Arkadaşlar uzun zamandır burdayız paylaşımlarda bulunuyoruz bildigimizi söylüyoruz bilmedigimizi ögreniyoruz bazen tatlısert tartışıyoruz bazen gülüşüp egleniyoruz.... ama biz dostuz arkadaşız vede ortak özelligimiz avcılıgımız dogaseverligimiz... hernekadar yapabiliyorsak.......
bu konuyu açıp açmama konusunda çok düşündüm... zira insanların buraya eglenmek güzel vakit geçirmek için geldiklerini biliyorum bende onun için geliyorum

)

)
canları sıkılsın moralleri bozulsun istemedim,o hastalıgın adını duymak bile moral bozar biliyorum...
ama degişik konular altında isteristemez söylemek zorunda kaldım.. ilk kez pointerimi satılık yaptıgımda neden diye sorduklarında gerçegi söyledim....
şimdi son bir yılı aşkın zamandır yogun kemoterapi ve radyoterapi tedavisi görüyorum... kemoterapi 1.5 ay önce bitti...radyoterapi ya dün bitti ya iki seans daha verilecek... sonrasında tekrar emarlar filmler çekilip bakıldıktan sonra yeni bir tedavi süreci başlayacak....şuanki durumum iki saat çulluk..3 saat keklige müsait

))

))
Allah herkese saglık sıhat versin.... yaradandan geldigi için derdimizede şükrediyoruz.....
resim yuklemekiyiydim aklımfikrim bu aşil pointerdeydi.... gittigimiz yol 8 kilometre dönüşüyle 16 km sahil...25 de yürürdük aşille......av arkadaşım. ferhat boyacının çayını içmeye gitmiştik..
resim yükesonra hasta oldugum anlaşıldı....prensesim babasına petikür yapıyor.. yaşama sevincim...bebegim elvinim...
resim yuklemekyinede bırakmadım kendimide aşilide, egitime devam...
çoklu resim yükle sevgili eşim bir an yanımdan ayrılmadı tam destek full destek verdi... hakkını ödeyemem...
resim uploadiyi oldugum zamanlar gene güzel avlar yaptık.. teşekkürler halil hocam..
çoklu resim uploadbazende tabanlarımız şişti kanat göremedik... ferhat boyacı kulakların çınlasın...
resim uploadbuda benim karatosunum..canımcigerim ... o en hasta hallerinde babasını decatlon lara götürdü av giysileri aldırdı elimi bir an bırakmadı .....dinine milletine vatanına hayırlı iki evlat yetiştirmek amacımız niyetimiz... inşallah öyle olurlar...
bmp resim yükle serdar demirci 25 yıllık can dostum arkadaşım devrem 17 yıllık koyınçom... bu süreçte bir an olsun beni bizi yalnız bırakmadı tam destek ful destek.. otocenter da dükkanı vardır emekli polistir dürüsttür...otoserce dükkanının ismi kendi numarası 0 505 567 67 17 oto işi olan irtibat kurabilir..

)

) reklamda yaptık

) seni seviyorum devrem..
resim yuklemekgölge nereye ben oraya

))
iyi oldugum zamanlar ahmet kurşun ferhat boyacıyla sizi seviyorum.. köpek gezdirmeler...