Gönderen Konu: URFA’DA RUS SİLAHLARINA RAKİP SİLAHLAR ÜRETİLİYOR  (Okunma sayısı 11836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet DİKENLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: URFA’DA RUS SİLAHLARINA RAKİP SİLAHLAR ÜRETİLİYOR
« Yanıtla #25 : 19 Ocak 2016, 12:35:08 »
Selam ben silah sektörünün önünün açıldığı kanaatindeyim eğer izin verilirse bahsi geçen dağlıoğlu firmasının hatırı sayılır projeleri olduğunu biliyorum özellikle firmanın sadece çelik malzeme kullanması ve polimer aleminyum aksam parça üretememe gibi bir kriteri var bu çok önemli bir ayrıntı olsa gerek saygılar.
1977 İZMİR

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #26 : 19 Ocak 2016, 12:39:21 »
Selam ben silah sektörünün önünün açıldığı kanaatindeyim eğer izin verilirse bahsi geçen dağlıoğlu firmasının hatırı sayılır projeleri olduğunu biliyorum özellikle firmanın sadece çelik malzeme kullanması ve polimer aleminyum aksam parça üretememe gibi bir kriteri var bu çok önemli bir ayrıntı olsa gerek saygılar.
Mehmet bey bence sağlamlık değilde bütün dünyadaki tanınmış firmalar gibi Türk firmaların kendine ait bir marka yapması ve o markanın daha önce hiç görülmemiş olması büyük bir başarı olucaktır işallah bu şeyi sergilerler
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 19 Ocak 2016, 21:19:01 »
3000 tl fiyatı yüksek gibi 2000 tl olsa baya satar  en sonunda gövde çelik bir av tüfeği yapıldı ama kursağımızda kaldı bakalım nasip incelemek lazım
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 20 Ocak 2016, 21:32:44 »
Selam piyasadaki polimer ve aleminyum aksamkı tüfeklerin 1800-2000 tl. bandında satıldığını biliyoruz keza havalı tüfeklerde 1000 tl. ve daha üstü fiyatlarda son olarakta Türkiyeye getirtilen saigaların 5 bin ve 8 bin arasında olduğunu gözönüne aldığımızda dağlıoğlu gibi bir tüfeğe 3 bin tl. vermek bana mantıklı geldi.
1977 İZMİR

Çevrimdışı Selim BÜYÜKKARACA

• *
  • _Mein ehre heißt treue_
« Yanıtla #29 : 21 Ocak 2016, 10:27:36 »
Reklamı bırakın bence Mehmet dikenli. Bu çakma saiga ne ara kendini ispatladıda 3000 tl hakketti. Samimiyetten uzaksınız.
1987 Almanya

The following users thanked this post: İbrahim KESEN, Ali ALAN 42

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2016, 13:12:00 »
Selam ben kendi kullandığım bir tüfeğin gerek estetik gerek sağlamlık gerekse yerli malı olması dolayısıyla severek anlatıyorum ve bunuda yapmaya devam edeceğim beni samimiyetsiz bulmanıza neye göre karar verdiniz bu anlamda kriterleriniz nedir ben sizin yerinizde olsam en yakın bir bayiden tüfeği inceler teknik yorumlarımı yapardım ama emin  olun sizin gibi mahalle ağzıyla konuşmazdım ve putin sevicisi gibi davranmazdım ben yerli malını tanıtıp savunuyorum siz neyi savunuyorsunuz?
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 13:13:21 Gönderen: Mehmet DİKENLİ »
1977 İZMİR

• *
« Yanıtla #31 : 21 Ocak 2016, 13:40:32 »
Elin rusunun tüfek modelini birebir kopyala ondan sonra putin sevicisi değilim diyen sizsiniz budurumda yine samimiyetsizsiniz. Teknik konuştuğunuzu sanıyorsunuz ama ne dediğinizden sizin bile haberiniz yok.
1987 Almanya

The following users thanked this post: Ali ALAN 42

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 21 Ocak 2016, 13:56:15 »
Selam rus tüfekleri dünyanın heryerinde üretilip kullanılır biraz araştırırsanız bilirsiniz bunun Turkiyede yapılmış olmasından neden rahatsız oldunuz evet saiga ile bire-bir klon oldu hatta dahada kaliteli oldu bunu söylerken gurur duyuyorum rusyadan gelen sözde saigalar 8 bin tl.den satılmaya başlandı istediğiniz bumudur dışa bağımlı olmakmı birşeyleri savunurken yada eleştirirken ön araştırmanız olsun yoksa diğer türlü böyle sırf muhalefet olmak adına ve münazara değil münakaşa odaklı yazılar yazmaya devam edersiniz.. saygılar.
1977 İZMİR

The following users thanked this post: Murathan VAR

mesut birol

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2016, 15:39:15 »
güzel bir silah, ama av tüfeği olarak kullanmam şahsen,savunma amaçlı alınabilir.avcılığın hem ruhuna,hem görüntüsüne uymaz kanaatimce.

• *
« Yanıtla #34 : 21 Ocak 2016, 15:40:26 »
Mehmet bey tabancatufek forumdan da böyle altını dolduramıyacağınız cümleler kurduğunuz için uzaklaştırıldınız. Bahsettiğiniz firma okadar iddalıysa özgün bir tasarım yapsın. Tam bağımsızlık olsun derdiniz buysa  ama sanmıyorum öyle bir işe kalkışa bileceklerini. laf ebeliği yapıyorsunuz sadece. bunu burada diğer platformlardaki saçma yazılarınızın screenshotları ile ispatlarım burada.
1987 Almanya

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 21 Ocak 2016, 16:28:05 »
Bir tane altını dolduramayacagım yazımı gösterin laf ebeliği uslubunuz ve teknik olarak söylediklerimin aksini ispatlayamamaniz aciziyetinizi gösteriyor benim diğer forumdan uzaklaştırılma sebebim bir harfi yanlış yazdığım bahanesiydi sizde biliyorsunuz insanın vereceği cevabı olmayınca kolayı seçer onlarda öyle yaptı zaten.
1977 İZMİR

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 21 Ocak 2016, 16:41:41 »
bir toptancı arkadaş bu silahların tanıtımını yapmıştı bana kalesh nikov ile ölçülerinin tamamen aynı olduğunu ve birbirine tam olarak uyduğunu söylemişti.

fakat böyle bir silahlla dağa çıkıp yaklaşık 100-150 m mesafeden sizi bir çobanın farkedip jandarma yada polise ihbar etmesi muhtemel.ve allah korusun direk ateş bile açılabilir.bence atraksiyona gerek yok normal av tüfeği ile birçok insan tarafından istenmeyen biz avcıların toplum nazarında karizmasının yerle bir olacağını düşünmekteyim naçizane....
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 21 Ocak 2016, 16:49:27 »
bir toptancı arkadaş bu silahların tanıtımını yapmıştı bana kalesh nikov ile ölçülerinin tamamen aynı olduğunu ve birbirine tam olarak uyduğunu söylemişti.

fakat böyle bir silahlla dağa çıkıp yaklaşık 100-150 m mesafeden sizi bir çobanın farkedip jandarma yada polise ihbar etmesi muhtemel.ve allah korusun direk ateş bile açılabilir.bence atraksiyona gerek yok normal av tüfeği ile birçok insan tarafından istenmeyen biz avcıların toplum nazarında karizmasının yerle bir olacağını düşünmekteyim naçizane....
Selam üstadım av için bende şarjörlü tüfek tercih etmem hobi atışlarında bilindigi gibi m16 görünümlü tüfeklerle çok güzel organizasyonlar yapılıyor şahsım adına kullandığım tüfekle alakalı olumsuzluk yaşamadım saygılar.
1977 İZMİR

The following users thanked this post: İdris MOĞOL

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 21 Ocak 2016, 16:57:02 »
Selam üstadım av için bende şarjörlü tüfek tercih etmem hobi atışlarında bilindigi gibi m16 görünümlü tüfeklerle çok güzel organizasyonlar yapılıyor şahsım adına kullandığım tüfekle alakalı olumsuzluk yaşamadım saygılar.

selam Mehmet bey tabiki herkesin zevki farklıdır ben av tüfeği olarak sadece tek kırma çifte ve pozeden başka hiçbir şeyi sevmem ama başkalarıda benim gibi düşünecek diye bir olay yok.sadece bu model değil m16 tüfeklerinde avda kullanılması açıkçası beni huzursuz ediyor. taktik yada savunma yada zevkine atışlar için uygun olabilir

birde sizin olumlu tepkiler almanız yada hiç ters bir durumla karşılaşmamış olmanız kimsenin de olumsuz karşılanmayacağı anlamına gelmez. saygılar
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2016, 17:02:47 »
Elbette o konuda hemfikiriz lakin bilinçli yapılan her eylem sorunsuz olur mesela atışların poligonda yapılması kırsal alanda ise bölge muhtarından izin alınması atış bölgesine kırmızı beyaz bez asılması gibi önlemler alınabilir saygılar
1977 İZMİR

• *
« Yanıtla #40 : 21 Ocak 2016, 17:06:04 »

http://www.tabancatufek.com/forum2/showthread.php?tid=12907&page=5

Boş konuşuyorsunuz buyrun uzaklaştırıldığınız forumdan size ait bir yazı. Hiç bilmeyen insanlara yutturabilirsiniz bu sahte silah kültürünüzü. Tabancatüfek forumda Glock gibi CZ gibi Mossberg gibi Saiga gibi firmaların Türkiye temsilcileri var orada ahkam kesemezsiniz böyle niye çünkü insanlar silahın bütün üretim proses aşamalarına kadar biliyorlar. Velhasıl kötü bir reklamcısınız ve reklamını yaptığınız silahta kötü.
1987 Almanya

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 21 Ocak 2016, 17:50:24 »
Bu yazıda boş olan nedir her kelimesinin altına tekrar imzamı atarım banane silah temsilcilerinden ben kullandığım tüfeği anlatırım dinleyen dinler istemeyen ilgilenmez bile bu saydığıniz temsilcilerin yerine mi avukatlık yapıyorsunuz kaldiki benim yazımda tabancayla yivliyle alakalı ne gördünüz oradaki yazıyı buraya kopyaladiniz buradakinide oraya kopyalayın belki 8 bin tl.olan tüfeği 6 bine alırsınız hak ettiniz degilmi
1977 İZMİR

• *
« Yanıtla #42 : 21 Ocak 2016, 17:55:21 »
Altı çizili olan cümlenin açıklaması nedir? testere , eğe, ile elle mi yapıyorlar acaba CNC falan değil demişsiniz? Buarada kimin neyin reklamını yaptığı ortada.
1987 Almanya

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 21 Ocak 2016, 18:50:07 »
Arkadaşlar gerek yok bu tür yazışsamalara lütfen sakin olalım alt tarafı tüfek..
1976  istanbul

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #44 : 21 Ocak 2016, 18:57:40 »
Arkadaşlar lütfen bu şekilde tartışmayalım. başka yada benzer konularda da konuları kişiselleştirmeden tartışalım :(

not: Son ikişer mesajınız tamamen kişiselleşmiş olduğundan silindi
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Engin TARHAN, Mehmet DİKENLİ