Gönderen Konu: Ata Neo tüfeğimi Stoeğer 3000 tüfeğimi tavsiye edersiniz .  (Okunma sayısı 2002 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüsnü GÜLEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • Selim UYGUN - KOPYA ÜYELİK
İkisi arasında karasızım? sezonda hangisi  daha iyi  olur .
1976 - Milano/İtalya - Kahramanmaraş

Çevrimdışı Bahri TUĞRULTEKİN

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: Ata Neo tüfeğimi Stoeğer 3000 tüfeğimi tavsiye edersiniz .
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2017, 11:31:39 »
A.s Bu iki tüfeği de test edebilme imkânınız varsa test edin inceleyin öyle alın. Çünkü Avrupa dahi olsa her markanın iyileri ve kötüleri var. O mu bu mu demenin size bir faydası olmuycak hatta daha çok kafanız karışacak çünkü iki firmanın da memnun olanları ve olmayanları var.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 12:01:47 Gönderen: Bahri TUĞRULTEKİN »
1983 Malazgirt/Muş

The following users thanked this post: Hüsnü GÜLEK

Çevrimiçi Yusuf ÇETİNKAYA

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2017, 11:38:45 »
Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
  • Benelli raffaello black new
  • Ata arms cy modern gold III
  • Robust 222 16 ga
  • Browning maxus II gold black
  • Retay Antalya ss
  • Akdaş ah-212
Kusur arıyorsan, tüm aynalar senindir. (Hz.Mevlana)
1987- ELAZIĞ
B Rh(+)

Çevrimdışı Uygar TANDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2017, 12:03:31 »
grupman testi yapmadan almayın.
  • HUĞLU RENOVA SENTETİK 66CM
  • VURSAN 92A EUROPE 66cm
  • HUĞLU GX 812 TACTICAL
Uygar TANDOĞAN
1977 MUĞLA

Çevrimdışı Hüsnü GÜLEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • Selim UYGUN - KOPYA ÜYELİK
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2017, 13:47:08 »
 Evet ortak kanaat deneyip almak yönünde olmuş , yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim .
1976 - Milano/İtalya - Kahramanmaraş

Çevrimdışı Ali TATAR

• *
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2017, 14:46:00 »
Stoeger biraz ağır.bek avlarında işe yarar.bek avı yapmayacaksanız ata daha iyi olur
Ali TATAR
1985 Antalya

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2017, 14:49:01 »
Stogerler ağır tüfek.Bende stoger mod 2000 var ağaç kundak 3260 gram.M3000 ve yani model peregrineler daha ağır.Yürüyüş avı yapacaksanız yorucu olabilir.Ata neo daha hafifi.İkisindende memnun olanlar var.Yalnız aldığınzda testten geçirin attığınız yeri vurmayabilirler
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

Çevrimdışı Alp BALABAN

• *
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2017, 15:44:26 »
Geçen sene özler avda ata neo yu elime aldım  baktım hoşuma gitti fiyatıda uygundu aldım sonra bir arkadaşım bende gördü beğendi dedi bende ata alacağım bir tane tabi ben çok bakıyorum tüfek yorumlarına stoeger i de çok met eden var arkadaşa dedim salla atayı stoeger alalım sana tamam dedi. Sonra av bayine sipariş verdi aldı tüfeği önce üveyik avına gittik tüfek arada 2. sıkıyı atmıyor. tüfek  yeni  düşük gram atmıyor herhalde diye düşündük sonra ağır gram sıkılar attık gene aynı ankara ya kekliğe gittik orada da aynı numarayı yaptı hep. sonra dedim bunu geri yolla tüfek fabrikaya geri gitti video çekmişler seri atış yaparken yollamışlar tüfeği geri .neyse tüfek geldi ördeğe gittik gene aynı bi atıyor bi atmıyor arkadaşta ince ince söyleniyor bana ata aldırmadın diye e tabi haklıda fazla uzatmıyım tüfeği satmayada razı olmadı gönlü sıkıntılı diye gittik A5 aldık arkadaşa şimdi mis gibi sıkıntısız mutlu mesut takılıyor tüfeğiyle.Belki stoeger al demesem a5 i olmayacaktı olaya buradan bakmak lazım :)  sözün özü  deneyerek almak lazım
Alp BALABAN
1984-Manisa

The following users thanked this post: Serkan TİKVEŞLİ

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2017, 18:13:32 »
😀 güzel bir şeye vesile olmuşsunuz
Geçen sene özler avda ata neo yu elime aldım  baktım hoşuma gitti fiyatıda uygundu aldım sonra bir arkadaşım bende gördü beğendi dedi bende ata alacağım bir tane tabi ben çok bakıyorum tüfek yorumlarına stoeger i de çok met eden var arkadaşa dedim salla atayı stoeger alalım sana tamam dedi. Sonra av bayine sipariş verdi aldı tüfeği önce üveyik avına gittik tüfek arada 2. sıkıyı atmıyor. tüfek  yeni  düşük gram atmıyor herhalde diye düşündük sonra ağır gram sıkılar attık gene aynı ankara ya kekliğe gittik orada da aynı numarayı yaptı hep. sonra dedim bunu geri yolla tüfek fabrikaya geri gitti video çekmişler seri atış yaparken yollamışlar tüfeği geri .neyse tüfek geldi ördeğe gittik gene aynı bi atıyor bi atmıyor arkadaşta ince ince söyleniyor bana ata aldırmadın diye e tabi haklıda fazla uzatmıyım tüfeği satmayada razı olmadı gönlü sıkıntılı diye gittik A5 aldık arkadaşa şimdi mis gibi sıkıntısız mutlu mesut takılıyor tüfeğiyle.Belki stoeger al demesem a5 i olmayacaktı olaya buradan bakmak lazım :)  sözün özü  deneyerek almak lazım
Serkantkv
1975 istanbul

The following users thanked this post: Alp BALABAN