Gönderen Konu: LAZER Y. Otomatik  (Okunma sayısı 7394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sezgin ÇETİN

• *
  • sezon bitti mutsuz....
LAZER Y. Otomatik
« : 16 Şubat 2014, 22:37:43 »
Herkese Selamlar yeni aldığım lazer  y.oto tüfekleri hakkında düşüncelerinizi ve hangi marka fişeklerde iyi sonuçlar alabilirim kullananlar veya bilenen varsa (+)sını  (-)sini yazarsa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler saygılar.

Sezgin Çetin
Gönen/Balıkesir
1984

Çevrimdışı Sezgin ÇETİN

• *
  • sezon bitti mutsuz....
Ynt: LAZER Y. Otomatik
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2014, 15:46:03 »
Bilgisi olan yokmu?

Sezgin Çetin
Gönen/Balıkesir
1984

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2014, 18:32:14 »
BENİM FİKRİM FİYATINA GÖRE ÇOKÇOK İYİ TÜFEK OLDUKLARI YÖNÜNDEDİR... UCUZ AMA SAGLAM VE DÜZGÜN TÜFEKLER... GÜLEGÜLE KULLANIN...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2014, 18:37:13 »
geçen sene inceledim lazer otomatiği . almaya niyetlendim , sonra çifte sevdası ağır bastığından huğlu 202 b çifte aldım .

görünüm olarak herhangi bir artısını göremedim .  .  kullanmadığım için avı nasıldır bilemem . koskoca sitede de lazer otomatik kullanan yok gibi galiba .  ama lazer kaliteli ve ekonomik ürünler yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla .

en iyisi can sağlığı . allah güle güle avını yaptırmayı nasip etsin . güle güle kullanın . .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Sezgin ÇETİN

• *
  • sezon bitti mutsuz....
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2014, 21:15:42 »
Olumlu yorumlarınız beni bir nebze olsun rahatlattı teşekkür ederim

Sezgin Çetin
Gönen/Balıkesir
1984

Çevrimdışı Sezgin ÇETİN

• *
  • sezon bitti mutsuz....
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2014, 11:22:09 »
evet arkadaşlar  merakımı  giderdim  25 metre tek  kurşun ve saçma atışları benim için  başarılıydı bence güvenilir bir tüfek .

Sezgin Çetin
Gönen/Balıkesir
1984

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2014, 17:09:05 »
bu tüfeği kulandım kendime almıştım 2009 yılında ucuz olsun dedim ozaman 350 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam öleydi.

Ben sivasta köyde kullanmak ve taşımak kolay olsun diyerekten birde bizim orada kapının önüne kadar kurt gelir ve avlanmaktan çok savunma amaçlı aldığım bir tüfek olarak belki domuza giderim dediğim bir tüfek olsun uçar av yada tavşan avı yapmıyacam diyerekten 7+1 tüfek 51cm slug namlu gez arpacıklı alev gizliyen sentetik dipçik istedim tüfek görünüş çok hoşuma gitti 25 tane fişek atık deneme atılında sonuçlar beklentimin üstündeydi yalnız ben tüfeği internetten aldım tüfek benim ölçülerime uymuyordu nişan almakta çok zorlanıyordum tüfeğin dipçiğini sevmemiştim.

Bu tüfeği almamda kullanan menmun olan arkadaşlarım vardı ve birkaç kısa şekilde anlatıyım arkadaşımda bir arkadaşın babasında bir tüfek varmış adam ava gitmiş silahı temizlememiş 18 19 yılık tüfek tahmini adam atış yapmış ve hiç temizlemezmiş dedi ve birgün elbise dolabının arkadına düşmüş yıllar sonra çıkarmış takır takır atı diyordu pas falanda yoktu dedi sıkıntı yok diyordu

Başka bir arkadaşım ilk başta 10+1 ağaç dipçik el kundağı 71 mobil şoktu bizzat videyolarını izledim 10+1 11 fişeği takır takır attıyordu sorunsuz sonrasında yeni tüfek alıcam dedi fazla param yok birde ormanda memlekete gidersem üstünde dar şok unuturum elimde patlar dedi tüfeği firmaya yoladı 55 slug namlu 7+1 yaptırdı 71 namluyuda kaval yaptırdı sonrasında 55 namluyu gönderdi galiba 71 namlu 7+1 tüfeğini kulanıyor çokta menmun.

2 ay önce sivasa gittim bir bayiye girdim bayide tüfek baktım 5 6 tane eskiden üzümlüde üretilrn çeşitli firmaların tüfekleri vardı ve birde eski lazer vardı eski üzümlüde yapılan otomatikler 20cal gibi hatta 28cal gibi inceydi birde elindeki eski lazere baktığımda kasa onlara göre baya kasası büyüktü şu anki üretilen kasalar gibiydi.
 Sivas da bir arkadaşımın aynı zamanda babaannem in  amcasının oğlunda saka Everest modelini gördüm aşık oldum ve onun bir akrabasına lazer almışlardı adam istanbulda kantin işletiyormuş babası emekli olmuş memlekete taşınmış yaz kış kalacağı için babasına 7+1 51cm slug namlu almıştı gez arpacıklı beyaz marin diyorlar heralde
http://www.hilalavmarket.com/default.asp?git=9&urun=1522#.U5732HmzvIU]

bundandı ben arkadaşla konuştum 5 kutu attık dedi bayi ile sorunsuz çalışıyordu dedi çok güzel ben tüfeği görmedim ben akrabadaki saka everest alıyım dedim o dedi benim tüfeğin aynısı beyaz rengini aldı sende gel alalım dedi sivas zara ya gittik 2009 yaz aylarıydı Ramazandı Bayiye maliye gelmişti kapalıyız maliye geldi defterleri inceliyorlar dedi 1 saat sonra gelindedi 1 saat bile kalamadık zara da geri divriğe döndük benim tüfeği interneten aldıktan sonra benim bir köylü daha istedi onada birtane aynısından aldık menmun

Ben dipçik yaptırmak istedim dipçik bana uymadığından oda 350 tl dedi amcama sattım.

istanbula geldim amca 51 namlu olmasına rağmen tavşan bile vuruyordu domuzu çok iyi indiriyormuş dedi sonra dipçik kayış yeri askı aparatı plastikmiş kırılmış tüfek düşmüş dipçik tabanı kaybolmuş oda başkasına satmış tüfeği kulananlar menmun  fiyatına göre uygun tüfek.
bana sorarsanız bir tüfek almadan önce omuzlamak lazım internetten almadan önce bir omuzlayın derim saygılar
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 17:26:30 Gönderen: Kenan ÖZKAN »
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Sezgin ÇETİN

• *
  • sezon bitti mutsuz....
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2014, 21:03:08 »
eywallah kenan  bey  bende 3 aydır atıyorum  bi sıkıntı yok  çok şükür....

Sezgin Çetin
Gönen/Balıkesir
1984

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2014, 23:08:51 »
siz hangi modelinin aldınız kinetik mi gazlımı aldınız resimleri paylaşır mısınız acaba bu arada benim kullandığım gazlı modeliydi şimdilerde yeniden kinetik üretiyorlarmış http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2100#.U59NsXmzvIU bu model buda çok iyi diye duydum üretiyor kinetik de 61 slug namlu yapıyor, namlusu bu tüfekte 4140 delme namlu kullanıyor diye biliyorum

Çevrimdışı Eyüp AKAN

• *
« Yanıtla #9 : 02 Aralık 2014, 12:20:40 »
slm benimde ibrahim beye lazer av silah yaptirdiğim kenetik sistem otmatik av tüfegi desteksiz 28 gr ve 32 gr sika bilen tüfegim türük yapimi kenetik sistem av tüfekleri çikarmaz diyorlar ona katilmiyorum pazar günü ata amas benelli  denme atişina baktim bir türük yapmiş denemeleri iyiki lazer kenetik sistem almişim diye sevindim desteksiz 28 gr ve 32 atişlarimda hiç bir sorun yaşatmadi

• Search Pretty Womans in your town for night

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 02 Aralık 2014, 22:26:04 »
lazer eskidende kinetik yapıyormuş eski kinetiklerini kulananların menmun olduğunu duydum lakin ben gazlısını aldım kulandım lakin tek beğenmediğim nokta şimdiki sentetik dipçik oldu eski bazı tüfeklerin sentetik dipçikleri yeni üretilen üzümlü tüfeklerinden kat kat iyi olduğunu düşünüyorum saygılar

Çevrimdışı Eyüp AKAN

• *
« Yanıtla #11 : 02 Aralık 2014, 23:35:55 »
usta inan 1600 1700 satilan kenetik sistem tüfeklerden kat kat iyi destiksiz 28 kr ve 32 kr sorun çikarmadi  hiç tutukluk vermedi suyda s..... dökülmeden hedefe giti diyer yerli markalar gidin deneyin hedefe  ulaşmazdan 10 metre  önceden dökmeye başliyor   keklik  ördek gibi hizli uça bilen avlarda isabetlemek çok zor döken bir tüfek için lazer marka av tüfeginden  çok memnunum fiyati 750 lira onda güzel olan tarafi  suyda denmeden tüfek almayin bir avci olarak çok yaşayan degil çok av vuran çok av bulan avci iyi bilir tüfekten 5 tane tüfegim var hepsi baba tüfekler ata amras  yildiz gazli ama dönerbaşlikli asena armasan  birde lazer kenetik sistem en iyi beyendigim en iyi hedeften vuran hedefte acilmaya başlayan   lazer kenetik sistem avrupa poze tüfeklerden yariştirim uzun mesefe deliciligini reklam olsun diye yazmadim tüfek bayisi degilim gaziantepli iyi tecürbeli  bir avciyim
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 23:40:55 Gönderen: Eyüp AKAN »
  • Search Pretty Womans in your town for night