Gönderen Konu: Beeper Tasma Önerisi  (Okunma sayýsý 5606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Okan IÞIK

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 36
  • AVCI
Beeper Tasma Önerisi
« : 05 Ekim 2017, 22:47:23 »
Sayýn ustalar beeper alma arifesindeyim . Beðendiðiniz memnun olduðunuz beeperlardan önerebilirseniz memnun olurum . Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim .
  • Ata neo 12
  • Vursan 92 a
  • Ýngiliz Setter Diþi
1985 / TERME

Çevrimdýþý Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 466
    • Sulusaray Kasabasý Resmi Web Sitesi
Ynt: Beeper Tasma Önerisi
« Yanýtla #1 : 05 Ekim 2017, 23:52:23 »
Bütçenize göre beeper var var okan bey,nasýl birþey istediðinize baðlý ekonomik birþey istiyorsanýz Leader ve Ecr markalarý düþünebilirsin ama kaliteli birþey istiyorsan yani kumandalý falan numaxes ve bererti gibi markalarý araþtýr derim.
Sizce diye sorarsan beeper için 400 500 tl bütçe ayýrmaya deðmez 100 lira ver Leader al gitsin sonuçta beeper görevini yapýyor derim.
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevþehir
0535 764 7219

The following users thanked this post: Okan IÞIK

Çevrimdýþý Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1300
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #2 : 06 Ekim 2017, 02:08:59 »
Bütçenize göre beeper var var okan bey,nasýl birþey istediðinize baðlý ekonomik birþey istiyorsanýz Leader ve Ecr markalarý düþünebilirsin ama kaliteli birþey istiyorsan yani kumandalý falan numaxes ve bererti gibi markalarý araþtýr derim.
Sizce diye sorarsan beeper için 400 500 tl bütçe ayýrmaya deðmez 100 lira ver Leader al gitsin sonuçta beeper görevini yapýyor derim.

LEADER YERLÝ VE 10 YL GARANTÝLÝ VE YENÝSÝ ÝLE DEÐÝSÝM YAPYORLAR.ben de kullanyorum.
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdýþý Okan IÞIK

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • AVCI
« Yanýtla #3 : 06 Ekim 2017, 02:16:11 »
@Osman KORUKÇU ve @Veli TOKCAN ustalar ikiniz de teþekkür ederim . Kafamý karýþtýran mevzu oradaydý bence de . Acaba pahallý mý alsam yoksa ucuz normal bir beeper alma konusu kafama takýlmýþtý . Leader 2020 benim de kafama yattý . Ses tonu da gayet hoþ merada yeterli  olur mu karar veremedim ama . Biraz aklýmda bazý þeyler yerleþti teþekkür ederim
  • Ata neo 12
  • Vursan 92 a
  • Ýngiliz Setter Diþi
1985 / TERME

Çevrimdýþý Sefa KOYUNCU

• *
  • Ýleti: 150
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #4 : 06 Ekim 2017, 08:42:45 »
Ben Beretti Beeper kullanýyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Üç yýl önce aldýðýmdan bu yana hiç bir problem çýkarmadýðý gibi çýkartacaðada benzemiyor. Su yalýtýmý olsun saðlamlýðý sesi hassasiyeti her haliyle memnunum. Ben ozaman 270 TL ye almýþtým. Ama þuanda fiyatlarý anormal derecede artmýþ durumda. Fakat Leader beeper veya bir baþka düþük maliyetli beeperlarda kesinlikle iþinizi görür. Hatta çok memnun kalýp uzun yýllar kullanabilirsiniz. Garanti þartlarýda iyi bayiler hemen deðiþime gidiyor diye duydum. Karar sizin. Hangisi bütçenize uygun ise hangisinden verim alabileceðinizi düþünüyorsanýz onu tercih edin. Neticede Beretti alýp memnun olmayan veya sorunlar yaþayan insanlarda vardýr. Ýyi günler Rasgele.
  • Baikal USSR ij 58
  • Huðlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA

Çevrimdýþý Okan IÞIK

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • AVCI
« Yanýtla #5 : 06 Ekim 2017, 12:11:32 »
@Sefa KOYUNCU ilginiz için teþekkürler. Ýþin açýkcasý ucuzsa vardýr bir hilesi mantýðý ile yaklaþtým . Benim de esasýnda þuanda 400 - 500 tl ler verecek durumum yok ama bu ucuz leader olsun ecr olsun verimli deðilse biraz daha kýsýp bazý þeylerden 400 - 500 tl liklerden almak lazým . Leader alacaðým galiba sizlerin dediði gibi saðlam ve ürünün arkasýndaysalar .
  • Ata neo 12
  • Vursan 92 a
  • Ýngiliz Setter Diþi
1985 / TERME

Çevrimdýþý Feyyaz ÇETÝN

• *
  • Ýleti: 269
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #6 : 06 Ekim 2017, 13:39:30 »
ecr kullanýyorum bende bu sezon 3 sene olacak bir tek pili bitti onu deðiþtirdim baþka bir sýkýntý yaþamadým. Derede kýþýn ördek parlama avý yapýyorum köpekli olarak. köpek suya girip çýktýðý için beeper heryeri buz oluyor yinede çalýþýyor þu ana kadar su almadý. Elektronik eþya birazda þans meselesi bence.
1983 Mudurnu/BOLU

Çevrimdýþý Okan IÞIK

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • AVCI
« Yanýtla #7 : 06 Ekim 2017, 16:34:31 »
ecr kullanýyorum bende bu sezon 3 sene olacak bir tek pili bitti onu deðiþtirdim baþka bir sýkýntý yaþamadým. Derede kýþýn ördek parlama avý yapýyorum köpekli olarak. köpek suya girip çýktýðý için beeper heryeri buz oluyor yinede çalýþýyor þu ana kadar su almadý. Elektronik eþya birazda þans meselesi bence.

Feyyaz bey öneriniz için teþekkürler . Ecr mi leader mi arada kaldým . Ýkisini de burdan sizin önerileriniz ve internetten araþtýrmama göre karar vereceðim ikisi arasýnda anlaþýlan
  • Ata neo 12
  • Vursan 92 a
  • Ýngiliz Setter Diþi
1985 / TERME

Çevrimdýþý Zafer ATASOY

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • Ýleti: 552
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
« Yanýtla #8 : 06 Ekim 2017, 16:51:29 »
Eðer  köpeðiniz  çok  açýlýyorsa leader  biyere kadar ama  beretti sez  olarak  daha  kuvvetli  tizlere  sahip.Ýlk  etapta  bende  leader la  baþladým  ama berettiye  geçiþ  yaptým tabi  seçim  sizin þartlarý  deðerlendirip kararý  verecek  olan sizsiniz
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

Çevrimdýþý Okan IÞIK

• Üyelik Sonlandýrýldý
  • *
  • AVCI
« Yanýtla #9 : 06 Ekim 2017, 19:51:05 »
@Zafer ATASOY  bey güzel bilgileriniz için teþekkürler . Fakat köpeðim 5 aylýk ingiliz setter þuanda meraya yeni yeni aþýlýyorum 5 - 10 metrelerde geziyor bazen yanýmda yavru dahaca tabi :) Þimdiden araþtýrmaya baþladým ki bir fikrim olsun ona göre bütçe ayarlamaya çalýþayým istiyorum .

Þimdi ecr ,leader beni zorlamayacak fiyatlar . Köpeðim 100 - 150 metrelerde gezerse beni orman da tatmin eder mi bu markalar . Bu arada youtube da baktýmda leaderin ses tonlarý daha güzel geliyor kulaðýma yoksa çekim mi kaliteli . Ecr nin týnýsýný leader kadar hoþ deðil . Bana mý öyle geliyor acaba .
  • Ata neo 12
  • Vursan 92 a
  • Ýngiliz Setter Diþi
1985 / TERME