e be seçkin biltekin kardeşim ağabeyim,
aynı kulvarda kuşuyor aynı havayı soluyoruz aynı tencereden yemek yiyoruz ama nedense bizim gözümüze çarpanlarla sizin gözünüze çarpanlar aynı ama küçük farklarla ve farklı renkte görülmekte,
uç örnek te ne kelime ustadım, buna katılırsınız veya katılmazsınız, benimverdiğim örnek örnek olur ucu bucağı olmaz.
aynen kabahatler kanununu çiğneyen paylaşmaktan vaz geçer kabahate devam eder, yazılarımda eğitimin şartını hep söylev olarak belirtmiş olduğum konular içinde yer alır eğitim eğitim. bu hepimiz için geçerli.
idaremi veya denetimmi hangi idare hangi denetim yahu allah aşkına?.. bunu avcı olarak sizde söylüyorsanız bana saygı duymak düşer ama yetersiz na mümkün orman kulesindeki orman koruma görevlisi nasıl yangını 7/24 gözlüyorsa + maaş versinler bizlerden toplanan vergilerle gece görüşlü dahilolmak üzere süper dürbünler var av tüfeği ses çırarır susturuculu değilki her türlü duyulur görülür yani (katükarüze değil aman yanlış anlaşılmayayım)

naçizane pat diye aklıma geldi yazıverdim buna benmi kafa yoracam mükelliyefindeki görevli tayfasımı kafa yoracak onlar düşünsün banamı maaş veriyorlar bu işler için ama duyarga var ya vicdan elvermiyor, ya işlerini yapsınlar veya bükemedikleri bileği öpsünler ki bu erdemi edinemezler , hayat salla başı al maaşı gidiyor işte neden yapsınlarki?..
ve bu işe kafa yorup 2/3 yıl karşılıksız mesai ile kafa yorup avcı çalıştayını hayata sokacak o denli değerli zatlar varki görseniz tanısanız böyle düşünmezdiniz, ortalıktaki ayak oyunlarından, ortalığın rezalet zincirinden ve yetkisizlikten dolayı uzak duruyor seyrediyorlar halimizi. bakanlık görevlilerinin denetim mekanizmasının kifayetsiz kalışı kendi ağızlarından düşen hazin ama gerçeklerdir, bu işten onlarca binlerce kişi rant sağlıyor kimse pastayı kaptırmak istemiyor çarpık ve haksızlığa üç beş kişi benim gibi cahiller seslerini duyurmak uğruna paylaşımda bulunuyor şuan yaptığım gibi, aslında herkes memnun çıkan ses onu işater etmekte , kabullenmek zor geliyor bir avuç kadar azınlıktayız buda beni ve benleri güçsüz kılıyor.
vatanını bayrağını topraklarının bütünlüğünü insanını seven hizmet aşkıyla yanan tutuşan bir neslin şahlanması uyanması temennisi ile, her avcının eğitimli her bireyinin vicdanlı ve her avcının doğasını koruyan kollayan bir toplumu oluşturması temennisi ile şen ve esen kalınız.
mersinden selam ve saygılarımla.