Gönderen Konu: KEKLÝK AVI NERELERDE YAPILIR  (Okunma sayýsý 6558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Yunus DOKSAR

• *
  • Ýleti: 7
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
KEKLÝK AVI NERELERDE YAPILIR
« : 01 Haziran 2017, 09:39:08 »
SELAM AVCI DOSTLAR BEN KEKLÝK AVINA HÝÇ GÝTMEDÝM BU SENE GÝTMEK ÝSTÝYORUM YENÝ KÖPEK ALDIM ÝNÞ. AMA KESÝN OLARAK NEREYE GÝDECEÐÝÝ BÝLMÝYORUM ORDU ÜNYEDE OTURUYORUM BU CÝVARDA BÝLEN VARSA YARDIM OLABÝLÝR MÝ
1985 Ordu

Çevrimdýþý Veysel ÖZTÜRK

• *
  • Ýleti: 112
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KEKLÝK AVI NERELERDE YAPILIR
« Yanýtla #1 : 01 Haziran 2017, 11:26:52 »
Sivas , Erzincan çorum çivarý size yakýn meralar  , lakin kimse hele hele keklik avcýsý merasýný paylaþmaz ,
bu iþe meraklý arkadaþlar edinmeniz beraber av ekibi kurmanýz ve en önemlisi  kolay kolay kimseyi yarý yolda býrakmamanýzý tavsiye ederim .
rasgele
  • franchi affinity 71
  • hatsan dynamic 66
  • dual pointer tina

The following users thanked this post: Yunus DOKSAR

Çevrimdýþý Okan IÞIK

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 36
  • AVCI
« Yanýtla #2 : 01 Haziran 2017, 20:49:21 »
Ekip þart her koþulda sizi býrakmayacak yarý yolda býrakmayacak ve gittiðiniz meralar da artislik yapmayýn . Eðer size orda biz burada size av yaptýrmayýz dediyse muhtar orda av yapamazsýnýz .Boþuna jandarma falan çaðýrmayýn eyvallah deyin gidin kahveye çay için muhabbet edin derdinizin kuþu kýrmak olmadýðýný muhabbet sohbet derken devam edin zaten sizi misafir edip diðer gün meraya kendileri sokarlar ve o meraya artýk lastiklerim yarýldýmý acaba derdi olmadan rahat rahat avlanýrsýnýz .

Benle ayný görüþte olmayan avcý  arkadaþlar olacaktýr . Ama böyle bu jandarmayý çaðýrýrsýnýz ,tutanaktan sonra jandarma size eþlik etmeyecek av yaparken veya araçýnýzýn baþýnda asker býrakmayacak . O yüzden gittiðiniz yerlerde burda av yapamazsýn diyen bir muhtar varsa atýþmayýn boþverin dediðimi uygulayýn eðer tutarsa korkmadan gidebileceðiniz bir meranýz olur .

Baþýna gelen abilerimiz anlattý bir türlü nasip olupta yanýna ava deðil gezmeye bile gidemediðim sivaslý tertipimin anlattýklarý bu yönde . Bu sene nasip olursa keklik için gideceðim sivasa sürekli olmasada ayda bir veya 15 günde bir .
  • Ata neo 12
  • Vursan 92 a
  • Ýngiliz Setter Diþi
1985 / TERME

The following users thanked this post: Bilal AYDIN

Çevrimdýþý Bilal AYDIN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 990
« Yanýtla #3 : 01 Haziran 2017, 21:50:41 »
.
« Son Düzenleme: 02 Kasým 2021, 23:03:52 Gönderen: Bilal AYDIN »
1988-Denizli

The following users thanked this post: Okan IÞIK

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 5004
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanýtla #4 : 01 Haziran 2017, 23:33:11 »
Valla söðüt gölgesinde yapýlmadýðý kesin :D Gideceðiniz yerde, o bölgede av yapan arkadaþýnýz dostlarýnýz olsun, her açýdan kafanýz rahat olur..
Mesela ben Samsun dýþýna pek çýkmýyorum, çýksam bile dostlarýn davetiyle gittiðim için muhtar vakasý gibi sorunlar yaþama ihtimali pek yok :)
Geçen sezon bafrada ördek avýna gittiðimizde bir keresinde arabanýn camýna tehditkar bir yazý býrakýlmýþ. korkak tip olduðu belli.
Ama yine de karþýma çýkmadýðý iyi olmuþ. Velhasýl insan bazen kendi ilinde bile böyle durumlarla karþýlaþabiliyor.
Okan Beyin de Bilal Beyin de haklý olduðu yönler var. Orta yolu bulmak gerek.. Ama önceliðiniz yukarýda yazdýðým gibi, menfaati ön planda tutmadan iyi bir dost edinmek..
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Þevki MÝRZA, Bilal AYDIN

Çevrimdýþý Þevki MÝRZA

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1711
  • PARTRÝDGE HUNTER
« Yanýtla #5 : 02 Haziran 2017, 01:42:33 »
Valla söðüt gölgesinde yapýlmadýðý kesin :D Gideceðiniz yerde, o bölgede av yapan arkadaþýnýz dostlarýnýz olsun, her açýdan kafanýz rahat olur..
Mesela ben Samsun dýþýna pek çýkmýyorum, çýksam bile dostlarýn davetiyle gittiðim için muhtar vakasý gibi sorunlar yaþama ihtimali pek yok :)
Geçen sezon bafrada ördek avýna gittiðimizde bir keresinde arabanýn camýna tehditkar bir yazý býrakýlmýþ. korkak tip olduðu belli.
Ama yine de karþýma çýkmadýðý iyi olmuþ. Velhasýl insan bazen kendi ilinde bile böyle durumlarla karþýlaþabiliyor.
Okan Beyin de Bilal Beyin de haklý olduðu yönler var. Orta yolu bulmak gerek.. Ama önceliðiniz yukarýda yazdýðým gibi, menfaati ön planda tutmadan iyi bir dost edinmek..
:D
  • Huðlu 103 Ce Süper poze
  • Huðlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huðlu 200AC
1985 - Ankara

The following users thanked this post: Emrah AKDENÝZ

Çevrimdýþý Þevki MÝRZA

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1711
  • PARTRÝDGE HUNTER
« Yanýtla #6 : 02 Haziran 2017, 01:43:56 »
benim fikrim hiç baþlamamanýzdan yana :) baþka avlara bakýn
  • Huðlu 103 Ce Süper poze
  • Huðlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huðlu 200AC
1985 - Ankara

The following users thanked this post: Bilal AYDIN

Çevrimdýþý Bilal AYDIN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 990
« Yanýtla #7 : 02 Haziran 2017, 08:13:29 »
benim fikrim hiç baþlamamanýzdan yana :) baþka avlara bakýn
:D :D
1988-Denizli

Çevrimdýþý M.Ali AKDAÐCIK

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1805
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #8 : 02 Haziran 2017, 10:19:28 »
 keklik avý daðlarda dere yataklarýnda gidemediðin zaman ve gitmezden evvel av saati gelmeden evveli ve sonrasý gözü açýkken veya kapalýyken yapýlýr mera yatak araba direksiyonu yan koltuk vs.,... :angel:

kanser misali bir kere bedenindeki hücrelere sirayet ettimi yandý o insan ömrübillah kurtulamaz. :o

keklik merasý dýþýnda bile transa geçer  baþlamadan evvel iyi düþünmek gerek. ;)

etik avlanan vicdan limitleriyle avlayan tüm gerçek avcý dostlara selam olsun rast gelsin. :D

saygýlarýmla
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATÝK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
Ýnsanlara hoþgörülü tavrým , bildiklerimin yanýlgýlarýma yetmeyiþindendir,..

Murat Ali Akdaðcýk
1970 MERSÝN

The following users thanked this post: Necdet GÜNEY, Ýbrahým KILINC, Bilal AYDIN