Gönderen Konu: HUĞLU 103 CE YARDIM  (Okunma sayısı 842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat KARAKAYA

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
HUĞLU 103 CE YARDIM
« : 01 Kasım 2016, 17:15:32 »
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Üye olmadan önce forumu biraz dolaştım. Sağlam arkadaşlıkların ve muhabbetlerin olduğunu fark ettim. O yüzden buraya üye olmak istedim. Umarım burada güzel arkadaşlıklar kurabileceğim kişilerle tanışırım.

Deneyimlerinize dayanarak siz tecrübeli avcılara bir kaç sorum olacak. Fiyat/Performans açısından uygun bir Süperpoze almayı düşünüyorum. Çevremde yaptığım araştırmalarım sonucu

Yıldız SPZ ME
Akkar Churcill (Modelleri aklımda değil)
Huğlu 103 CE  önerdiler. Ben bunların arasından Huğlu 103 CE modelini seçeceğim. (Umarım sizce de doğru tercih yapıyorumdur)

1-Huğlu 103 CE için 50,66,68,71-76 cm namlu seçeneklerinden hangisini seçmeliyim ? (Tavşan-Keklik-Bıldırcın-Üveyik avlarında kullanacağım - Benim düşüncem 71 cm ama bilgi sahibi değilim)

2-Mobil Şok takımı olarak Huğlu 103 CE ile birlikte 5 adet Mobil Şok seçeneğinden hangilerini neye göre kullanmalıyım ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 17:19:40 Gönderen: Murat KARAKAYA 06 »
  • HUĞLU 103 CE
1989 - Ankara

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ynt: HUĞLU 103 CE YARDIM
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2016, 17:26:00 »
@Murat KARAKAYA 06

Hoşgeldiniz öncelikle  71 Namlu Modeli Her ava uyum sağlam..

Mobil şok olarak 5 ve 4 no Bıldırcın üveyik Çulluk ve yakın kalkan avlarda kullanabilirsiniz.. 3-1 no şok  Tavşan Tahtalı Ördek parlamada kullanabilirsiniz..Geçit yapıcaksanız 2-1 e kadar düşebilirsiniz Kaz avı yapıyorsanızda 2-1 Şokları kullanabilirsiniz bunu deneyimlerinizde ve avın mesafesine görede kendiniz ayarlabilirsiniz zamanla çünkü herkesin şok kullanma stilleri farklıdır ve kullandığınız muhimmata göre şok değerleri farklılık gösterebilir
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul