yav başladım kızmaya alüooooooooooooo:)
olayın ne ön bahçesi kalmış ne arka bahçesi yav,
olayı aktarmadan bahçeleri karıştırıverdiniz hemen:)
sanki kırk yıllık dostlar buluşmuşta kaynatıyo sanacak millet...
ben gene öle yerlerde silah,malzeme,köpek,vsvsvs ticareti yapanlar buluşup pazarlama yapılıyo sanıyordum;)
oysa ne göreyim
alınanda verilende gönüller dolusu sevgi saygı ve selamlar dan ziyade bir okadarda sıcacık duyguları ile evsahiplerinin misafirperliğini nasıl sunduklarını görünce şok oldum:)
ben yinede sizlere başlangıcından başlayan biraz foto demeti sunmak istiyorum ama foto çok ve bulamadıklarınızı msn kişi kartımdan araklayın valla hiç uğraşamam avcı milletiynen yaneeeeee:)
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buyrun seyre...
önce istanbuldan sevgili fero,hüso,kazancı kardeşler bana abi bursaya gitmeden önce bi uğrada ayar çekelim ve sana boğazda atış antremanı yaptıralım hazırlıklı gidersin dediydiler ve bende inandım:)
fero bana atmayı,kazancı boğazda kulp takmayı hüso da ayar çekmeyi gösterecek üstünede boğazda kahvaltı var diye duyanlar koşmazmı kuru ekmekle sulu çaya:)
kimler yoktu ki:)
ayhan erbay ın kuru ekmekli çaylı kahvaltı masasına verdiği fermayı görenler duyan geldi duyan geldi:)
ayhan erbay,ahmetkarvan,ali kaptan,cemal başkan,fero,hüsamettin,kazancı kuru ekmeği duyunca kulp takma işim var deyip kayış attı tabii;)
taaaaaaaaaa burgazdan tebeya bende varım deyyip galip ağa:)
kuru ekmekle olmaz bu iş deyip balıklarıyla gelen mustafa kardeş,,,
dahası da var sahi:)
ben yolluk yakalayacam ama kamışım yok fero ver de seninkiyle bende yakalayayım deyen de oldu bu arada bursa yolu öncesi:)
ve yolluklarımızıda garantileyip:)
sayın erbaya rağmen; çıktık bursa buluşması için yollara...