ana baba soyu sopu önem teşkili sözkonusu kan av ikilemesi yani secere vs. olmasın çip olmasın no problem dd. tanıyorsanız hasmı kırmamı bilirsiniz konu dd. ise zaten işiniz kolay bu cins öğrenmeye maximum meğillidir çünki, erkek tercihim olurdu zira serbest dolaşımı seven hareketli bir irk bendeki dişi ha dedimmi bırakamıyorum bahçe dışına malum birçok köpek var çevrede ama merada ne çoban ne başkası dişi olduğu için dokunmuyor havlamaktan öte geçmiyor bana göre tek avantajı bu.
şahsi düşüncem seçme şansım olsaydı erkek olurdu fırsatım olsa erkekte alırdım çoğalsın bende sağa sola arkadaşa eşe dosta hediye edeyim bendeki hediye olduğu için kıramadığım arkadaşım verdi o sebepten dişi sahiplendim yaşı 13 aylık şuanda.
kesinlikle sosyal yetiştirin sevgi sevgi sevgi itaat ve eğitimler ardından gelmeli sağlam dd. kanıysa avın kıralını yaptırır fakat şunuda belirtmek isterim av yapmayan köpek görmedim sizin dikkat edeceğiniz nokta eğitimdir, hergün bir saati geçirecekseniz alakadar olacaksanız işi çözersiniz yoksa avdan ava yem su vermeyle olmuyor en iyi kan cins ''piç'' olur tabiri caiz ise.
gözünün içine bakan sizden komut bekleyen yorulmayan her avı yapacak bu ırk av makinesi diye tabir edilmekte olup av makinesi olabilmesi inanın sizin elinizde.
meşakkatli sabır ve sevgi dolu bu eğitme yolunda güzel günleri beraber geçirmenizi seçeceğiniz av partnerinizle keyifli avlara imza atmanızı temenni ederim.
saygılarımla.