Gönderen Konu: sırt çantası satın almak mı? ihtiyaca göre diktirmek mi ?  (Okunma sayısı 3262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yıllar önce aldığım bir sırt çantam vardı, ancak zamanla ihtiyaçlar değişti,  çok yük koyunca sağdan soldan yırtılmaya başladı. 2 kez tamir gördü, daha da onunla uğraşmak istemiyorum, onu  malulen emekliye ayırıp deprem çantası yapıcam,

arazi için 35-40 litre gibi yük alabilecek bir çanta lazım (survivor kit gibi bir düşüncem var)
 piyasada yüz bin çeşit çanta var hangisi sağlam bilmiyorum,

şurası şöyle olacak burası böyle olacak diye tarife göre diken var mıdır acaba bunları? (istanbul , bursa çevresi)

« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 15:02:25 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
1980-Antalya

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: sırt çantası satın almak mı? ihtiyaca göre diktirmek mi ?
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2014, 16:48:36 »
avda kullanmak ıcınse sankı baya ebat buyuk 35 40 lıtre ben keklık tavsan vb avlarda uçar avın avcı çantasını kullanıyorum tavsıye ederım mesın kapaklı evladıyelık çanta tavsıye ederım
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Anıl AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yenisini almak daha mantıklı. ben yeni aldım buradan http://www.guntack.com/sturm-30-lt-canta-haki- bana 30 litre çanta küçük geldi ama hemen 50 litre olanla değiştirdiler.
1972 istanbul

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
1980-Antalya

Çevrimdışı Serhan YENİLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Akantus Ahşap Emprenye
Ynt: sırt çantası satın almak mı? ihtiyaca göre diktirmek mi ?
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2014, 17:41:07 »
Eğer düşünürseniz sitedeki Maxpedition Vulture II ilanıma bakabilirsiniz, evladiyelik bir çantadır. Maalesef kullanmaya hiç fırsatım olmadı.

http://avlakforum.com/forum/satilik-av-arac-ve-gerecleri-ve-kiyafetleri-ilanlari/maxpedition-vulture-ii-sirt-cantasi/

1971