Gönderen Konu: akkar Churchill s.poze aldým  (Okunma sayýsý 88612 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • Ýleti: 107
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
akkar Churchill s.poze aldým
« : 29 Kasým 2013, 19:37:50 »

Öncelikle anakaradan selamlar.bugün akkarýn Churchill s.pozesini aldým.71 namlu 12 cal .yarý otomotiðini silvýr modelini halen kullaniyorum 4 yýldýr týk demedi teklemedi çok memnunum.huðlu 103c modelini sene baþýnda aldým.çok aðýr ve iðnesi alt taraf takýlýyor  fabrikaya gönderdim 1 ayda döndü ama halen ayný .bende köyde süs olsun diye duvara astým baba yadigarý tek kýrma ile .bence bu silah iþinde markadan çok deneyimlere ve ve þansa baðlý .

« Son Düzenleme: 03 Aralýk 2013, 09:45:36 Gönderen: Özer SELÇUK »

1985 ANKARA--Akkar Churchill

Çevrimdýþý Ceyhun SÖNMEZER

• *
  • Ýleti: 284
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: akkar Churchill s.poze aldým
« Yanýtla #1 : 29 Kasým 2013, 22:54:33 »
hayýrlý olsun güle güle kullanýn
  • Ata Neo12 Max5
1987 Adana

Çevrimdýþý Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 461
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #2 : 29 Kasým 2013, 22:57:38 »
Güzel günlerde kazasýz belasýz kullanýrsýn inþallah..Bende altay silver sentetik var vede çok güzel bir tüfek..Eminim pozeside öyledir..Deneyimlerini ilerde paylaþýrsan memnun olurum..Selametle kal..
  • BENELLÝ CRÝO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSÝN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAÐLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ÞANS TANIYANDIR..

Çevrimdýþý Volkan KÖYDEMÝR

• Onursal Üyemiz
  • Ýleti: 6325
« Yanýtla #3 : 29 Kasým 2013, 22:59:35 »
Öncelikle foruma hoþgeldiniz Özer Bey, zevkle vakit geçirmenizi dilerim.

Yeni Akkar'ýnýzý güle güle kullanýn. Aðýrlýðý 103C ile kýyasla nasýl? Bu arada 103C nin iðnesi nereye takýlýyor, fiþeðe vurunca açarken mi yoksa iðne deliðine mi, baþka bir þey mi?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden deðil, seyirci kalýp hiçbir þey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #4 : 29 Kasým 2013, 23:49:27 »
Herkese çok teþekkürler .103 c sen daha hafif ve kibar.bu ele alýnca daha hoþgeliyo .iðnesi vuruyor ama patlatmýyo .bazen hic vurmuyo. Birgün kapsül elimde patlayacak diye korkuyorum. Haftaya deneyimlerimi yazarým

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #5 : 01 Aralýk 2013, 00:43:00 »
video denedim olmadý..çýkmýyoo

« Son Düzenleme: 01 Aralýk 2013, 00:51:48 Gönderen: Özer SELÇUK »

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #6 : 01 Aralýk 2013, 19:53:11 »
bugün silahýmý deneme imkaným oldu hulu süperpoze ile kýyaslandýðýnda daha az geri tepmesi olduðunu gördüm sterling'in 34 gram 3 numara mermisi ile yaptýðým atýþlarda.teneke üzerinde insana çok hoþ bi etki býrakýyor çok fazla aðýr olmamasý sebebiyle insaný yormuyor.namluyu kýrdýðýnda boþ kovaný 1 metre arkaya atarak mermi deðiþtirme esnasýnda kolaylýk veriyor..keþke daha önce alsaydým.tavsiye ederim..çok hoþ bir tüfek yaptýðý içinakkara tteþekkür ederim

Çevrimdýþý Samet YILMAZ

• *
  • Ýleti: 155
« Yanýtla #7 : 02 Aralýk 2013, 17:49:32 »
Özer bey hayýrlýsý olsun Allah kaza bela vermesin . bende Akkarýn s.pozesini kullanýyorum ejektörsüz modelini benim tüfeðim 66 namlu  2.965kg, 71 namlusunu da tartmýþtým 2.990 kg  geliyor sizin de eðer tartma imkanýnýz olursa paylaþýrsanýz diðer ustalara fikir vermiþ oluruz, bu arada tartým yaparken aský kayýþýna bile dikkat edin en az 50 gr fark yapar bazý aský kayýþlarý 120 gr kadar çýkabiliyor..
1987-Edirne
bmp resim yükle

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #8 : 02 Aralýk 2013, 22:44:15 »
Slm aský kayýþý orjinalinde yok.gerçi takma geride yok.en çok sevdiðim özelliði tüfeði ateþleyip kýrdýktan sonra kendisi otomatik emniyete aliyo.kaza riskini minimuma indiriyor .

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #9 : 03 Aralýk 2013, 09:20:37 »

anca yüklemeyi becerdim .burada deneyip ondan sonra ilk mesaja kopyalayýp  yapýþtýrdým
« Son Düzenleme: 03 Aralýk 2013, 12:04:51 Gönderen: Özer SELÇUK »

Çevrimdýþý Ýlhan BULUT

• *
  • Ýleti: 252
« Yanýtla #10 : 03 Aralýk 2013, 11:44:22 »
Hayýrlý olsun çok güzel bir tüfek.
  • Akus SuperPoze
  • Huðlu Renova
Ýlhan BULUT
1972 KOCAELÝ

býlal taskomur

• Ziyaretçi
« Yanýtla #11 : 03 Aralýk 2013, 12:31:36 »
tüfeðin hayýrlý olsun aynýsý bende var çok güzel tüfek namluya dikkat et pas yapmasn en ufak su deðdirmemeye çaba göster benden tavsiye..:) ;D

Çevrimdýþý Ethem TOKER

• *
  • Ýleti: 27
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #12 : 03 Aralýk 2013, 12:46:30 »
Hayýrlý olsun kazasýz güzel avlar dilerim.

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #13 : 03 Aralýk 2013, 14:21:42 »
tüfeðin hayýrlý olsun aynýsý bende var çok güzel tüfek namluya dikkat et pas yapmasn en ufak su deðdirmemeye çaba göster benden tavsiye..:) ;D

Çok saðolatýþ denemelerinden sonra yaglayýp temizledim ve öyle kaldýrdým

Çevrimdýþý Hamza CÝVÝL

• *
  • Ýleti: 289
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #14 : 03 Aralýk 2013, 16:33:10 »
Hayýrlý olsun Özer bey,Güle güle kulllanýn..
1983 ANKARA

Çevrimdýþý Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 791
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #15 : 03 Aralýk 2013, 18:39:19 »
         Özer Bey, tüfek çok güzel görünüyor ve hayýrlý olsun.Bende de silver modeli y. otosu var.Çok memnunum, tüfeðin aðýrlýðýný ve fiyatýný sakýncasý yoksa paylaþýrsanýz memnun oluruz.Bir de paslanmaya karþý dikkatli olmanýzý tavsiye ederim.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKÝ

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #16 : 03 Aralýk 2013, 19:01:25 »
Tüfeði tartma imkâným yok.1300 ze 10 taksitle aldým.yanýnda da 1 kutu mermi.yað harbi .kýlýf ve balýk olta takýmý aldým.býçak verecekti ben olta istedim.

• Onursal Üyemiz
« Yanýtla #17 : 03 Aralýk 2013, 19:57:12 »
Bence gayet güzel bir tüfek almýþsýnýz. Yüklediðiniz videoyu da izledim, çalýþýyor. Hind bülbülü mü neyse, o da güzelmiþ :) maþallah.

Tenekeye kaç metreden, hangi þokla attýnýz? 3 numara kaz hariç her av için bence fazla büyük. Yine de tenekeye isabete göre, orada tavþan da, kaz da, hatta keklik de mefta olurdu.

Bu aldýðýnýz tüfeðin aynýndan bir ara bayide incelemiþtim ve güzeldi. Çok da hafif gibi deðildi. Otomatik emniyet alýþtýktan sonra iyi bir þey ama unutulmayýn ki bu emniyet tam bir emniyet deðil. Sadece istemeden tetiðe basýlýrsa patlamasýna mani olur. Horozlar gerili ve iðnelerle arasýnda hiçbir engel yoktur. Yani emniyette olmasýna güvenmeyin.

Boyasý Ýngilizce bluing dedikleri türden görünüyor. Güzel de yapmýþlar ama bu boyalarýn her türü özen ister. Ter, tuz, yaðmur, nem bunlarýn düþmaný. Hemen bir þey olmaz. Benim de böyle boyalý tüfeðim var ve yaðmurda da kaldý ama eve dönüþte temizlediðim için zararý olmadý. Krom kadar korumadýðýný söyleyebilirim.

Fotoðraflarý "forumlar için hotlink 1" satýrýndakini kullanýn. Fotolarý yüklerken ise 800x600 (15 inch monitor) seçeneðini kullanýn.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden deðil, seyirci kalýp hiçbir þey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdýþý Ceyhun SÖNMEZER

• *
  • Ýleti: 284
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #18 : 03 Aralýk 2013, 20:00:10 »
tekrardan hayirli olsun yalniz benim anlamadigim neden çabuk paslanýyor acaba normalde dayanýklý  olmasý gerekmiyormu ?
  • Ata Neo12 Max5
1987 Adana

• Onursal Üyemiz
« Yanýtla #19 : 03 Aralýk 2013, 22:29:43 »
Kolay paslanmaz ama kromlular gibi de bir kenara atýlmamalý. Bundaki boya bir çok deðerli tüfekte vardýr. Cazibesi bence kesinkes önde ama koruma deyince az geride. Yine de önce yazdýðým þekilde kullanýldýðýnda hiçbir þey olaz.
1968

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #20 : 03 Aralýk 2013, 23:31:04 »

Slm
Teneke atýþlarýný 45 adýmda 3 numara þok 3 numara 34 gram sterling fiþeði ile yaptým. 4numara þokla dayaptým fotosunu koymaya  çalýþacaðým.
Gercekten boyasý çok hassas ve çok özel.namluya temiz baktýktan sonra paslanacaðýný sanmýyorum.otomotiði var altayýn temizler koyarým hiç birsey olmadý þimdiye kadar.inþallahta olmaz
« Son Düzenleme: 03 Aralýk 2013, 23:34:05 Gönderen: Özer SELÇUK »

Þahin BÝTEN

• Ziyaretçi
« Yanýtla #21 : 04 Aralýk 2013, 00:11:16 »
hayýrlý olsun ,  Allah kazasýz belasýz güle güle kullanmayý nasip etsin..tüfek kaç namlu çelik kasamý hangi serisi yazarsanýz çok sevinirim..güzel tüfek gerçekten..namluya iyi baktýktan sonra problem olmaz..boyasý kromu çok çok iyi olsa dahi ýslak býrakýnca elbet kuflenecektir..av dönüþü yaðlý bezle silip býraktýktan sonra hiç biþey olmaz..av esnasýnda yaðmurlu havalardada yanýnýzda küçük bir bez bulundurun bence..arada bir kurulamak lazým..ben öyle yaparým hep..çok yaðmur yoksa bile hava çiselerken namlu ýslanýyor illa..bez her zaman iyi olur.özellikle ördek avýnda.
« Son Düzenleme: 04 Aralýk 2013, 00:17:10 Gönderen: Þahin BÝTEN »

Çevrimdýþý Özer SELÇUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #22 : 04 Aralýk 2013, 00:16:04 »
hayýrlý olsun ,  Allah kazasýz belasýz güle güle kullanmayý nasip etsin..kaç liraya aldýnýz acaba fiyatýný merak ettim.
Üst yorumlarda yazmýþtým

Þahin BÝTEN

• Ziyaretçi
« Yanýtla #23 : 04 Aralýk 2013, 00:18:22 »
pardon dikkat etmemiþim görüp düzelttim yorumu..fiyat çok çok iyiymiþ.

Çevrimdýþý Osman ALP

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 531
« Yanýtla #24 : 04 Aralýk 2013, 10:21:31 »
Tebrik ederim Özer Kardeþ. Ülkemizdeki en iyi 3-5 markadan birisi olan firmanýn tüfeðini almýþsýn. Kazasýz günlerde güle güle kullanmaný tavsiye ederim. Eðer oldu da pas sorunu olursa hemen fabrikaya gönder. Türkiye'deki müþteri memnuniyeti en fazla olan firmayla karþýlaþacaksýn.
Osman ALP
16.11.1970 - ÝZMÝR
Browning Auto5, Sauer Beretta s56, Remington 1187 Special Purpose, Remington Model 11, Remington 870 Express Combo, JP Sauer&Sohn Royal Çifte, Retay Masai Mara, Derya MK-12, Rubans Anglais Dolma Çifte, Mossberg 500A Combo