Kaz ördek avcisi olsa da m2000 alsin halil hocam
tabi ki stoeger MD2000
ondaki namluyu , penetrasyonu en kral avrupa tüfekte bulamazsın..HA UFAK TEFEK MEKANİZMA ŞU BU SORUNLARI ÇIKIYOR ÇIKMIYOR DEĞİL..baya bi pişman olmuştum ilk zamanlar ben aldığıma..ama şu anda bi tanede yedek neden almadım diye pişmanım.BENİM Kİ FABRİKADA HALA İNŞALLAH ÖRDEK SEZONUNA KADAR GELİR..gelsede gelmesede bi tanede yedek alıcam aynısından.biri arıza yaptımı hemen diğeriyle devam yada parçalarını değiştirir arıza yapanı fabrikaya yollarım..8,9 kadar tüfek geldi geçti elimden.hala kullandıklarımda var ama bu güne kadar en yıkıcı tüfeğin hangisiydi derseniz stoeger derim.onla vurduğum avlar cansız düşüyordu kanat bile çekemeden..sanırsın dünden ölmüş biri havadan yere son sürat fırlatıyor kuşu..öyle düşerdi kuşlar.çakılırdı..bayada efektli bir ses çıkıyor kuş düşünce abartmıyorum...vurduğum kuşların üveyik ve bıldırcın genellikle daha içinden saçma çıkmadı yerken ağzıma geçmedi delmiş geçmiş hep..havada patlıyor kuş resmen..stoeger harici hiç bir tüfek kuşun tüylerini havada savurtmuyor.bir arkadaşımız demiş
stoegerle avlanırken kendimi amerikadaki kaz avcıları gibi hissediyorum..aynen öyle..stoegerin namlusundan çıkan saçmanın bi tanesini bile yiyen ördeğin halini tahmin bile edemiyorum.Allah yardımcısı olsun
tavsiyem stoeger md2000 camo max4...en yıkıcısı bu..yüzede iyi gelir.....siwingide çok şahane....71 namlu alın ama..hemen yüze gelmez falan derler hikaye..ben çok bıldırcın parçaladım..65 namlu tüfek ördeği anca gıdıklar..saçma değerse tabii.