Gönderen Konu: Target&Waltter M13 ve Light Q7 modelleri hakkında bilgi sahibi olanlar içeri :)  (Okunma sayısı 1593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlyas SÖYLEVİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle hepinize selamlar abilerim kardeşlerim.
avlakforum.com'a yeni katılmış bulunmaktayım av sanatınada bu sene itibari ile başladım acemi fakat bilinçli bir insanım.

Yeni bir tüfek almak istiyorum elimdeki imkanlar ve bulunduğum yerdeki bayileri göz önüne  alarak ve bir kaç arkadaşımın şiddetle tavsiyesi üzerine Target&Waltter markasını tercih etmeye karar verdim yalnız bu markanın 2 modeli arasında tercih yapamıyorum modeller hakkında bilgisi olan kullanmış ve deneyimli arkadaşlardan ricam biraz anlatabilirlerse çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.
1983 - Taşova/Amasya

Çevrimdışı Burak ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
gec gordum yazdıgını ama aldıysan pısman olmassın gayet basarılı makına sıkıntısız calısıyor su ana kadar 200 cıvarı fısek yaktım tık demedı masallah
  • WALTTER TARGET M13
  • HATSAN BT 65 RB
1989 - Tekirdağ HAS TRAKYALI

Çevrimdışı İlyas SÖYLEVİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Burak hocam aldım tüfeği combo set bayii farkımıdır bilmem ama comboda cıkan slug namluda gez yoktu şerit namluydu sanırım çulluk için yapılmış namluyu istemediğimi söyledim adamlar hemen yeni namlu yaptırdılar geldi ve diğerinide geri almadılar tüfekle deneme amaçlı 50 adet hedefe fişek attım gerçekten iyi gibi duruyor av sezonunda iyice anlamış olurum ama şuan gayet memnunum cevabın içinde teşekkürler.
1983 - Taşova/Amasya

Çevrimdışı Burak ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
O0 aldıgım yer cok met ettı bana bu tufegı bı sıkıntı oldumu getır at onume dedı slug namlu 51 cm var bende atıs amaclı genel olarak belkı ılerde domuz avı ıcın aldım cokta memnunum tek kursun shevrotın felan farketmıyo benım m 13 modelı ınsallah boyle gıder O0
  • WALTTER TARGET M13
  • HATSAN BT 65 RB
1989 - Tekirdağ HAS TRAKYALI