Valla Emrah kardeşim ben 103D' de böyle bi sıkıntı yaşamadığımdan tuhaf geldi bana..eskiden sadece fişekliği alır çıkardım ava..elime ne gecerse koyar vururdum..yaz kış fişek ayırmazdım..stoegeri aldım dediğim gibi her avgünü 3,5 paket sırtımda fişek taşımaktan bel fıtığı oldum..birde su şişesi..oda 2.5 litrelik..fişeklik yelekteki diğer şeyler yok içinde..telefon sigara ruhsat şok kutusu vs,vs..ayrıca yeleğin yan ceplerinde 15 birinde 15 bir cebinde 30 adet daha fişek..çekilecek dert değil..hangisini alsan aynı..benelli alsan çok farklı bişey olmaz..mobil şoklu olmasından kaynaklı değil sebebp..yarı otomatik olmasından kaynaklı..yoksa 700 liraya 71 namlu çelik kasa bi kral aldım avdan zevk almaya başladım..boşuna franchiye ,berettaya , stoegere o kadar para harcamışım..kralla attığım havada patlıyor..4/3 şoku hiç sökmem üstünden..35,40 metrelerde her iki şoklada canlı düşen av olmadı daha..ingilterede Browning B525lerle sülün ve orman tavuğu avlayan avcılar var seyrettiysen youtubedeki videolarda..kralla yaşadığım sahneler aynısı..Browningden kaçıyor gene 3,5 kuş..kralda o şansı yok kuşların.. slogan belli
'' power,bior farketmez Kral affetmez'' 
stoegeri sadece domuz avlarında kullanıyorum ..kurşunu çok güzel..sağlamlığına lafım yok kalite..ama bendeki silahta var bi sorun bilmıyorum..aslında stoegercileri toplayıp benim tufegide vericen ellerine..bi kolide S4 koycan önlerine ördek merasında..bol bol çaput etsinler ördekleri

ben atmasını bilmiyorum herhalde..hemen kabahat tufegin arkasındaki adamda olur klasik bahane...bendeki fişek çeşidi Türkiyedeki sayılı bayilerde yok..avda bişey bulamayınca 3,4 paket keyfi havaya ateş eden adamız biz her av dönüşü..fişeğe acımayız..daha hiçbir tüfeğime jettir,züberdir sokmadım..doğru mühimmat atın ucuz fişek atmayın demişde arkadaşımız..yok böyle bişey fişeğe acımam..tüfeğede acımam..canım ne isterse alır en az bir sezon denerim..sevmiyor işde..ördekte keklikte atmadığım marka gramaj denemediğim şokta kalmadı..ağır gramaj iri saçmada geniş şok derler..34 gram fişekle stoegere 5 şok değil 50 şok taksan gene savurur..hemde daha güzel savurur..namlunun gerisi daracık yivli namlusu gibi sen ucuna en geniş şoku taksan ne fayda..namlu standardı yoksa stoegerde bana 18.2 iç çaplı başkasına 18.6 iç çaplı tüfek veriosa bilemem..ben kendi tüfeğimden bahsettim..bir arkadşımız lambro brown demiş..çok randımanlı demiş..benim stoegerinde en sevmediği en berbat fişekti nedense..aynı tüfek aynı seri olsa bile oluyor böyle problemler..ben riske girip kuş avına otomatik götürmem bida..ister benelli olsun ister browning,ister beretta..