0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam ben silah sektörünün önünün açıldığı kanaatindeyim eğer izin verilirse bahsi geçen dağlıoğlu firmasının hatırı sayılır projeleri olduğunu biliyorum özellikle firmanın sadece çelik malzeme kullanması ve polimer aleminyum aksam parça üretememe gibi bir kriteri var bu çok önemli bir ayrıntı olsa gerek saygılar.
bir toptancı arkadaş bu silahların tanıtımını yapmıştı bana kalesh nikov ile ölçülerinin tamamen aynı olduğunu ve birbirine tam olarak uyduğunu söylemişti.fakat böyle bir silahlla dağa çıkıp yaklaşık 100-150 m mesafeden sizi bir çobanın farkedip jandarma yada polise ihbar etmesi muhtemel.ve allah korusun direk ateş bile açılabilir.bence atraksiyona gerek yok normal av tüfeği ile birçok insan tarafından istenmeyen biz avcıların toplum nazarında karizmasının yerle bir olacağını düşünmekteyim naçizane....
Selam üstadım av için bende şarjörlü tüfek tercih etmem hobi atışlarında bilindigi gibi m16 görünümlü tüfeklerle çok güzel organizasyonlar yapılıyor şahsım adına kullandığım tüfekle alakalı olumsuzluk yaşamadım saygılar.