Gönderen Konu: Ata Silah Sanayinin Servis Anlayışı(Ata superpoze)  (Okunma sayısı 20492 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ercan ERCAN

• Ziyaretçi
Ynt: Ata Silah Sanayinin Servis Anlayışı(Ata superpoze)
« Yanıtla #50 : 21 Mart 2015, 14:51:09 »
Biliyorum armsan kullanıcısıyım memnunum şu anda. Daha önce huğlu koop. , cifsan ve üzümlü koop. tüfekleri kullandım hiç memnun kalmadim açıkçası genellikle yerli firmalara güvenim yok.
Yasadiginiz tecrubelere saygi duymak gerekir.
Bu konuda yeterince aciklama yaptigimi saniyorum.
Yol gosterip yardimci olmak isteyen herkese tesekkur ederim.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 23:39:03 Gönderen: Ercan DERİCİ »

Ercan ERCAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 17 Nisan 2015, 21:13:11 »
Teknik servisiyle övünen firma,alt atmayan Neo üreterekten imalatıylada övüne bilmeli süperpozesinde yapmış olduğu servis hizmetide ortada kaldıki tüfekte problem olmasa'da açıklama yapmalılar.1550tl ye alındı ve 1,5 ay sonra(3 haftası fabrikada ve yolda geçti 2.kez fabrikaya gitti)900tl. ye sattım...
Kronik midir bilinmez ama Venza'nın boya şikayetleride başladı ama sorun yok teknik servisi iyi :))
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 08:31:27 Gönderen: Ercan DERİCİ »

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 14 Aralık 2015, 01:05:22 »
Forumlari takip etsinler tabii onemli... ama put kesilerek.
Gecmis olsun kurtuldugunuza sevindim.
kimseye tavsiye etmedim etmemde hicbir urununu.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Ercan ERCAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 15 Aralık 2015, 22:24:53 »
Sırada elden çıkması gereken Venza var,
Boyası deformasyonunun yanı sıra 60 dan fazla  Ülkeye ihracat yapan firmanın,takoz sekmanı sürekli atıyor ve tüfek 2. fişeği almıyor bunun yanında senetik dipçik takımı almıştım fakat el kundağın belli bir süre sonra,tutma özelliğini yitirdi ve namlu sabitlenmez oldu.
fabrikaya göndermeye çekiniyorum.
karşı ödemeli olarak fabrikaya gönderin denmesinden korkuyorum...
Şatış sonrası destek sizin için önemliyse kesinlikle ARMSAN..!

BU ARADA KONUYU NEDEN KİLİTLEDİĞİMİ MERAK EDENLERE BELİRTEYİM,AÇIK KALDIĞINDA ZAMANINDA FİRMAYA BAKIM İÇİN TÜFEĞİNİ GÖNDEREN VATANDAŞA TÜFEK ÇANTASI RUHSAT KILIFI VS HEDİYE EDİLDİĞİNDEN KÖR KESE SAVUNMA YAPIP ORTAMI GERDİKLERİ İÇİN.

ŞUNA ANLAMIYORLAR TÜFEĞİM ALT ATIYORDU,BİLMEM KİM USTAYA TEŞEKKÜR EDERİM SORUNU ÇÖZDÜ YAZANI GÖRDÜM.SERVİSDE İŞLERİNİN ÇÖZÜLMESİNDEN ZİYADE,NEDEN SORUNLU TÜFEKLER ÜRETİLİP SATILIYOR SORUSUNA YANIT BULMALILAR..!
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 22:50:46 Gönderen: Ercan DERİCİ »

The following users thanked this post: Ümit KANAT, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #54 : 30 Aralık 2015, 19:04:33 »
Ozan ÖZŞAHİN Beyin Firma adına cevabı aşağıdaki gibidir konu açan kişi tarafından kilitli olduğundan bizden eklememizi rica etmişlerdir.

"Merhaba Ercan Bey,

Öncelikle yaşadığınız memnuniyetsizlik için üzüldüğümüzü bilmenizi isteriz.

[email protected] adresine gönderdiğiniz mesaja verdiğimiz cevabı ayrıca burada da vermek istedik:

“sağ atmasına engel olamadı”

Sağ atma ile ilgili:
Bildiğiniz gibi tek kurşun atışlarındaki isabet oranı ise, 50 metre mesafede üç köşe teşkili 7,5cm’dir.  Örneğin: 50 metre mesafedeki bir A4 hedef kağıdının merkezine çizilen artıya yapılan 3 atışın 7,5cm çapında isabet etmesi makul yeterliliktedir.  Bu standartlarda atış yapan bir tüfeğiniz var ise tüfeğiniz isabetli atış yaptırıyordur.

“el kundağı namluyu tutmuyor ve namlu oturmuyor”

Venza model tüfek bildiğiniz gibi namlu hareketli sisteme sahiptir dolayısıyla namlu ile gövde arasında biraz boşluk olması normaldir.
Ama bahsettiğiniz konu bu değilse ve Ata Arms üretimi ve ilgili modele uygun bir kundak takımı olmasına rağmen yerine oturmayan dipçik ile alakalı olarak tüfeğin incelenmesi ve teknik hizmeti için tüfeğinizi fabrikamıza göndermenizi rica ederiz.

"takoz sekmanı sürekli atıyor"

Tüm av ve silah tutkunlarının yapıcı eleştiri, görüş ve önerilerine açığız. Bu anlamda AR-GE departmanımız, iyileştirme ve geliştirme çalışmalarına sürekli olarak devam etmektedir. Örneğin, şarjör takozu ile ilgili iyileştirilmeye gidilmiş ve aşağıdaki fotoğrafta da görüleceği gibi, şarjör takozunun eksiği giderilmiştir:
Bakınız fotoğrafta: solda "yeni tip, -mantar kafa- şarjör takozu":

Tüfeği bizzat kendiniz kargo ile fabrikaya gönderiniz.
Sağlam bir kargo yaptığınızdan emin olunuz. (Tüfeği kılıf ile göndermeyiniz, taşıma çantası içinde gönderiniz).
Ruhsat fotokopisini, tüfeğinizle ilgili isteklerinizi yazdığınız kağıtla birlikte tüfeğinizi aşağıdaki açık adres bilgilerine kargolayabilirsiniz.
Anlaşmalı kargo şirketi Yurtiçi Kargo firması ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

“Teknik Servis” diye not yazınız.   
Ata Silah San. A.Ş.
Alemdağ Mah. Elmalı Sk. No: 5/A
Çekmeköy / İSTANBUL
t: 444 91 04

Saygılarımızla"
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Mustafa GÜRHAN, Hüseyin ÜSTÜN