0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elbette talihsiz bir teþbih , hatalý bir teþbih ama elinizi vicdanýnýza koyun þu haliyle bile o piyaz baþrol deki köfteden rol çalmýyor mu ...mmmm ..Nefis ayný be ..yok güzel bir piyaz ...
Lokantada Köfte yanýna ne alýrsýnýz diye sorarlar ama ilk 2.sýnýfda geçiyo piyaz
Berettaya Resmen Köfte yanýnda gelen yumurtalý piyaz muamelesi çekildi @Ýbrahim AYSU çok sever Bu konu çok Derin olacak
Fatih Bey þiirin devamýný istiyoruz.
Ben motorda kaldým...
Motor seri üretim harcýalem birþeye benziyor oraya takýlmayalým Tuncay hocam ..
Kamil bey,Bana Fatih bey'in yaþam tarzý ilginç geldi ve de özel; Onun teyidi için..Yoksa motor merakýmýz yok..Sadece Ýnkýlaplardan da tarihinden de nasýl desem....
Yazdým bunu da bir tarafa.
Yakýnda Tavþanlý'ya güveç yemeye geleceðiz. Makarna ve patates kýzartmasý olmaz mý? Ben vejeteryaným da..
Gücendiniz mi ...
Hayýrrr gücenmedim. Bilendim.
Set güncel:Not: þuracýkta tam set halinde dursun da, en günceli zaman zaman lazým oluyor.
Ben size güveç yemenizi söylemedim ki Tuncay Bey. Siz de makarna, patates yersiniz.
Gücendiniz mi ...E pek bi özellik göremedim motorda ne yapayým kardeþim ..
Sýrtýna iki tane Beretta sarmýþ, bir de üstüne Beretta avukatlýðýna soyunmuþ birisinin "seri üretim", "harcýalem" gibi kelimeleri kullanmasý enteresan geldi. Hangi cephede olduðunuzun farkýnda mýsýnýz diye sormadan edemeyeceðim.
Seri üretim ve de harcýalem tarafýndayým ben net olarak ..
Yerli bu yerli. Beyþehir ilçesinin bir mahallesi olan yerde ustaya yaptýrdým. "Ýcra borusu"
Hah iþte bende bunu bekliyordum. Harcýalemin açýlýmý ne ola ki?
Sýradan ordinary ...
harcýâlem sýfat (ha'rcýa:lem) Arapça ḫarc + ʿālem1. sýfat Herkesin alabileceði, herkesin kullanabileceði, herkesin iþine yarayan, her keseye uygun"Pamuklu kumaþ harcýâlemdir."TDK' dan alýntýdýr..