Paylaşımdan ötürü gitmiş kadar olduk diyerek

ayrı ayrı teşekkürlerini ileten ;
@Tuncay KAHRAMAN@İbrahim AYSU@Zafer YILDIRIM@Özhan KILINÇ@Ahmet ARIKAN@Yusuf GÜL@Gürsel KARABAY@Suat ÇALIŞKAN@Sabahattin KARAHAN@Hakan UYAR@Mustafa REİS@Uğur ŞENLİK@Şerafettin TURAN@Orhan ÖZKAN@Özgür UYAR@Fatih S.M.YAPAR@Murat AYSİLİ@Kamil ÜNLÜTÜRK@Ömer TUNA@Samet BİRİCİKBen de sizlere teşekkür ederim sağ olun. Elimden geldiğince güzel görüntler göstermek istedim.. Hatta uçaktan inip eve geçer geçmez aceleden paylaştım oyüzden fotoğraflarda biraz karışıklık oldu

Neyse şimdi düzenledim, daha net ve düzgün bir şekilde güncellemeye çalıştım..
Bu arada üstadlar yine tüfek muhabbetine dalmış,tatlı atışmalar falan yapılırken aradan bir şeyler kapmaya çalışıyorum yeni modeller bilgiler
@Özgür UYAR akus gerçekten güzeldi. Çifte ve pozeleri gerçekten çok güzel yapıyorlar.. Hunter modeli tam benlik. Pozemi yenilemek istersem Huğlu ya da Akus arasında bir seçim yapmam gerekecek..
Huğlunun yaptığı organizasyon gerçekten beğeni topladı. Tüfeklerin işlemelerini yapan İbrahim SARI ustayla muhabbet ettik. 3 tüfeği 2.5-3 ay gibi bir sürede başka hiç bir şeyle uğraşmadan hazırlamış. Desen ve çizimler devlet sanatçısı Esra ÖZBAY, mizansen sanat yönetmeni Mustafa ÖZBAY'a aitmiş.. Gravürlere bayıldım. Yapılan çalışmanın anlamı ve fetih yıldönümüne ithaf edilmesi gerçekten gurur verici bir şey..
Browning B725 modeline özellikle bakmak istedim. Gerçekten çok harika bir silah.. Avrupa poze alınacaksa bence alınır

benelli otomatiklere tek tek göz gezdirdim, şahsi fikrim tabiki ama tüm modelleri bir yana SBE II bir yana.. Mekanizmanın sesi bile bir başka.. Ördek avı yapacak bir avcı o tüfeği almalı..
Sarsılmaz evo modelini görünüşte pek beğenmedim, bence magic olayı bitirmiş çok hoş ve estetik..
Ayrıca armsan paragon da hoşuma gitmedi, phenoma çok daha iyi görünüyor ve ele alınca da farklı bir güzelliği var..
Tüfeklerin teşhiri konusunda Ata Huğlu Armsan ve Derya Arms firmalarını tebrik ediyorum. Özel modelleri camekanda sergilersin anladım da diğer tüfekleri kilitli tutmanın anlamı nedir onu çözemedim. Açmaya yanaşmıyorlar.. Ama haklı oldukları yanlar da var..
Üzülerek söylüyorum ki fuara gelenlerin içinde lüzümsuz bilgi seviyesi çok az insanlar da var. Çiftenin namluları biri sağa biri solamı atıyor diyeninden tutun da bu tüfek kaç fişek alıyor diye soran, 89 gram atan tüfek varmı diyene kadar çeşit çeşit tiplemeler mevcut.. 40 yıllık avcılıktan muhabbeti açıp konuştukça dalışa geçenler de çok sayıda vardı

Tüfeği eline alınca sanki anlıyormuş gibi hoyratça kabaca açıp kapayan yerine koyarken oraya buraya çarpan kişileri görünce, tüfeği kilitli tutanlara hak verdim doğrusu..
Benim için güzel bir gezi oldu. Sanal ortamda görüştüğüm kişilerle yüzyüze sohbet etme imkanım oldu. Daha önceden görüştüğüm kişilerle tekrar buluştum. Firma yetkilileriyle konuşma fırsatı buldum merak ettiğim konularda bilgiler aldım
Güzel bir haftasonu kaçamağı yaptım, gezdim gördüm geldim ve sizlerle paylaştım