Gönderen Konu: & SICAK TEMAS SAĞLANMIŞ OPERASYON BAŞARIYLA NOKTALANMIŞTIR & AVCI TİM 45  (Okunma sayısı 29772 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Bir avcının ömründe bir defa denk gelecek av oldu ortam süper arkaşlar kafa dengi muhabbet şahaneydi yine herşey için çok teşekür ediyoruz Mehmet  Karakaya Avcı timi 45 den selamlar.

Dediğin ömer kardeşim daha niceleri nasip olur inşallah :) AVCI TİM 45 le yola devam :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Süleyman SARIDAĞ

• *
tarık valla yazdıklarını okuyunca her halde bizi askere geri çağırıyorlar sandım  :) .ben yıllarca kopay baktım hayatımda hiç bu kadar zevkli bi tavşan avı yaşamadım.öncelikle mehmet karakayaya sonrada tüm 45 avcı timine çok teşekkürler arkadaşlar ellerinize ayaklarınıza tarık kardeşim ağzına sağlık rast gele.AVCI TİM 45

Süleyman SARIDAĞ 1982
0537 603 98 79-0545 399 52 66
KARAALİ AVCILAR ATICILAR VE BALIKÇILAR DERNEĞİ MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Süleyman kardeşim yaşadığımız av çok farklıydı bu aşikar ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin ....
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Süleyman SARIDAĞ

• *
Süleyman kardeşim yaşadığımız av çok farklıydı bu aşikar ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin ....

AMİNNN... bilader ben tavşan avını gerçekten çok severim ama hayal edemeceğim bi av günüydü hala inanasım gelmiyor.. :) :)

Süleyman SARIDAĞ 1982
0537 603 98 79-0545 399 52 66
KARAALİ AVCILAR ATICILAR VE BALIKÇILAR DERNEĞİ MANİSA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Walla köpeklerdenn ava hhatta muhabbetten çaya kadar herşey dört dörtlük olmuş .İnşallah her zaman böyle dört dörtlük av yaparsınız
rastgele
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Ersin kardeşim teşekkürler daha iyileri size nasip olur inşallah ...
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Nazım AKGÜN

• Müdavim Üyemiz
ha maşallah dostlar kırmışsınız avların kolunu kanadını tabiki muhappetinde  aynı güzellik te devamını dilerim rastgele.
Nazım AKGÜN  12.03.1984 ortakentyahşi /BODRUM 0537.439.61.82

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
İçin kalktı arkadaş arkadaş bu ne ya :D :D
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
tek kelime ile süper olmuş..avın yüksek lisansını+mastırını yapmışsınız  :) rasgele..
  • Ata cy 71
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Deniz YILDIRIM

• *
  • yalana itiraz yok herkeze RASTGELEE
avınız ve arkadaşlığınız daim olsun tarık abim çok güzel av yapmışsınız kazasız belasız bol fermalı avlar derin ile...

Elektrik Teknikeri izmir/kiraz TEDAŞ 0554 732 32 33

Çevrimdışı Mehmet KARAKAYA

• *
AVCI TİM 45  NERDE VURDUNUZ ARKADAŞLAR BU KADAR TAVŞANI SÖYLEYİNDE BU HAFTA BENDE GİDEYİM ORAYA

SİZİN GÜZEL İNSANLAR OLDUKTAN SONRA HER SENE BÖYLE GÜZEL AVLAR YAPTIRMAYA CALIŞACAĞIM HERZAMAN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR TARIK ÖSTLÜER  KARDEŞİM VE EKİBİ ...

Mehmet KARAKAYA
1985 / BURDUR -- ANTALYA
Tel:05464220938

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
Sağ kalanlar Manisaya doğru yatmazlar artık :D Daim olsun abi
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
ha maşallah dostlar kırmışsınız avların kolunu kanadını tabiki muhappetinde  aynı güzellik te devamını dilerim rastgele.

Nazım kardeşim çok şükür sezonu açtık bundan sonra sağlık olsun gerisi gelir inşallah avlarınız daim olsun....
Ekibe selamlar...
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
İçin kalktı arkadaş arkadaş bu ne ya :D :D

Burağım gel birde bana sor :) :) :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
tek kelime ile süper olmuş..avın yüksek lisansını+mastırını yapmışsınız  :) rasgele..

Ahmet Abi'm biz daha çırağız daha iyileri sizinle olsun abi selamlar...
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
avınız ve arkadaşlığınız daim olsun tarık abim çok güzel av yapmışsınız kazasız belasız bol fermalı avlar derin ile...

Deniz kardeşim teşekkürler derin tam derin :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
AVCI TİM 45  NERDE VURDUNUZ ARKADAŞLAR BU KADAR TAVŞANI SÖYLEYİNDE BU HAFTA BENDE GİDEYİM ORAYA

SİZİN GÜZEL İNSANLAR OLDUKTAN SONRA HER SENE BÖYLE GÜZEL AVLAR YAPTIRMAYA CALIŞACAĞIM HERZAMAN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR TARIK ÖSTLÜER  KARDEŞİM VE EKİBİ ...

Geleneksel açılışımızı yine beraber yaptık karakayaların mehmedi kardeşim herşeyler için sonsuz teşekkürler bizler olması gereken gibi gittiğimiz yere kardeşimiz için gideriz kümes için değil av işi nasip işi önceki yıllardada güzel avlara imza attık dahada atarız sıkıntı yok tekrardan selamlar çadırcı kardeş :) :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Allah muhabbetinizi bozmasın.
Gülen yüzleriniz hiç solmasın.
Gelecekteki avlarınız bundan kötü olmasın.
Avcı Tim 45 Eşme'ye de uğrasın.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Sağ kalanlar Manisaya doğru yatmazlar artık :D Daim olsun abi

Yatmazlar Tolga banada öyle geliyor :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Allah muhabbetinizi bozmasın.
Gülen yüzleriniz hiç solmasın.
Gelecekteki avlarınız bundan kötü olmasın.
Avcı Tim 45 Eşme'ye de uğrasın.

Goca ustamız olayın şokuyla seni aradık muhabbetin dibine vurduk :) ustamızın sözü bizde emirdir :) sağol ustam ....
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Aşur ÇOBAN

• Müdavim Üyemiz
yok yok kardesım .. sız kesın tavşan alayına denk geldınız ..keklıklerde tek tek yataktan kalktı :D :D ...yurt dısına tavsan cıftlığınemı gıttınız yoksa ..hanı sırf tarık olsa yapar dıyecem ..zamnanında ördek cıftlığınede gıdıyordu :D :D ...ama ıste faruk var ısın ıçınde ..bırde dığer saygıdeğer avcı arkadaşlar ..ıste bızım çömez tarık ta arada kaynamış herzamnkı gıbı :D :D ...  saka bır yana ..son zamanda en keyf le ızledığım paylasım ..avınız ..muhabbetınız kardeşlığınız herzaman  daım olsun..nıce bol avlar ..nıce bol muhabbetler dılerım tum ekıbı canı gönulden kutlarım....nıce bol avlar ....  ha bu arada bende dıyorum ankarada kı tavsanlar nerede :D sızın o tarafa  göçmuşler heç demıyonuz ...göç tavsanı geldı dıye :D ....vallahı bak hırslandırdınız benı  :D :D su ekıbı bır toplayım bakem :D :D ..
   kazasız belasız bol avlar ..rastgele
Aşur ÇOBAN
1975 ANKARA 0532 426 92 34

ücretsiz resim barındırma

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
Maşallah güzel av ve  dostluk olmuş herdaim avınız keyfiniz bol dostluğunuz sıkı olsun.rastgeleyin.

Ufuk abi teşekkürler avın daim olsun kazasız belasız ...
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
yok yok kardesım .. sız kesın tavşan alayına denk geldınız ..keklıklerde tek tek yataktan kalktı :D :D ...yurt dısına tavsan cıftlığınemı gıttınız yoksa ..hanı sırf tarık olsa yapar dıyecem ..zamnanında ördek cıftlığınede gıdıyordu :D :D ...ama ıste faruk var ısın ıçınde ..bırde dığer saygıdeğer avcı arkadaşlar ..ıste bızım çömez tarık ta arada kaynamış herzamnkı gıbı :D :D ...  saka bır yana ..son zamanda en keyf le ızledığım paylasım ..avınız ..muhabbetınız kardeşlığınız herzaman  daım olsun..nıce bol avlar ..nıce bol muhabbetler dılerım tum ekıbı canı gönulden kutlarım....nıce bol avlar ....  ha bu arada bende dıyorum ankarada kı tavsanlar nerede :D sızın o tarafa  göçmuşler heç demıyonuz ...göç tavsanı geldı dıye :D ....vallahı bak hırslandırdınız benı  :D :D su ekıbı bır toplayım bakem :D :D ..
   kazasız belasız bol avlar ..rastgele

Aşur abi tavşan teyibi kurduk hepsi teyibe gelmiş eee tabi arkadaşlar vurdu olan bana oldu şu çantacılığı bıraktım bu avdan sonra :) :) sen Çiller'i sıkı tut bu adamlar çok câni heryer mezbaya döndü dahada iflah olmazlar Allah'tan bende köpek varda boş dönmedim :) :) :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Ali BAL

• Müdavim Üyemiz
Maşallah güzel av ve  dostluk olmuş herdaim avınız keyfiniz bol dostluğunuz sıkı olsun.rastgeleyin.
Ali BAL
1977 Alaşehir MANİSA 05367269624-05428366183

Çevrimdışı Aşur ÇOBAN

• Müdavim Üyemiz

Aşur abi tavşan teyibi kurduk hepsi teyibe gelmiş eee tabi arkadaşlar vurdu olan bana oldu şu çantacılığı bıraktım bu avdan sonra :) :) sen Çiller'i sıkı tut bu adamlar çok câni heryer mezbaya döndü dahada iflah olmazlar Allah'tan bende köpek varda boş dönmedim :) :) :)

hahahaha..bır o eksıktı zaten ..tavsan teyp ı :D :D :D ...bende zannettım arada kaynadın yıne sen ..su sendekı kırık köpekte olmasa valla yandın ..zaten kırık tarığım o ondan tavsanı yakalamış ..
   sen onu ankaraya yolla  tekrardan  ..eğıtımnı yarıda kalmış :D ..bak keklığı canlı yakalamayı öğretmemışler ..
Aşur ÇOBAN
1975 ANKARA 0532 426 92 34

ücretsiz resim barındırma