Avı canlı düşürme sorunum vardı, başka bi markanın sp.'sini kullanıyordum. Şu an 71 namlu 4-2 şoklu akus çifte kullanıyorum. Buralarda havalar soğumadığı için 28 gr.'ı geçmedim ve şimdiye kadar attığım hiç bir hayvan canlı düşmedi. Tek dezavantajı saçmayı çok toplu atıyor, bıldırcın gibi yakın kalkan avlarda çok zorluk yaşıyorum. Onun dışında müşteri hizmetleri çok iyi, mesela benim tüfeğimin kundağı bana uzun ve dikti, istediğim şekilde ücretsiz ayarlayıp geri yolladılar. Her türlü sorununuzda direk üretim müdürü ile muhattap olabilirsiniz. Markayı bilmeyenler hiç incelememiş olanlar tüfeği 16 kalibre zannediyorlar, çok kibar duruyor. Şu an sıfırı 3400 TL civarında, o para verilir mi verilmez mi tartışılır. O paraya belki avrupa bir tüfeğin ikinci elini alabilirsiniz çifte olarak veya beretta s56 gibi bir tüfek alabilirsiniz o tamamen şahsi kararınıza kalmış. Ben şu an avı tamamen bırakmayı planlıyorum ama bıraksam bile kesinlikle tüfeğimi satmayı düşünmüyorum, evladiyelik derler ya gerçekten insanın evladına bırakabileceği bir tüfek...