Merhaba sevgili forum üyeleri.
Bazı arkadaşlar bizim burdan özür dilememizi, hatalı olduklarını kabul etmeleri, neden açıklama yapmıyorlar gibi bizim hakkımızda cümleler kurmuşlar. Bu konu hakkında daha önce birkaç defa detaylı bir açıklama yaptım, sürekli aynı şeyleri yazmaktan da sıkıldım, bana cevap veren herkese de ayrı ayrı cevap yazmam mümkün değil. Ersin Bey'in tüfeğindeki memnuniyetsizliği duyduğum ilk günden beri kendisine söylediğimiz şey; "ürünü tarafımıza göndermesi ve memnuniyetsizliğin giderilmesi konusunda bize düşen yapılacak ne varsa yapacağımızı söyledik" Buna rağmen ürün tarafımıza gönderilmeyip, bu kanaldan firmamızı ve şahsımı kötüleyici mesajlar atılıp hatta işi daha da ileri taşıyıp şahsıma ve firmama hakaret edildi.
Yapılan hakaretlerden dolayı Ersin Bey hakkında yargıda olan dosyalarımız bulunmaktadır.
Ersin Bey' e; Ürünü tarafımıza gönderin, problemi halledelim dediğimiz için mi özür dileyeceğiz?
Bizim için birkaç tane ürünün önemi yok, değişmesi gereken ne varsa değişecektir dediğimiz için mi özür dilememiz gerekiyor?
Ürünü tarafımıza ulaştığında, namluda hiç bir delicilik yada grupman bozukluğu olmadığı halde sadece Ersin Bey'in gönlü olsun diye namlu değiştirdiğimiz için mi özür dilememiz gerekiyor?
Memnuniyetsizliği gidermek adına elimden geleni yapmaya çalışıp bir de üstüne hakaret duyduğum için mi özür dilemem gerekiyor?
Namluya tekrar krom atarak çözdüğümüz namlunun ucundaki küçücük bir çiziği (ki nerden kaynaklandığı bilinmiyor, müşteri hatası da olabilir), Ersin bey'in sanki dünyalar başına yıkılmış gibi anlatıp, ürünü ve firmamızı karaladığı için mi özür dilememiz gerekiyor?
Ersin Bey’in tüfeği elimize ulaştığında, ürünle ilgili;
36 metreden 1 numara şokla 32gr 7 numara RC av fişeği ile yapılan grupman testi. (hedef kağıdı son daire: 88 cm çapında, bir içindeki 76 cm çapında)

Yaklaşık 38 metreden 1 numara şokla 32 gr 5 numara RC av fişeği ile atış yapılan (yanılmıyorsam 5 litrelik) teneke.

Elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen burdaki amacın üzüm yemekten çok bağcıyı dövmek olduğunu düşünüyorum. Anladığım kadarı ile her geçen gün Ersin Bey’ in tüfeği “sözde” arıza yapmaya devam edecek.
Tüfeği geri iade almakla ilgili prosedürleri muhasebe departmanına ilettim. Ürün elimize ulaşınca bu prosedürleri uygulayıp ürünün iadesi için işlemleri başlatacağım. Sanırım şu saatten sonra yapılacak tek şey bu olsa gerek.
Saygılarımla…