Hönk mü? Okuduysan ya bir şey öğrenmek içindir yada bildiğini aktarmak içindir.
Forumda biri tabanca ile ilgili bir soru olsa atmadan bir çok kişiye yardımcı olabilirim. Lakin konu tüfek ve ben tüfeklerden pek anlamam. Bilmediğimi söylemekten de utanacak kadar kişiliksiz bir yapım yok. Kimden ne öğreneceksem seve seve dinlerim yeterki doğru olsun. Tüfeklerden anlamam ama evde üç tane tüfeğim var. (Tabanca sayısının 7 yi aştığı zamanlar da oldu.) Bu sebeple forumda senin gibi, tüfek konusunda benden daha bilgili arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.
Bu dakikadan sonra foruma girmeme vesile olan arkadaşlara danışayım. Polemiğe girmeye veya konuyu uzatmaya gerek yok.
Tüfeklerim benim için tabancalarım kadar kıymetli. Satmaya kıyamıyorum. Ancak ödeme sıkıntısına da düşersem bir arkadaşıma, kıymetini bilecek bir silahsevere vermeyi tercih ederim. Bir yere de götürüp sorarım haftasonu olmazsa.
Bence bir malın ikinci eli sıfır fiyatının aşağı yukarı yarısı eder. Malın bulunmazlık durumu var ise ve ürün gerçekten aşırı iyi durumda ise sıfır fiyatına yakın da edebilir. Ama sıfır fiyatının üzerinde fiyat istemek bir çeşit edepsizlik olur kanısındayım. Tek kırma resimleri aşağıda

Çifte resimleri ise aşağıda
jpg upload
resim yükle
gif upload
resim gönder
ücretsiz resim barındırmaSon olarak yerli tek kırma fiyatına baikal tek kırma verilmez diye düşünüyorum. Şoksuz bu nadirlikte ve bu temizlikte bir baikal çifte de kolay bulunmaz eminim. Baikalın her onbin tüfekte bir kaçtane şoksuz ürettiğini biliyorum bu da onlardan biri.
Arkadaşlar sizin yorumlarınızı özellikle bekliyorum. Saygılar