Doğan Bey ve değerli Avlakforum üyeleri...
Ben 10 seneden beri 3.Dünya Savaşına doğru gidiyoruz diye ailem dahil etrafımdakileri uyarıyorum.
10 sene önce nette çeşitli konularda araştırmalar yaparken tesadüfen diyebileceğim bir şekilde önümüzde 3 dünya savaşının olduğunu farkettim.
Bunun üzerine araştırmalarımı daha da yoğunlaştırdım.Bu savaş hadislerde " Melhame-i Kübra" yani en büyük kanlı savaş olarak haber verilmiş olup hadiste 6 sene süreceği de bildiriliyor. Şimdi gündemi dikkatle takip ederseniz ortalık fena ısındı. Ne yapın, ne edin kesinlikle ve kesinlikle "SAVAŞ HAZIRLIĞI" yapın.
Çünkü savaş bir anda patlak verecek.Halk bankalara , marketlere, akaryakıt istasyonlarına hücum ettiği zaman hazırlık yapma işiniz zora girer.
Kurban bayramında bile zincir marketler yarı yarıya boşaldı. Bazı ürünler hiç kalmamıştı.Şimdiden ucuz ve basit ama hayatınızı kolaylaştıracak malzemelerden başlayarak hazırlanabilirsiniz.Yoksa şimdiden almazsanız pek çok madde karaborsaya düşecek.
Bu karaborsacılar halkın kanını emer.Yaklaşan savaş hakkında ansiklopedi dolusu bilgi ve belge var.
Konuyu çok uzatıp insanları sıkmak istemiyorum.Masonlara yakınlığı ile bilinen ve zehirlenerek öldürülen Aytunç ALTINDAL, 3.dünya savaşının 2021 de başlayacağını belirtiyor. Youtubeden araştırabilirsiniz.2021 olmazda 2022 olur ama emin olun zamanı iyice yaklaştı.
Bir de gözden kaçan bir ayrıntı var. Bu 3.dünya savaşının başlamasına sebep olacak bölgesel bir savaş var.Bu öncü savaş dahi hadiste haber verilmiş.
"Amik Ovası Harbi " ve "Melhame-i Kübra" diye araştırırsanız bulursunuz. Muhtemelen Türk-Yunan savaşı olabilir.İlgilenenlere bir link paylaşıyorum.
Bu linkte paylaşmış olduğum haberleri incelerseniz bütün dünyanın savaşa sürüklenip ortalığın toz duman olacağı son derece zorlu yıllara doğru gittiğimizi farkedeceksiniz.
9.yorumdan itibaren yorumlarım başlıyor.
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=194719.0