0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ucuz tüfekle atılmaz üzümlüyle atılmaz deniyorBende ikinci fişegi almayan bir üzümlü otomatik vardı1050 bar atıyordum tepme falanda yoktuTüfeği bilen arkadaş sırf müthiş kurşun isabetinden dolayı tüfegi benden aldıOlayı fazla abartmaya gerek yokBen çok gördüm takılıp sıkışan ithal tüfek sahibi sırf o kadar para verdi diye sesini çıkaramadıSon olarakta adam gemi yapıyor yanlış yağ seçiminden kızaktan indiremiyorBırakında ucuz etin yahnisi kara olsunAma ucuz tüfekte o kurşunu atar en fazla 150 verir yeni namlu alırTURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucuz tüfekle atılmaz üzümlüyle atılmaz deniyorBende ikinci fişegi almayan bir üzümlü otomatik vardı1050 bar atıyordum tepme falanda yoktuTüfeği bilen arkadaş sırf müthiş kurşun isabetinden dolayı tüfegi benden aldıOlayı fazla abartmaya gerek yokBen çok gördüm takılıp sıkışan ithal tüfek sahibi sırf o kadar para verdi diye sesini çıkaramadıSon olarakta adam gemi yapıyor yanlış yağ seçiminden kızaktan indiremiyorBırakında ucuz etin yahnisi kara olsunAma ucuz tüfekte o kurşunu atar en fazla 150 verir yeni namlu alır.
Namlu su borusundan yapma ise capi heryerde ayni olacağından ve genişse fazla basınca maruz kalmayacagindan fisen yatagiyla uyumlu ise atılabilir. Ama namlu dandik çelikten ve daralan namlu ise iş sakat abim.
Bu 1050 bar metal kovan kafasının plastik ten kopabileceği basınç olmasın.89mm fişek yatağına sahip tüfeklerde bile bu basınçları zor görürsünüz. Karışıklık oldu herhalde......