Gönderen Konu: Şarjörlü yardım  (Okunma sayısı 2340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yunus FIRAT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Şarjörlü yardım
« : 26 Ağustos 2015, 01:39:23 »
Öncelikle S.a abilerim kardeşlerim ben bir şarjörlü av tüfeği almak istiyorum ve bu konuda en iyi yardımı burdan alacagımı  forumdonanımda bi abiden öğrendim. şimdi alacagım şarjörlü ile sürekli tek kurşun ile şişe kutu vuracagım maksat  atıcılıgı geliştirme ve ego tatmin etme ne sayarsanız sayın.alacağım silah derya mk10 wr 101 olmalı  Husam hsk0001 mi olmalı bora br99 mu safir t14 mü yada tavsiye ettiginiz bi model var mı ?ilgi alakanız için şimdiden teşekkürler
1990 erzurum

Çevrimdışı Serhat EKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Şarjörlü yardım
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2015, 15:56:48 »
Selamlar Yunus kardeşim, 2015 İstanbul Prohunt ta söylediğin tüm tüfekleri inceledim, Bilindiği üzere Safir T14 modelinden bir çok kullanıcının şikayeti vardı ancak firma çeşitli iyileştirmeler yaptığını söylüyor. Yinede Safir konusunda sana bir şey söyleyemeyeceğim. Gelelim diğer 3 modele; Derya tip itibariyle benim hoşuma gitmedi, ancak Derya, bora ve husan gerçekten sağlam tüfek yapmışlar. internetteki bir çok videoda kullanıcıların memnuniyetini gösteriyor. Ben memnun değilim diyen yok. Eğer modifiye yapmayı seviyorsan hiç düşünmeden Husan alabilirsin, gerçekten modifiye ile ortaya şaheser bir tüfek çıkıyor. İnternette bolca fotoğraf mevcut. Ek olarak 12 kalibre tercih etmiyorsan bora nın 20 kalibresi hali hazırda mevcut husan ise eylül sonu 20 kalibreyi satışa çıkaracağını söylüyor. Seçim senin :) Saygılarımla..
1986 bursa

Çevrimdışı Fatih AVCI 42

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Otomatik av tüfekleri online satış merkezi
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2015, 15:01:21 »
selam arkadaşım.Safir yenilendi yani istanbulda üretim yok şuanda konya beyşehir üzümlüde üretimi gerçekleşmekte.sıkıntılar giderildi.gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.

1980 KONYA

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2015, 01:45:32 »
Ranger yada yeni Safir güzel tercih olur eğer sadece atış yapacaksanız. Ama av düşünüyorsanız şarjörlüyü boşverin adam gibi gerçek bir av tüfeği alın derim ben.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası