Cihangir hocam yeter ki horoz kýrsýn bunlar basit þeyler. Cana mala zarar vermez. ALLAH korusun namlu yarýlýrken parmaðýný koparsa.... Hep yerli firmalar için diyorlar bunu ama birazda Avrupa silahlara bakmak lazým. Zaten konu ithal yerli olayýna döndü gibi..
Logo ile firma onurun ne alakasý var ki? Bugün bunu koyarým yarýn Beretta koyarým. Facebook kapak fotosuna Beretta þapka koydum 1 ay sonra Benelli yaptým bu onurla alakalý bir þey deðil ki. Ama þöyle duymak istersen, bir benelli ile o firmalarý kimse ayný keseye koymaz. Adý üstünde BENELLÝ. Tutupta yeni çýkan bir BERETTA ile da ayný keseye koymaz. Ama 30, 40 yýllýk bir tüfeði bu markalardan biri ile mukayese etmekte olmaz..
Ben o resimleri Beretta çok saðlam diyenler için koydum. Hangi firmada o kadar çok problem duydun þimdiye kadar? Kaç tane firmanýn namlusu yarýlmýþ bir örnek?
Burada yanlýþ anlaþýlmak istemem. Bazen söylediðimiz sözler birbirimizin çýkarlarýna ters düþtüðü için tartýþmalar yaþýyoruz. Ben bu tüfeðin fiyatýnýn çok yüksek bulmamýn sebebi Bazý Simsarlarýn fýrsatçýlýk yaparak tüfek fiyatýný þiþirmesidir. Ben alana asla "enayi" demem, diyemem zaten haddim deðil... Yazýk adam merak etmiþ, iþtahý var heveslenmiþ almak istiyor. Fiyatý uçuruyorlar. Sen þimdi 3000' e almýþsýn nasýl 2000-2500'e satasýn. Var mý öyle bir dünya? Yani fiyat tüfeðin kalitesinden deðil SÝMSAR'lardan dolayý bu fiyatý bulmuþtur.
Cihangir hocam yanlýþ anlama sözlerimi bak bir örnek vereceðim;
Þimdi birisi benden RAFAELLO' yu almak istiyor. Bir SKB almýþ 1400liraya çift namlu SKB 3000 galiba. Kafa kafaya takas olur mu diyor

Bende "fiyat 5000" dedim. Bana "senin tüfeðin 3500" dedi. Hesap yaptýk. Onun tüfekle benim tüfek kafa kafaya geldi

Þimdi benim tüfek internette taban fiyat 5000 olmasýna raðmen internet fiyatý olduðu için çok olduðu asla satýlmayacaðý söylendi. SKB tüfeðin çift namlu fiyatý 3000lira çýkarýldý. Neye göre 3000 deyince aç interneti bak fiyatý ne dediler. Yani benim tüfeðimi alýrken almak istediði fiyata göre hesap yaparken kendi 1400' e aldýðý tüfeðini çýlgýn fiyatlara satmaya çalýþýyor. SÝMSAR' lýkta burada baþlýyor. EEEE þimdi ayný durum s55 s66 simsonlar da var. Adam tüfek satýyor birisi çýkýp demese "Bu tüfek boyalý" diye satacak tüfeði orjinal diye

Bunun ne seninle ne de senin gibi olan arkadaþlarla alakasý var. Bu fiyata kýzan ve bu fiyatý çok bulan insanlar iþte bunlara kýzýyorlar. 3000Liraya yeni teknoloji zýmba gibi silahlar var. Yahu SX3 'ler 3500-3800dü 1 2 sene önce.
Olaya bu yönden bakmýyoruz ve sýrf bu yüzden forum içi kendi aramýza soðukluklar ve tatsýz muhabbetler sokuyoruz. 3