0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin Bey merhaba, Eskisini iptal edin unfollow edin, listenizden çıkarın. avlakforum olarak aratın tekrar, çıkacak şimdi.
Ben sadece Mail adresimle girebiliyorum Kullanıcı adım ile hiç giriş yapamadım bi el atsak mı acaba =))
Malesef iki kere çıkış yapıp silip tekrar denememe rağmen olmuyor hala aynı ibrahim bey sürekli denemeye devam edicem
Giriyorum valla problem yok eyvallah şef )TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah, Merkel'i gördünüz mü, yeni sitedesiniz demektir
italyancılar görmesin bunu yanlız adamlar tapatalktan soğur =))
An itibariyle Tapatalka girdim. Bir tek ileti bölümleri yok eskisi gibi
Cihangir Bey merhaba, Olan şu sadece. Tuncay Hocamız, forumu kapatma kararı aldı, sebeplerini kendisi yazdı, yeni bir karar da değil, uzun zamandır kafasında olan bir karardı bu hocamızın. Dolayısıyla forum paylaşıma kapaıtldı ve kendi sunucusundan bir süre sonra tamamen kaldıracak. Ancak yıllardır biriken içeriğin de silinmesine gönlü razı olmadı, tüm yönetim sorumluluklarıyla birlikte içeriği bize verdi, devretti. Biz de kendi sunucumuzda yeniden kurduk yapıyı. Yani , olay sadece isim değişimi olayı değil. İsim değişikliği şeklinde görünen ama aslında yukarıda anlattığım gibi olan olay gerçekleşmeseydi, tüm forumu içeriğiyle birlikte kaybedecektik.