Gönderen Konu: birkaç güne av tüfeği alacağım lütfen yardım eder misiniz ?  (Okunma sayısı 4602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mesut ERDEM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
merhabalar. birkaç güne av tüfeği alacağım .geçen yıl alacaktım olmadı bu sene alıyorum artık.  nadiren ava giderim o yüzden çok pahalı bir şey almak istemiyorum . limitim problem değil. 3500-4000 tlye kadar çıkarım .

* nasipse evladıma kalacak sağlam bir şey olmalı
* 2. el kesinlikle düşünmüyorum
* parça servis sorunu olmamalı
* fişek sıkıştırma atmama gibi problemler okuduğumdan yerli otomatiğe sıcak bakmıyorum ama bu konuda yaşanmış tecrübem de yok . beni dağda yarı yolda bırakmamalı . parası hiç mühim değil yani.

bugün sağlık raporu alacağım nasipse birkaç güne gidip alacağım .
ilk etapta kafamda akuş - akdaş süperpozeleri var. özellikle akdaş 712- el 12 kalibre üzerinde yoğunlaşmışım ama akuşa da iyi diyorlar. kimileri de avrupa al diyor ama parçası bozulursa ne olacak ? senede bir iki kere ava gideceğim için o paraları vermek de gereksiz geliyor. 
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
1982 ELAZIĞ

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Akus - Akdaş Yerli Firmalarımızın Göz bebekleridir Önemli olan bizim tavsiyelerimiz değil size uyacak ve içinize sinecek bir tüfek olması..Gidip Bir omuzlayın elinize alın içinize yatarsa alırsınız
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

The following users thanked this post: İsmail CEYLAN 16

Çevrimdışı A.Emrah TOPRAK

• Free Üye
  • *
  • AVLAK TEAM
    • ZORKUN SİGORTA OSMANİYE
ata ve armsan da sıkıntı yok dusunmenızı tercıh ederım
  • ARMSAN PHENOMA REALTREE MAX 5 ACCURACY
  • www.zorkun.com.tr
  • ÇUKUROVA BRETON
  • epagneul breton
07/07/1987 OSMANİYE

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Mesut bey fiyat olarak hem uygun hem kalite olarak Yarı otomatik de AKKAR derim. Pozede ise CESA. Eğer biraz daha limitinizi artırırsanız Stogoer M3000,Yıldız Profesyonel A71,Özkanlar Fx015,Armsan Phenoma,Ata Venza vs... Poze de ise Yıldız,Akdaş,Akkar ın pozelerini bir düşünün derim. Allah"a emanet olun.
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON

Çevrimdışı Mehmet USTATÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Şahsi önerim madem senede bir iki defa ava gideceksiniz ve sıfır tüfek almayı düşünüyorsunuz,  hiç otomatikle zevkinizi riske atmayın,  kaliteli otomatikte de alsaniz  uzun süre bakımsız kalması durumunda sıkıntılar olabilir kaldıki bazı tufekler de anca belli bir süre sonra tam randimanli çalışıyor. 3500 -4000 TL de acikcasi ciddi bir rakam,  ben aynı durumda olsam galiba akus alırdım,  ya da yıldız.
  • Kral Tundra
1986 - Kocaeli

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
hem otomatik,hem poze,hem çifte hepsibirarada akkar mammut alın inceleyin ilerde klasikler arasına girecek 3 namlulu silah.fiyatıda uygun
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

Çevrimdışı Mesut ERDEM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bugün raporu aldım . her aile hekimi de vermek istemiyor tanıdık buldum da alabildim. maaşı alır almaz ilk işim tüfeği almak olacak fotograflarını atarım . tavsiyeleriniz için tekrar tesekkurler.
1982 ELAZIĞ

Çevrimdışı Mert ÇELİK 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
cifte
1980 - İstanbul

Çevrimdışı Osman KÜÇÜKMUMCULAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Mesut Bey.Çifte ve poze'de 'Huğlu kooperatif',otomatik'de ise 'Akdaş' derim.
  • Yıldız spz sm 28 cal.71 Namlu.
  • Huğlu 202 B Çifte 12 cal.71 Namlu.
  • Dağdelen Magnum y.otm.12 cal. 62 Namlu.
  • Kırıcı s.poze 16 cal.71 Namlu.
1961 KONYA

Çevrimdışı Ahmet EYİNÇ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
mesut yiğenim yılların tecrübesinde kullanmadığım tüfek olmadı yerli ve yabancı ..... aklını kullan derim al bir ithal tüfek keyfine bak. ha almaz isen birkaçyıl sonra ithal tüfek alma sevdasına düşersin demedi deme....B LERDEN şaşma derim.     
  • browning
  • beretta
  • beretta
1966 - Adana

Çevrimdışı Ahmet KARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
mesut yiğenim yılların tecrübesinde kullanmadığım tüfek olmadı yerli ve yabancı ..... aklını kullan derim al bir ithal tüfek keyfine bak. ha almaz isen birkaçyıl sonra ithal tüfek alma sevdasına düşersin demedi deme....B LERDEN şaşma derim.   

Bu öneriyi kulak ardı etme derim.3500-4000 e alacağın yerli üretimde daha çok işlemelere para vermiş olursun.Güzel bir ithal tüfeği iyice inceleyip alırsanız her türlü kazanırsınız.Az sorun istiyorsanız ve sadece kuş avları düşünüyorsanız poze veya çifte daha uzun ömürlü olur.Avı daha çok hobi ve fazla atış yapmadan sağlam bir tüfekle yapacaksanız kaliteli bir pompalı sizi her türlü memnun eder.
  Bir çok avcı pompalıları av tüfeği olarak görmeyebilir ülkemizde.Ama rahat omuzlayabildiğiniz bir pompalıyla çok güzel kurşun atışları bile yapabilirsiniz.Ben ithal pompalıların namlu çeliklerini daha çok seviyorum.En önemlisi ne amaçla daha çok kullanacağınız.Ard arda çok atış yaparak avlanırım diyorsanız ona göre bir seçim yapmalısınız.Gönlünüze göre bir tüfek sahibi olmanız temennisiyle...
1979 SAMSUN

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Evladina birakacaksan ilk once otomatigi unut :) ya cifte ya poze bakmalisin senin yerinde olsam suan akus cifte yaptiririm kalem gibi yada akdasa poze yaptirirdim yine illa otomatik diyorsan sarsilmaz yada stoeger derim yabanci diyorsan beratta yada fbarm franci olabilir
Rabbim gonlune gore versin
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 22:13:22 Gönderen: İsmail CEYLAN 16 »
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bugün raporu aldım . her aile hekimi de vermek istemiyor tanıdık buldum da alabildim. maaşı alır almaz ilk işim tüfeği almak olacak fotograflarını atarım . tavsiyeleriniz için tekrar tesekkurler.
bende bu aile hekimlerine uyuz olmaya başladım arkadaş rapor almak isteyen kişinin silah kullanmasına mani olacak sağlık sorunu yoksa vermek mecburuyetindeler zaten tabanca için vermiyorlar av tüfeği için veriyorlar
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
mesut bey merhaba konuyu okudum bu fiyata ithal çifte düşünürseniz tek almanız gereken bir tüfek var kesinlikle bakın şu anda bütçem olsa kesin alırdım alman jagd  sportwaffen suhl çifte av tüfeği seher avda mevcut 3850 tl fiyatı var ithal düşünürseniz bilginize linki atıyorum kesinlikle bakmanızı öneriyorum

http://www.seherav.com/?g=ALMAN%20SUHL%20%C3%87%C4%B0FTE%2012%20KAL%C4%B0BRE%2071%20NAMLU&gisa=urunler&uid=2760
kafkas avdada var sanırım iyi akşamlar
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  Bu öneriyi kulak ardı etme derim.3500-4000 e alacağın yerli üretimde daha çok işlemelere para vermiş olursun.Güzel bir ithal tüfeği iyice inceleyip alırsanız her türlü kazanırsınız.Az sorun istiyorsanız ve sadece kuş avları düşünüyorsanız poze veya çifte daha uzun ömürlü olur.Avı daha çok hobi ve fazla atış yapmadan sağlam bir tüfekle yapacaksanız kaliteli bir pompalı sizi her türlü memnun eder.
  Bir çok avcı pompalıları av tüfeği olarak görmeyebilir ülkemizde.Ama rahat omuzlayabildiğiniz bir pompalıyla çok güzel kurşun atışları bile yapabilirsiniz.Ben ithal pompalıların namlu çeliklerini daha çok seviyorum.En önemlisi ne amaçla daha çok kullanacağınız.Ard arda çok atış yaparak avlanırım diyorsanız ona göre bir seçim yapmalısınız.Gönlünüze göre bir tüfek sahibi olmanız temennisiyle...

FAZLASIYLA KATILIYORUM..

YERLİDEN UZAN DURUN YOKSA EVLADINIZ KULAKLARINIZI CINLATIR ILERDE :)
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Mesut ERDEM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
merhabalar. . öncelikle fikirleriyle yön veren herkese teşekkür ederim.
fotoda verdiğim tüfeği aldım . akdaş 712 el 71 namlu.
standart özelliklerle yetindim. tüfeği hassas olmayan terazide tarttım 3,4 kg. henüz deneme atışına gitmedim .

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 19:49:49 Gönderen: Mesut ERDEM »
1982 ELAZIĞ

The following users thanked this post: İsmail CEYLAN 16

Çevrimdışı Mehmet USTATÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Tüfeğiniz hayırlı olsun,  iyi günlerde kullanın.
  • Kral Tundra
1986 - Kocaeli

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • Çocukluğunda şahit olduğu avlarla avunan bir adam
Hayırlı olsun. Güzel avlarda kullanın. :)

standart özelliklerle yetindim. tüfeği hassas olmayan terazide tarttım 3,4 kg. henüz deneme atışına gitmedim .

• Prestige Custom Sidelock E. S&S
  • Sauer Beretta S56 E. O/U
  • Beretta Xplor Action Semi Auto
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

Hayirli olsun cok dogru secim Allah utandirmasin bende aynisi var mukemmel avi kanli olsun
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Mert ÇELİK 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
4000 tl lik ucuz tufekler randuman vermez
15 000 tl lik orta kalite is gorebilir
1980 - İstanbul