olabilir. Namlu çeliği ile ilgili bir problem değil. Zira tüm Sarsılmaz tüfekleri ve neredeyse tüm yerli firmalar 4140 çeliği kullanıyor.Namluları doğru birleştirilmiş bir tüfekte yıkıcılık ile ilgili sorunu ya fişekte ya da kundağın atıcıya uymamasında aramalısın.Sarsılmaz en doğru cevabı sana ulaştıracaktır.Selamlar
namlunuz gözünüzün baktığı noktaya bakmıyor...en hatalı şokta bile bu kadar kötü bir saçma dağılımı olamaz diye düşünüyorum..yerli sanayimiz ne zaman düzgün bir namlu birleştirmesi yapacak doğrusu merak ediyorum..
selamünaleykümmurat bey atış yaptıgınız tüfegin... markası, namlu boyu ve kullanılan şokları yazmanız mümkünmü... adımlarınızın büyüklügü nekadar yani 75 adımı metreye çevirirsek 40metre gelende olur 75metre gelende olur mesafe bilgisini net olarak söylemeniz mümkünmü ... allaha emanetolun.