Bence gayet güzel bir tüfek almýþsýnýz. Yüklediðiniz videoyu da izledim, çalýþýyor. Hind bülbülü mü neyse, o da güzelmiþ

maþallah.
Tenekeye kaç metreden, hangi þokla attýnýz? 3 numara kaz hariç her av için bence fazla büyük. Yine de tenekeye isabete göre, orada tavþan da, kaz da, hatta keklik de mefta olurdu.
Bu aldýðýnýz tüfeðin aynýndan bir ara bayide incelemiþtim ve güzeldi. Çok da hafif gibi deðildi. Otomatik emniyet alýþtýktan sonra iyi bir þey ama unutulmayýn ki bu emniyet tam bir emniyet deðil. Sadece istemeden tetiðe basýlýrsa patlamasýna mani olur. Horozlar gerili ve iðnelerle arasýnda hiçbir engel yoktur. Yani emniyette olmasýna güvenmeyin.
Boyasý Ýngilizce bluing dedikleri türden görünüyor. Güzel de yapmýþlar ama bu boyalarýn her türü özen ister. Ter, tuz, yaðmur, nem bunlarýn düþmaný. Hemen bir þey olmaz. Benim de böyle boyalý tüfeðim var ve yaðmurda da kaldý ama eve dönüþte temizlediðim için zararý olmadý. Krom kadar korumadýðýný söyleyebilirim.
Fotoðraflarý "forumlar için hotlink 1" satýrýndakini kullanýn. Fotolarý yüklerken ise 800x600 (15 inch monitor) seçeneðini kullanýn.