Gönderen Konu: Bu olayý çözebilecek fabarmcý?  (Okunma sayýsý 14625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Gökay KARADUMAN

• *
  • Ýleti: 363
Bu olayý çözebilecek fabarmcý?
« : 13 Aralýk 2015, 12:46:13 »
Dostlar merhaba,

Geçen gün avda yaklaþýk 25 metre mesafedeki üzerimden geçen sakarcaya attým. Ýlk atýþýmda saçmalarýn hayvana çarptýðýný net duydum. ikincide yine ayný, düþecek diye beklerken uçtu gitti muhtemelen ileriye düþtü. Ama o mesafeden mümkün deðil düþmemesi. Vurduðuma eminim. Benim sormak istediðim o saçmalarýn hayvanýn derisine çarpma sesi gelmesine raðmen neden düþmediði.Üç ihtimal aklýma geliyor. Birincisi delip geçti, ikincisi delicilikte sýkýntý var tüyü aþmadý üçüncüsü de fiþekte sýkýntý var.Kullandýðým fiþek RC2 5 numara. 

Fikri olan varsa paylaþýrsa çok sevinirim.
  • Akdaþ 312 SE
  • Benelli Premium Plus
  • Ata Neo
  • Fabarm XLR 5
  • Beretta A400 Xplor Unico
  • Akdaþ AK-212
1987
SAKARYA

Çevrimdýþý Ýsmail BÝLÝR

• *
  • Ýleti: 245
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Bu olayý çözebilecek fabarmcý?
« Yanýtla #1 : 13 Aralýk 2015, 13:37:16 »
gökay bey merhaba kullandýðýnýz tüfek fabarm sanýrým  :) öyle yerden sordunuz ki nereden baksanýz sýkýntý bnce :) delip geçme ihtimalini yüksek buluyorum diycem ama  ezbere konuþmak istemiyorum  sakarca kazýda ufak biþi deðil ama bariz olan biþi var tüfekte sýkýntý olmadýðýdýr özellikle su avlarýnda hayvan þok geçiiriyor delip geçtiði için gidiyor 100 metre ileride salýveriyor kendini görsen aþkýndan attý sanarsýn ama bütün bu yazdýklarým fiþekte sýkýntý yoksa malum artk fiþekler hakkýnda yorum yapmaya gerek yok ayný kutu içinde bile birbirini tutmayan fiþekler ilk  ihtimal fiþekte sýkýntý olabilir eðer fiþekte sýkýntý yoksa kesinlikle delip geçmiþtir 25 metre gayet ideal bir mesafe saçma seslerini duydum diyorsunuz selamlar :)
  • Huðlu 202 B
  • Huðlu 201 A
  • Huðlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Þerit-61 cm Slug
1987 balýkesir

• *
« Yanýtla #2 : 13 Aralýk 2015, 14:24:27 »
Evet fabarm xlr5 kullanýyorum benim de ilk aklýma gelen oydu tüfekte olacaðýný sanmýyorum gaz ayarý olmuþ olsa delicilik deðiþir ama bizimkilerde ayar yok bildiðim kadarýyla muhtemelen sakarca dirençli çýktý artýk hangi fiþeði alacaðýmý þaþýrdým haftaya ördeðe gideceðim yine aynýsý olmaz umarým fiþek b&p aldým bakalým onda nasýl sonuç alacaðýz
  • Akdaþ 312 SE
  • Benelli Premium Plus
  • Ata Neo
  • Fabarm XLR 5
  • Akdaþ AK-212
1987
SAKARYA

Çevrimdýþý Ýsmail BÝLÝR

• *
  • Ýleti: 245
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #3 : 13 Aralýk 2015, 15:06:14 »
gökay bey size tavsiyem kesinlikle tüfekle alakalý bir sorun deðil kafanýzý karýþtýrmaya hiç gerek yok dediðim ilk etmen fiþek kaynaklý gibi geliyor zayýf ihtimal olsa delicilik derim bp yumuþak bir saçmadýr kesinlikle öneririm rc gibi tüm avcýlar tarafýndan kabul gören evrensel bir fiþektir istisnalar olabilir rastgele...
  • Huðlu 202 B
  • Huðlu 201 A
  • Huðlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Þerit-61 cm Slug
1987 balýkesir

Çevrimdýþý Muhammed DALGALI

• *
  • Ýleti: 18
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #4 : 13 Aralýk 2015, 17:33:48 »
Merhaba gokay bey bende tufeginizle alakali bir sorun oldugunu kesinlikle dusunmuyorum.Ancak surekli kaz avi yapan birisi olarak soyle bisey soylemek istiyorum.Ayni sizin dediginiz olayi yani sacmalarin kusa degme sesini duyupta kusun dusmedigini idda eden birkac arkadasim vardi ki mesafede sizin dediginiz gibi cok yakindi.Ben kusu vuramadigini soyluyordum o ise yok sacmalrin sesini duymuyomusun diyordu ki bende duymustum o sesi ama o ses genelde tufek sesinin kusun kanadina carpipta geri bize donmesidir.Bunuda uzerimizden gecen kazlarin 4 5 metre yanina bilerek tufek atarak denedim ve arkadasima gosterdim ve sonunda onu kusu vuramadigina ikna ettim :)biraz uzun oldu ama diyecegim o ki ne fisekte ne tufekte bence hata tufegi atanda :) cunku her marka fisegi kullandim ve hemen hemen hepsiyle yakin veya uzak sayilacak mesafelerden kaz vurdum vuramayincada fisege veya tufege hic bahane bulmadim :)

LG-D855 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Armsan Phenoma Carbo 66-76 cm
Armsan a612 max5 71 cm
Yýldýz A71 professional 71 cm
                          1991-KIRÞEHÝR- BOZTEPE

The following users thanked this post: Gürkan ONAT, Ahmet YAZICIOÐLU

Çevrimdýþý Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
  • Ýleti: 2283
« Yanýtla #5 : 13 Aralýk 2015, 17:48:55 »
Bence de kuþlar isabet almadý sebebi o mesafede grupman toplu olduðundan ýska ihtimali fazla bir de ebatlarýndan dolayý yavaþ sanýlan kazlar gerçekte ördekten dahi hýzlý hareket ederler ve önleme hatasý yaygýndýr.O mesafeden en uyduruk silahla dahi paket olmasý gerekir deðil fabarm..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartýn

Çevrimdýþý Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 2421
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #6 : 13 Aralýk 2015, 18:19:24 »
Dostlar merhaba,

Geçen gün avda yaklaþýk 25 metre mesafedeki üzerimden geçen sakarcaya attým. Ýlk atýþýmda saçmalarýn hayvana çarptýðýný net duydum. ikincide yine ayný, düþecek diye beklerken uçtu gitti muhtemelen ileriye düþtü. Ama o mesafeden mümkün deðil düþmemesi. Vurduðuma eminim. Benim sormak istediðim o saçmalarýn hayvanýn derisine çarpma sesi gelmesine raðmen neden düþmediði.Üç ihtimal aklýma geliyor. Birincisi delip geçti, ikincisi delicilikte sýkýntý var tüyü aþmadý üçüncüsü de fiþekte sýkýntý var.Kullandýðým fiþek RC2 5 numara. 

Gökay bey  ^-^
tüfekte  full þok takýlý ise 
34gr 5 no fiþekte 221 adet saçma var
25m mesafede 76cm dairede %100 pattern yapar
yani o kuþla o fiþek top oynar
enkötü ihtimal  hiç yok desek 20 adet saçma isabeti alýr

yani isabet etmemiþ  ^-^
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil þoklu
OSMANÝYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdýþý Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 461
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #7 : 13 Aralýk 2015, 18:54:19 »
Gökay kardeþimin bahsettiði SAKARMEKE sanýrsam..Kaz deðil..Sakarmekeler çok diri hayvanlardýr saçma kaldýrýrlar..Bazen insanda göz yanýlmasý olabiliyor 25 mt dediðimiz mesafe aslýnda daha uzak olabiliyor..Ben sakarmeke avýnda çoðu kez saçma almasýna raðmen gidip ileri düþen çok kuþ gördüm..Gerçekten çok diri hayvanlar..Bence gökay kardeþim sana 25 mt gibi görünen mesafe daha uzak bir mesafe gibi geliyor bana..Þayet havada eksi derecelerde ise Bp 34 F2 kullanmaný tavsiye ederim..Rasgelsin..
  • BENELLÝ CRÝO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSÝN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAÐLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ÞANS TANIYANDIR..

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdýþý Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1044
« Yanýtla #8 : 13 Aralýk 2015, 19:24:20 »
Kaçak saçma yada diðer adýnla etek saçma vurma sindan kaynak li. Bende xlr5 kullanýyorum 89 adýmdan sakar memeyi cansýz aldým tabiri caiz sen havada caný çýktý hayvanýn. Yanliz ben kicks high flayer x full þok kullanýyorum. Bende full þok sabittir akþam sabah çýkarmam.
  • REMÝNGTON 1187 SPECÝAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RÝFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • ÝNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CÝNA-----------

Çevrimdýþý Osman DÖÞLER

• Expert Üye
  • Ýleti: 1520
  • osman döþler. 1968-istanbul
« Yanýtla #9 : 13 Aralýk 2015, 19:29:14 »
Gökhan tüfekten olamaz mý ? :)

Osman DÖÞLER
1968 ÝSTANBUL

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 5004
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #10 : 13 Aralýk 2015, 20:00:18 »
Dostlar merhaba,

sorun %90 fiþekte. rc nin bu yýl bazý fiþeklerinde saçmalar eskiye göre biraz daha yumuþak. tenekeye attýðýmda farkettim. öncedende delmezdi ama adamakýllý ezerdi boya falan söker atardý þimdi ayný fiþekler okadar ezmiyor tenekeyi. delip geçmeden ziyade penetre eksikliði olabilir...
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdýþý Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1044
« Yanýtla #11 : 13 Aralýk 2015, 20:16:13 »
Mesafe çok kýsa abi olamaz. Ben 4 yýla yakýn zamandýr fabarm kullanýyorum  biliyorsun  sürekli li deniyorum tufeyi deðiþik fiþeklerle  böyle birþey bende yaþadým ama öle alýp baþýný giden olmadý ama saçma vurup 20m gibi havada caný çýkýp düþen de oldu tabiki. Bence fiþek ve þok kombinasyonunu la alakalý.
  • REMÝNGTON 1187 SPECÝAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RÝFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • ÝNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CÝNA-----------

Çevrimdýþý Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 410
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #12 : 13 Aralýk 2015, 20:39:51 »
Sýk ve sert tüylü bir kuþ, ayný þey fabarmla bizim de baþýmýza geldi.Bacanak fiþekleri 2-3 no olarak deðiþtirince netice almaya baþladý.
1982-Ýstanbul

Çevrimdýþý Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 2421
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #13 : 13 Aralýk 2015, 20:41:55 »
Gökay kardeþimin bahsettiði SAKARMEKE sanýrsam..Kaz deðil..Sakarmekeler çok diri hayvanlardýr saçma kaldýrýrlar..Bazen insanda göz yanýlmasý olabiliyor 25 mt dediðimiz mesafe aslýnda daha uzak olabiliyor..Ben sakarmeke avýnda çoðu kez saçma almasýna raðmen gidip ileri düþen çok kuþ gördüm..Gerçekten çok diri hayvanlar..Bence gökay kardeþim sana 25 mt gibi görünen mesafe daha uzak bir mesafe gibi geliyor bana..Þayet havada eksi derecelerde ise Bp 34 F2 kullanmaný tavsiye ederim..Rasgelsin..

Ersin bey   ^-^

mesafede yanýlsa 25 degilde 40m olmuþ olsa
iyibir atýþla yinede düþmesi lazým gelmezmi

sakarya çok soguk memleket özellikle Hendek
ben orada av yapsam B&P longrange 36gr  3-4 no fiþek kullanýrým
veya Lambro biturbo 36-38gr 3-4 no
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil þoklu
OSMANÝYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdýþý Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 656
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #14 : 13 Aralýk 2015, 21:46:58 »
Su kuþu avlarýnda bu tarz olaylar çok oluyor. Bir keresinde izmir maltepe açýk iken ördek avýna giden 2 arkadaþým konan avý vurduklarýsuya gömüldüðü ve kalkýp gittiði olayýný anlatmýþlardý. Korkmuþlar ;D dua okuyup gelmiþler.

Fabarm xlr kullanýcýsý olarak Gökhan KAN a katýlýyorum. Vurulup düþmeyen hiç avým olmadý...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataþehir

Çevrimdýþý Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 461
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #15 : 13 Aralýk 2015, 21:55:03 »
Ersin bey   ^-^

mesafede yanýlsa 25 degilde 40m olmuþ olsa
iyibir atýþla yinede düþmesi lazým gelmezmi

sakarya çok soguk memleket özellikle Hendek
ben orada av yapsam B&P longrange 36gr  3-4 no fiþek kullanýrým
veya Lambro biturbo 36-38gr 3-4 no

Hüseyin bey göl avýnda benim sýk karþýlaþtýðým bir olay o yüzden anlattým..Kuþ resmen saçma arasýnda kalýyor ve gidiyor..Bu arada sizi bilmem ama ben saðlamcýyým Hüseyin bey 35 mt den sonra kolay kolay atmam ava yaralý gitme ihtimalinden dolayý..Selamlar..
  • BENELLÝ CRÝO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSÝN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAÐLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ÞANS TANIYANDIR..

• *
« Yanýtla #16 : 14 Aralýk 2015, 09:20:52 »
Herkese ilgisinden dolayý çok teþekkür ederim. Bu tip yorumlar ve fikir alýþveriþiyle tüfeðimizi daha iyi tanýyoruz. Muhammed Bey'in dediði doðru olabilir belki de o ses kanatlarýna çarpma sesidir avý vuramamýþ olabilirim. Gerçi iki fiþekte de bariz saçmalarýn dövme sesi geldi, kanatlara isabet etse o mesafede kanadý kalmaz :) Mesafede yanýldýðýmý sanmýyorum çünkü grupman testi mesafesini gözümde kestiriyorum ondan en az 5 metre kadar yakýndý. Fakat her zaman benim vuramadýðým fikri daha tercih edilir birþey çünkü tüfeðimden çok memnunum. Penetrasyonla alakalý olmasýndan çok korkmuþtum açýkçasý. Ama olmadýðýna eminim artýk. Bazen fabarm da olsa arkasýndakinde bitiyor iþ :) Emrah bey'in dediði gibi bu yýl bazý fiþeklerde bir gariplik var. Gerçi bu yýl havalar diðer senelere göre olduðundan daha yumuþak geçiyor belki de gramaj ve numarayý kestiremiyoruz. Ördek avýna f2 2-3-4 numaralarla gidicem nasip olursa umarým yanýltmaz.

Rasgele ;)
  • Akdaþ 312 SE
  • Benelli Premium Plus
  • Ata Neo
  • Fabarm XLR 5
  • Akdaþ AK-212
1987
SAKARYA

Çevrimdýþý Ali ÖZTÜRK 34

• *
  • Ýleti: 87
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #17 : 14 Aralýk 2015, 12:50:33 »
Merhabalar.
Çok sinir bozucu bir durum diye düþünüyorum. benim beraber ava gittiðim bir abimde xlr 5 vardý o sadece bp fiþek atardý baþka fiþek bu tüfege yaramýyo diyodu.tek saçmayla kekliðin düþtüðüne ben sahidim kusu ben yoldum.

bence bir test edin ayný gr ayný numaralý farklý fiþeklerle.

birde þok neydi acaba?
1990 Ýstanbul tuzla

• *
« Yanýtla #18 : 14 Aralýk 2015, 14:43:48 »
2 çentik þok vardý üzerinde ben de b&p'de daha iyi randýman alýyorum bu bir gerçek ve sanki kalýn saçmalar daha etkili gibi. Bu haftasonu bolca test imkaným olacak inþallah bereketli av yaparýz :)
  • Akdaþ 312 SE
  • Benelli Premium Plus
  • Ata Neo
  • Fabarm XLR 5
  • Akdaþ AK-212
1987
SAKARYA

Çevrimdýþý Mehmet AKKUÞ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 646
« Yanýtla #19 : 18 Aralýk 2015, 11:51:29 »
Son bir aydýr bende Fabarm xlr kullanýyorum.bizde su avý yoktur yoðun olarak keklik ve tavþan avýnda deneme fýrsatým oldu.yakýn avlaklarýmýzda keklik olmadýðý için bize göre uzak mesafelerde  deðiþik iklim þartlarý ve rakýmlarda tüfeðimi denedim.çok abartmak istemiyorum ama hakikatten mesafe tanýmayan bir tüfek olduðunu söyleyebilirim bir çok vuruþta keklik üzerinde çok az saçma olduðu halde kesinlikle düþürüyor canlý dahi olsa gidebilecek bir durumu olmuyor hatta býldýrcýn avýnda 28 g power tapa fiþekle avlanmama raðmen kuþlarý incir gibi aldým fazla uzatmadan diyebileceðim eskilerin tabiri ile otu bulunduðu (uygun sýký) takdirde kesinlikle kullanýcýsýn üzmeyecek parasýný kuruþuna kadar hak eden bir marka
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUÞ
1973 Kemaliye-ERZÝNCAN

Çevrimdýþý Sonay ÞEMEN

• *
  • Ýleti: 222
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #20 : 18 Aralýk 2015, 12:15:35 »
Eðer mesafe gerçekten 25 metre ise bence hayvana iyi isabet saðlayamamýþsýnýzdýr. Grupmanýn etrafýndaki etkisiz saçmalar vurup hayvana iþlememiþ ya da ses geldi diyorsanýz. 25 metrede delip geçse bile hayvan uçmaya devam edemez çünkü 5 numarayla her tarafý saçma dolar kanatlarý da kýrýlýr.
  • IJ 58 MA SXS Baikal ( 73,5 cm )
  • Churchill Maxi-Mag 12/89 ( 61 cm - 71 cm ported)yarý otomatik
  • Ata CY ( 71 cm ) yarý otomatik
  • Kopay - Kurzhaar
1986 Tekirdað

Çevrimdýþý Cihangir GÜNEL

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 310
  • "Sabýr Her Kiþinin Deðil Er Kiþinin Harcýnýn"
« Yanýtla #21 : 18 Aralýk 2015, 12:37:03 »
Vallahi ben þu delip geçme olayýný pek görmedim. Hep þu söylenir "fiþek o kadar hýzlý ve etkili idi ki hayvaný deldi geçti" hayvan hissetmedi gitti 100 metre ileride kendini býraktý. Genelde tüy dökmelerinde söylenir bu laf.

Þahþi fikrim ses konusu da duyulabilinecek olduðunu düþünmüyorum malum saçmanýn hayvana çarpma sesi 25 metreden tüfeðin gürültüsünden sonra duyulacaðýný

Bazen hayvana fiþeðin tabasý neredeyse deðer ama nasýl düþmedi deriz buda onun gibi olmalý.

RC nin özellikle bu seneki fiþeklerinde bence de sorun var tüy döktüðü çok oluyor. Bence buda vuruþ açýsý ile alakalý diye düþüyorum. geçen iki atýþta zorla indirdiðim Keklikte yaptýðým otopside 25 metreden hayvanýn Sipe ile tüylerini döke döke düþürdüm.

sanki keklik dayak yemiþ gibiydi, saçmalar sanki sýyýrmýþ geçmiþ yada güçleri yetmemiþ gibiydi.

Ýþin özü bence uygun þok kombinasyonu, ve saçma kalitesi.
  • Beretta Poze S56
  • Browning A5
  • Deutsch Black Kurzhaar (Rockey)
1987 - ANKARA

Çevrimdýþý Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1474
« Yanýtla #22 : 18 Aralýk 2015, 20:00:49 »
dediðin mesafede 3 te 3 atýþ sakarý cansýz aldým .. ayný anda duble çamurcun  duble tahtalý duble üveyk atýþlarým oldu....ancak boþ atýþlarýmda oldu...atýþýnýzýn ben tam isabet alamadýðýný düþünüyorum...ben de full þok seviyorum..vuruþlarda daha etkili oluyor..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 Ýzmir/Bergama

Çevrimdýþý Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 656
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #23 : 18 Aralýk 2015, 21:56:16 »
dediðin mesafede 3 te 3 atýþ sakarý cansýz aldým .. ayný anda duble çamurcun  duble tahtalý duble üveyk atýþlarým oldu....ancak boþ atýþlarýmda oldu...atýþýnýzýn ben tam isabet alamadýðýný düþünüyorum...ben de full þok seviyorum..vuruþlarda daha etkili oluyor..

Full þok ile vurulan av inceden hopluyor, tat verir illaki ;D
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataþehir

• *
« Yanýtla #24 : 21 Aralýk 2015, 21:32:06 »
Tüfekte problem olduðu korkusuyla Ýpsalaya gittik ve geldik. ;D :D Fabarmdan boþ yere þüphelenmiþim ya ben vuramadým ya da sorun fiþekteydi. Neyse bir kez daha ne kadar güzel bir tüfek kullandýðýmý farkettim. 1 no þok b&p f2 fiþekle fabarm harikaydý.F2 ile gerçekten çok iyi performans gösterdi. Bana yardýmcý olan fabarm sahibi abilerime de teþekkür ediyorum.

Herkese rasgele ....
  • Akdaþ 312 SE
  • Benelli Premium Plus
  • Ata Neo
  • Fabarm XLR 5
  • Akdaþ AK-212
1987
SAKARYA