0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her Merkel lafı geçtiğinde gözümün önünde Sayın İbrahim Aysu nun yayınladığı bekasin avlanılan video daki bayan avcının açma mandalını geriye ittirerek yerine ancak oturtabildiği sahne canlanıyor ...Normalde hiç böyle bir müdahaleye gerek olmaz , tık yerine gelmesi lazım silah kapatılınca ...
Merkel le mukayese edilen Beretta ise burada sorgulanması gereken Merkel dir.Yada vurgulanması gereken Beretta nın iyi tüfekler yaptığıdır.
Aman Tanrım.Kamil Bey de geldi. Herkes siper alsın.
Fatih bey o mizansenin tamamlayıcısı bence Merkel değil hatta Beretta bile değil, bence eskilerden bir Winchester veya Ithaca pompalı çok daha uyumlu durur kamp atmosferinde(bir Amerikan geleneği çadırlı kamp benim algıma göre)..
Fatih bey bende siper alınacak ne gördünüz Allah aşkına hep savunmadayım yahu ...
O Merkel'in "Zero Tolerance" rodaj karakteristiğidir efendim, bir kaç bin fişekten sonra kendi kendine oturur yerine her Merkel Bir kaç bin fişekten sonra da uygun bakımını yapmaya devam ederseniz, parçaların birbirine alışmış hali ve sıkılığıyla uzuuuuuuuuuuuuuuuunn yıllar keyifle kullanırsınız. Ama kimi de böyle şeyler içmekten hoşlanır tabi, anlamak zor ama saygı göstermek lazım
Böyle mi Kamil Bey?
İnsan nisyan ile malûldür der atalar..1300 defender var iken Merkel'e özenmek, o kamp ateşi yerine elektrikli barbeküye özenmekle aynı şey..
Neden ; Merkel ve Beretta ' nın yanyana anıldığı heryerde duyargalar sonuna kadar açık oluyor? Antijenik bir uyarım dahası anaflaktik..
Yok o da Southfork çiftliğinin kahyası gibi oldu ...Winchester mod 12 olacak sanırım ya da ıthaca mod37 ve 70 namlulu av modelleri gayet tabi ki ...
Onlardan kalmadı Kamil Bey.
Olmaz efendim zero tolerans neyim bahanesi olamaz öyle absurd bir manzaranın ,bir algı(av tüfeği esas ve prensipleri ile tam anlamıyla hemhal olamama durumu da diyebiliriz ) eksikliği(Merkel nam-ı hesabına gayet tabi ki ) olarak yorumluyor bendeniz o acayip kullanım pratiğini ,nerde görülmüş ya ...
Yani siz bunu istiyorsanız ellerinizde. .Şey..bilemem tabi..