Sayın Aksu konuyu açılmamış kabul etmek yada etmemek size kalmış ancak açmak tartışmak ta bize kalmış.Kimse franchı ile ortak yada rakip firma değil ancak kafamıza takılan bir konuyu sizler gibi değerli avcılarla paylaşmak.Sonuçta Bilinmeyenlerin bilinmeyen kalması biz avcılara yakışmayacaktır.Yanlış anlamayın sözünüze karşı felan değilim siparişini vermiş biri olarak memnun da oldum ancak hiç mi kötü yorum olmaz alan herkes o kadar mı memnun,ki memnun görünüyorlar bende o yüzden almak istiyorum ancak varsa bir sorunu diye belkide merakımı gidermek için açtım konuyu.Satışa çıkaran arkadaş da iyi bir avcı kolay vazgeçmez silahdan ama vazgeçilmez bir silah değil demesi kafamı karıştırdı.Mesela namlu çabuk küfleniyor muş benim için sıkıntı öyle huğlu özel yapım pozem vardı namlu aksamı boyalı olduğu için çabuk küfleniyordu malum Antalya da insan bile küfleniyor nemden.KROM KAPLAMA YAPTIM DA KURTULDUM.İYİ AVLAR
Turgut abi kusuruma bakma, kesinlikle art niyetle, yada boş yere açılmış bir konu gibi ifade etmek istemedim,
düşünkü karşı karşıya birebir konuşuyoruz onun gibi anlatmak istedim, klavyeden yazınca böyle oluyor
hangi tüfek olursa olsun nemli ortamda korunmasız kaldıkça çürümeye yüz tutar, karadeniz bölgeside öyle, sahil bölgesinde nem oranı çok fazla,
tüfeği iyi koruduktan sonra ne olabilirki,
affinity hakkında kötü yorum bende duymadım, ne güzel işte kötü bir yorum yok, tam isteyene göre bir tüfek,
affinitiyi bizim vursanlar gibi düşünüyorum, vursanın modifiye modeli desem daha doğru,
affinity hakkında hiç tereddüt etme ölçülerini kendine göre ayarla tüfeği sıfırla, tüfeği yüzlediğinde o güveni hissedeceksin,
eski franchi modelleri hala sorunsuz kullanılıyor, tüfeğini güle güle kullan Allah kaza bela vermesin isabetli bir karar vermişsin hayırlı olsun.