Sizlere de hayırlı pazarlar yazmis oldugunuz tufekler kullaci si cok olan tufekler bunlarin arasinda stoeger m3000 (sentetik)kullanicisiyim bu silah hakkinda bilgi vereyim
Tufek gorunus olarak zayif agirligi kendim olctum 3350gr gezi avlari icin agir ama ben alistim

yuksek bantli bir tufek
Namlu boyasi biraz zayif soluk mat bir boyasi var
Ilk siparis tufegimde bazi sorular yasadim tek kursun atisinda sola atiyordu isletmedigim icin degistirdim ikinci tufekde de soklar arasi tutarsizlik var formda da paylastim (
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=188648.0) siz her turlu avda kullanacim demissiniz onun icin bilgi vereyim dedim tek kursun atislari pek istikrarli degil malesef
Gelelim sacmasina bu konuda gercekden cok memnunum kuvveti ,yakmasi, fitillemesi gayet guzel ozellikle rc s4 ile muthis uyumlu ben genelde keklik ve tavsan avini seviyorum o yuzden gayet memnunum ama domuz avi icin daha istikrarli bir marka bakabilirsiniz
Benim size tavsiyem butun bu siralamis oldugunuz tufekleri omuzlayin hangileri size uyumlu onlar arasindan alin cunku cogu kendini ispatlamis markalar
M3000 hakkinda baska bilgi isterseniz seve seve cvplarim hayirli gunlerimiz olsun