Elinize sağlık Hocam yine çok güzel bi anı okuduk sayenizde.Fethiyeden selamlar.
Gökhan en son yarışmada görüşmüştük. Köpek ne yaptı pek merak ettim? Ama sabır diyorum. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın....
Hocam dün akşam siteyi dolaşırken acaba Oğuz Hoca hikaye serisine yenisini kattı da ben mi kaçırdım diye özellikle profiline girdim son gönderdiğin mesajlara baktım en son köpek eğitimi , ünlü avcılar falan daha önce okuduğum mesajların vardı. Hoca geciktirdi Sakarya maceralarını dedim sanırım sınav okuma zamanı diyede kendi kendime yazar bu aralar bizi bekletmez dedim ki sabah siteyi açtığımda senin hikaye...
Hıdır İlyas ' tan başka bişey mi isteseydim acaba keklik ve çulluk limitleri 10 olsun, her yer açık olsun gibi...
Eline sağlık.... Kayseri' den selamlar...
Taşkın
Ben de diyorum beni ne dürttü de geceyarısı hasta hasta hikaye yazdım...

Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Sizin oralara, yani Yozgat'ta yaptığımız avların hikayelerine de geleceğiz inşallah...
Hocam ellerine sağlık çok saol inan hiç sıkılmadan okudum bi bu kdar daha olsa yine okunurdu bir SAKARYA'lı olarakta insan kendine hemen yakın hissediyor çünkü
Elleriniz dert görmesin hocam SAKARYA'dan selamlar
Hey gidi Sakarya'mın güzel insanı. Az ekmeğini yemedim, ikinci memleketim orası benim.... Allah meralarınızın avını eskisi kadar bol etsin. Sakarya'ya selamlar...
HOCAM ELİNİZE DİLİNİZE SAĞLIK
YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ
HİKAYELER SİZİN ANLATIMINIZLA DAHA BİR GÜZEL OLUYOR
BU HİKAYELERİ KİTAP HALİNE GETİRİN DE
KİTAPLIĞIMIZA KOYALIM, ÇOCUKLARIMIZA DA OKUTALIM, ONLARA DA AV MERAKI AŞILAYALIM
BALIKESİR'DEN SELAMLAR
Ben aslında anılarımın ilk bölümünü kitaplaştırdım. Ancak sınırlı sayıda bastırdığım için tükendi. Şimdi ikinci kitabı hazırlıyorum ama birincisi çok aceleye geldi. Onun için ikincisinde hiç acelem yok...

Oğuz Hocam tetik kardeşim 
Kör istemiş bi göz Allah(c.c) vermiş iki göz
iki kakeç neyine yetmez naylon dönmekte var işin içinde 
Sadullah Abiyle görüşüyor musun?
Canım toprağım, köylüm, tetik kardeşim,
Öncelikle Çandarlı'ma kucak dolusu sevgiler, saygılar...
Sadullah Abinin o ev arkasında ne çulluklar kıvırdım!
Sadullah Abiyle 2011 kışında Sakarya'ya ördek avı için gittiğimde yüz yüze görüştüm. Kalpten Bypass ameliyatı olmuştu. Güzel bir rektefiye yaptırmıştı. O yüzden ısmarladığımız pideyi bile yiyemedi...

Hala telefonlaşıyoruz...