Gönderen Konu: Fosforlu arpacık  (Okunma sayısı 12381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet ERKOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Fosforlu arpacık
« Yanıtla #25 : 29 Şubat 2016, 20:40:31 »
arpacık tüfeği kendimize ayarlamamız için ve duran hedeflere daha iyi nişan almamız için yapılmıştır..çok büyük olması anlamsızdır..fosforlu arpacığın avantajlı olabileceği durumlar olabileceği gibi engelleyeceği durumlarda var..

arpacık ne kadar küçükse o kadar iyi benim için..yıllarca trap atışı yaptım hiç bir zaman arpacıkla plağa atmadım..hayali görüş ile iki göz açık atıyorum..avada aynı şekilde..defalarca arpacık düşmesi nedeni ile seriyi arpacıksız bitirdim bir sıkıntı çekmedim..ancak göz arıyor yinede...uzak atışlarda duran hedeflerde önemli..ancak refleksle atılan parlama avlarında pek fazla bir önemi kalmıyor.

+1 

Cok dogru mesela kursun atarken 100-150 m de ki domuza nisan aldiğimizda domuz belki arpacik tamamen kaplar ee neresine atacan o zaman ??? Yada daha kucuk hedefe atacak olsan arpaciktan hedefi goremiyorsun bence de en ideali küçük olan arpacik...
DEVLET EBED MÜDDET

1990 Konya

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 29 Şubat 2016, 23:13:13 »
Herkese iyi akşamlar Huğlu gx e uygun bir forforlu Arpacık önerisinde bulunurmusunuz bana

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 01 Mart 2016, 12:39:11 »
browning compsight alın    3 renk 6 değişik boy seçenekli bir çok tüfeğinizde de söküp kullanabilirsiniz.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 01 Mart 2016, 12:49:52 »
browning compsight alın    3 renk 6 değişik boy seçenekli bir çok tüfeğinizde de söküp kullanabilirsiniz.

https://www.e-temin.net/lpa-fiber-optik-arpacik-1382

Bu nasil sizce

Çevrimdışı Abdullah ŞAHİN 07

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 01 Mart 2016, 13:36:53 »
https://www.e-temin.net/lpa-fiber-optik-arpacik-1382

Bu nasil sizce

Merhaba Can bey LPA kaliteli ve işlevsel bir arpacık ben halen tüfeklerimden 2 tanesinde kullanıyorum hem avı kapatacak kadar kaba değil hemde metal arpacık büyüklüğünde olmsına karşın daha dikkat çekici tavsiye ederim.
  • Pietro Beretta S 687 SP O/U
  • Benelli Raffaello Special Lusso
Abdullah ŞAHİN
1972  ANTALYA

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 01 Mart 2016, 14:32:43 »
Merhaba Can bey LPA kaliteli ve işlevsel bir arpacık ben halen tüfeklerimden 2 tanesinde kullanıyorum hem avı kapatacak kadar kaba değil hemde metal arpacık büyüklüğünde olmsına karşın daha dikkat çekici tavsiye ederim.

Tavsiyen için teşekkür ederim abi kırmızı renkli olan lpa arpacıgi alacağım.

The following users thanked this post: Abdullah ŞAHİN 07

Çevrimdışı Ayberk HALAÇ

• *
  • KARŞIYAKA
« Yanıtla #31 : 28 Kasım 2016, 19:37:41 »
İbrahim bey yukarıda ki bahsettiğiniz sağ elini kullanıp sol gözünü hakim göz olarak kullanan bir avcı olarak: iki göz açık atamıyorum bir türlü.

Birde arpacık çokta gerekli değil kanımca  iki gözün baktığı yere sağ  yada sol kol kalkıyorsa (atıcı sağ yada solak)  sa iş bitmiştir.....

Merhabalar bendede çapraz göz dominantlığı var. Tüfekte bunu nasıl çözebiliriz?
  • Huğlu 103ce
1993 - Ankara - İzmir - KARŞIYAKA

Ulu TÜRK
TA2ALH