Bir arkadaşım kullanıyor çelik kasasını. Çift patlamasını görmedim hiç. Gayette memnun kendisi. Hafif gramaj atacaksan sorun olmaz. Çok Yormayacaksan tüfeği alabilirsin. Torun 307 light kullandım alüminyum kasa hiç üzmedi beni. Büyük hata etmişsin dediler ama hiçte öyle yapmamışım. Hatır gönül işine arkadaşa verdim sonra. Olmayacak mesafelerden kendi sıkılarımla çok cansız av aldım.
Çekinmeden alabilirsin. Kral escord otomatik var bende ayrıca tetiği yumuşatmak için eğeledim. Kaçırmaya başladı. Aradım fabrikayı "tetiği eğelerken böyle oldu"dedim hemen kargo ile gönderdiler. En son ava gittiğimizde haznede fişek varken mekanızma nasıl çekik bırakılır çok yüksek geçen tahtalılara 0.5-0.7 fişek atarız diye uğraşırken kurma kolunu yerinden oynatmışım düştü bulamadım. Bugün aradım daha "kurma kolunu kaybettim" dedim devamını getiremeden İsim soy isim adres dediler Başka bir sıkıntın olursa hemen söyle dediler.Yarın elime geçecek nasipse.
Yeni modelleri de çok şık zaten. Şimdi yeni otomatik te çıkarmışlar satışa sunmamışlar daha herhalde. Zaten öğrenci adamsın. Eski çiftsan olsa kaçırma derim 10mm geniş bant 18,4mm iç çap. acayip saçması var ama Çifsan (T'si yok
) 3,5kg falan alır amele olursun taşırken. Al tüfeği bak işine. Zaten 3-5 sene sonra düşüncelerin değişerek kendine en uygun tüfeği kendin beğenip seçeceksin. Belki de ithale yöneleceksin. Selametle..