Gönderen Konu: Ýstanbul Silah, Ýmpala Plus hakkýnda yorum ve öneriler  (Okunma sayýsý 4309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • Ýleti: 3861
  • NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýstanbul Silahin üretmiþ olduðu Ýmpala Plus son günlerde ilgimi çekmeye baþladý. Ancak fiyatlarý emsallerine nazaran çok uçuk. 2. Eli hise neredeyse hiç yok.
Bu konuda yorum  ve önerilerinizi almak isterim.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Diþi
28.02.1969 EÞME/UÞAK

Çevrimdýþý Emrah AKDENÝZ

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 5004
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ynt: Ýstanbul Silah, Ýmpala Plus hakkýnda yorum ve öneriler
« Yanýtla #1 : 30 Aðustos 2019, 21:19:20 »
Ýstanbul Silah firma standýný 2018 fuarýnda ziyaret etmiþtim.
Stand görevlilerinin gerçekten donanýmlý olduðu ve güzel ilgilendiði birkaç firmadan birisiydi.

Ýmpala plus modelini de orada inceledim. Ýþçilik ve kalite gayet güzel duruyor. Döner baþlýðýn kilitlenme nokta sayýsý daha fazla. Sanýrým 6 veya 8 ayrý noktadan kilitleniyor. Teknik faydasý nedir veya pazarlama stratejisi midir onu bilmiyorum.
Namlu iç çapý 18,80 ve birleþtirme konisi uzun. Geniþ namlu tercih etmiþler. Performans ve grupman konusunda hayli iddialýydýlar.
Firma, bütün parçalarýný ve üretimini kendi bünyesinde yapýyormuþ.
Ayrýca Winchester firmasýna da parça ürettiklerini duymuþtum.

Bu tüfeði kullanan kiþilerle iletiþimim oldu. Geneli memnun. Sadece bir kiþi, 30 gram fiþeklere kadar çalýþmadýðýndan þikayet ediyordu. Daha sonra fabrika yetkililerinin bahsi geçen tüfekle ilgili atýþ videosunu izlediðimde 24 gramla bile sorunsuz çalýþtýðýný gördüm.Teknik arýza var mýydý yoksa kiþinin tutuþ þeklinden mi kaylanýyordu onu iyi irdelemek lazým.
Son dönem fiyatýný bilmiyorum ama elime alýp incelediðimde, kalite konusunda ben gayet baþarýlý buldum.
  • Akdaþ Kuntor 312 SE
  • Huðlu 104A
  • Huðlu Renova
  • Huðlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Alkan YOKSUL

Çevrimdýþý Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 717
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #2 : 30 Aðustos 2019, 23:52:42 »
Geçen sezon ful kulandým sentetik olaný ,Bana göre çok estetik bir o kadar kaliteli idi baþta avlarýmýn yüzde doksaný yaralý gidiyordu açý ayar pullarý ile iþi çözdüm .Fakat sürekli besleme hatasý yapýyordu iki sefer fabrikaya gönderdim hiç bir sorun bulunamadý bende en son suçu kendimde buldum tutuþ veya umuzlamaktan kaynaklandýðýna karar verdim ve yolarýmý ayýrdým .Ama çok memnun olduðumu söyleyebilirim ,þimdi ise Yýldýz gazlý otomatik ile mutlu ve mesut hisediyorum kendimi benim deneyimlerim bunlar hakýnýzda hayýrlýsý olsun
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
Ýnsanlarý tanýþýrken deðil,tartýþýrken tanýrsýnýz.
Çünkü, öfke saklanan kiþiliði ortaya çýkarýr.

The following users thanked this post: Alkan YOKSUL, H.Ýbrahim KOÇ

Çevrimdýþý Taner TOPÇU

• *
  • Ýleti: 102
  • TANRI Türkü Korusun ve Yüceltsin
« Yanýtla #3 : 11 Eylül 2019, 19:53:25 »
Ýstanbul Silahin üretmiþ olduðu Ýmpala Plus son günlerde ilgimi çekmeye baþladý. Ancak fiyatlarý emsallerine nazaran çok uçuk. 2. Eli hise neredeyse hiç yok.
Bu konuda yorum  ve önerilerinizi almak isterim.

Alkan abi benim 2.sezonum sentetik karbon olanýný kullanýyorum.Genelde domuz avýnda kullandým.Herhangi bir takýlma bir sýkýntý ile karþýlaþmadým.Bu sezon ilk defa üveyik te kullandým.Uzak atýþlarým oldu gayet tatmin edici.Ýlk hafta pozemle avlandým 2.hafta impala ile pozemi aratmadý.Aðýrlýðý iyi kalitesi ve çalýþmasý tatmin edici.Tavise ederim.

1982-BURSA

The following users thanked this post: Alkan YOKSUL, H.Ýbrahim KOÇ

Çevrimdýþý Gökhan AKDOÐAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 1167
« Yanýtla #4 : 19 Eylül 2019, 13:57:18 »
@Özgür UYAR abiden bilgi alýyorum bende gayet memlun arkadaþlarý ile beraber 6 tane varmýþ hepsi memlunmuþ. Ýkinci el önceden burdan forumdan bakardýk þimdi bakacak yerde kalmadý. Geçen yýl satýlýða koyan Þükrü AKKAVUK'a sordum o da ikisinide satmýþ sýfýrda pahalý bende Akdaþ pozeyi satýp alacam bakalým nasip.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOÐAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUÐLA

Çevrimdýþý Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • Ýleti: 717
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanýtla #5 : 19 Eylül 2019, 23:22:20 »
Þunuda söylemek isterim sattýðým arkadaþ býldýrcýn da en az yüz fiþek atmýþ herhangi bir sorunla karþýlaþmamýþ
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
Ýnsanlarý tanýþýrken deðil,tartýþýrken tanýrsýnýz.
Çünkü, öfke saklanan kiþiliði ortaya çýkarýr.

The following users thanked this post: Alkan YOKSUL