şahsi nazarımda , 104 a ların eline su dökecek poze yok yerlilerin içinde . neden derseniz ;
kesinlikle yerliler içinde en sıkıntısız tüfek . tek patlattı , çift patlattı , ejektör sıkıştı derdi yok . içine ne koyarsan atar , banamısın demez . üç beş tüfek kullandıktan sonra yine 104 a ya dönüş yaptım . sebebide , ördek avında , ejektörlerin boş fişeği atamaması . ama tüfeğiminde suçu yok . ördeğe git gel, fişeklerin metal kısımları oksitleme yapmış , ıslanıyor ister istemez gölde , hele birde pirinç kısmı uzun ise .
bir sabah bekinde fişeği attım , tüfeği kırdım , fişekler milim kımıldamadı , , tekrar aç kapa , ejektörlerde tık yok . çakı ile çıkarmaya çalıştım , imkanı yok . allahım ne yaparsın . gölün içinde , tampona kadar suda tüfeği sök , el kundağını dibciği bırakmaya yer yok , bir elimde namlu , bir elimde çakı , dipçik bir kolumun altında , el kundağı bir kolumun altında , sövermisin sayarmısın . diğer avcılar bana bakıyor bu enaye ne yapıyor diye . tam bir rezalet . . güyya ejektörlülerin havası varya , havan kime güzelim , havan batsın . koyayım o kafaya bi odun , dedim kendi kendime .
her neyse ben seviniyorum tabi fişekleri çıkaracağım diye , ama nerdeeeeeeeee, sanki çakılmışlar namluya . fişeklerin pirinçleri uzun olanındanya . kilitlenmişler namluya . çakının tersiyle vuraaaa vuraaaaa zor çıkardım BOŞ fişekleri , ondan sonra dedim nerdesin 104 aaaaaaaaaaa . sen böyle paslı mermilerimi harcardın , sarısı pastan görünmeyen fişekleri bile hiç nazlanmadan atardın . ejektörlü pozem , yeni gelin gibi süzülüyor . yeni ama fazla naz aşık usandırır . FOREVER 104 A , RESMEN ADAMIN DİBİ DİBİ .