0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şoklar yanıksa nefarkeder modeli benimki 2009....
Dışarıyadamı bu şoklarla gönderiyorlarmış..alil beye birzahmeg soruver........
Aynı senin şoklar gibi siyah merak etme ,
bu yeni model ekstra sok rengi önemli değil kafanıza takma ve sakın yerli yaf ve yerli fişek atma .namluda sıvısma yapısma yapıyor kutuda 3 bin tl fazla ver avrupa at bıldırcında mirage keklil tavsan da RC..GB BP AVRUPA wincıster at
Ersin kardeşim merak etme sorun yok, yıldızın tüm şokları böyle .Yani yıldız şokların modeli böyle diyelim.İleride onlarda parlak şoklar yapacaklarmış.Şokların parlak olmaması tüfeğinin kötü olduğu anlamına gelmiyor,gönül rahatlığıyla sezon açıldığında avını yapabilirsin.Dedimya bildiğim kadarıyla tüm yıldız pozelerin şokları birebir seninkiyle aynı. Hadi rastgele
2002 model yıldız pozem var şoklar parlak, arkadaşım 2013 de enjektörlüsünü aldı onunda şokları parlak diye hatırlıyorum demek ki çelik saçma için falan mı düşündüler bu mat renk şokları bilemiyeceğim en kısa zamanda bayiye halil beyin yanına uğrayıp bi sorayım bakalım durum neymiş. Yıldız diğer tüfeklerime göre daha toplu atıyor ve gramaj olarak hafif gramaj kullanıyorum. enjektörlüsü tahminimce 2.9 kg civarıdır, benim tüfeğim 71 namlu 2.75 kg. yerli fişekte sterling ve zuber kullanmanızı tavsiye ederim. diğer markaları sevmiyor ve çok tepiyor. mirage 7-8 numaralara bayılıyor.
Yavaşçalar ve özkursan sakın deneme ben denedim aklımı aldı bomba gibi patlıyorlar. Mirage al at bi dene bak 28-30,5 gr ama orjinal mirage burdurda yerli fişeklerin kutusu 15 lira avrupalar 20 idi mirage 17,5 e alıyordum ördek hariç bütün avlarda iyi performans aldım.
iki hafta önce aldığım yıldız spz me tüfeğimi işlerden dolayı ancak paylaşabiliyorum ... formda actıgım başlıktan yola cıkarak siz değerli avcı abilerimin önerilerine bakarak bu tüfeği aldım umarım pişman olmam .... siz avcı abilerimden bir kaç bilgi istiyorum akdeniz bölgesindeyim genellikle keklik ve bıldırcın avına gidiyorum bu avlarda bana önerebileceğiniz şok ve fişek kombinasyonu nedir ...saygılarımla ..how do you print screen
yerli tüfekler içinde en iyileriden biri diyebilirim, güzeel tüfek, 5 yıl kullandım hayırlı olsun
hayirli olsun güle güle kulan kazasiz belasiz bol avlar ras gele
tşk ederim abi sagolasın önerebileceğiniz fişek markası ve şok kombinasyonu varmı keklik ve bıldırcın için ....saygılar