Tevfik bey hile mi yapıyorsunuz ne, kendi modifye kurşunlarda daha iyi nişan alıp fabrikasyon kurşunları yerlere seriyosunuz 😀, işin espirisi bir yana elinize emeğinize sağlık 75 metrede baya istikrarlı atışlar zaman zaman bende dolum yaparım aynı malzemelerle de olsa işten biraz anlayan birinin yaptığı el dolusu fişekler fabrikasyon çoğu fişekten iyi performans veriyor, bizleri bilgilendirmek adına yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim... Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim Abdullah Bey
Bazen bende şüpheleniyorum kendimden ama hak geçmesin diye test kurşunlarına daha bi özen gösteriyorum,el emeğinin yeri başka şöyle söylim daha öncede paylaşmıştım long range saçma dolusu yine aynı fişekle 1450 fps çıkış hızıyla 36 gram 5 numara saçma ile 70 metreden 4 saçma değmiş ölü bir kuş indirdim etraftakilerin bakışları yetti işte bu keyf insana yetiyor.
Tevfik bey bu izlediğim bi çok yerli fişeklerin ağır çekimine bakıldığında istikrar olarak çok güzel gözüküyor ben baya beğendim bu fişeği canlı üzerindeki penetrasyonu da denemek gerekir tabi ama güzel bir fişe bu bilgi için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim Cihat Bey eğer tapada gevşeme yada ayrılma olmazsa avdada iyi sonuç vereceğini düşünüyorum cuma günü paylaşacağım bir videoda benzer kurşunla doldurulmuş bir fişekte tapanın yarı yolda ayrılmasının kurşun yörüngesini nasıl etkilediğini göreceğiz.
Çok yerinde bir çalışma olmuş.Tebrik ederim
Teşekkür ederim M.Ali Bey.
merhaba tevfik bey çok güzel bi çalışma olmuş modifiyede başka tapa mı kullandınız bende rifled slug modeli var tapası içine girenlerden değil
Sağolun Recep Bey barut hariç herşey birebir aynı aslında aynı gün mecanın rifled slug modelininde testini yapacaktım 3. atıştan sonra pil bitti şunu söyleyebilirim 1250 rakımda 60-65 metreye kadar gönül rahatlığı ile kullanılabilir yalnız 60-65 metreden(transonik bölge geçişinden sonra) sonra inanılmaz derecede geziyor hedeften 1 metreye yakın saptığıda oluyor.
Tebrikler. Modifiye çalışma kurşunun istikrârını önemli ölçüde artırıyor. Güzel çalışma olmuş.
Teşekkür ederim Rıza Bey.
elinize emeğinize sağlık
Teşekkür ederim Taşkın Bey.
Tebrikler Tevfik hocam yivsiz de daha iyisi yapan çıkana kadar en iyisi sensin teşekkürler
Eksik olmayın Hüseyin Ustam sağolun ama inanın çok aman aman bir şey değil yaptığımız, eksiğini bulup düzeltiyoruz hepsi bu.