0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canan bey merhaba,Görüntüler gerçekten çok güzel, ne mutlu size. Yüzünüzden anlaşılıyor bu işi yürekten yaptığınız. Size gıpta ediyorum.Kimileri Türkiye de sizin yaptığınız avın sıfır kalacağı avlar yapıyorlar malum. Bir günde 150 ördek, 300 bıldırcın, 50 tavşan, 50 çulluk vuranları duyuyorum daha doğrusu bir gecede. Koca gediz ovasını karış karış taradık arkadaşımla 1 üveyik kaldırabildik birer fişek attık onuda karavanacılık vuramadık, aynı gün 3 tane arazi aracı 5 avcı 5 köpek ve hala çalışan bir teyp, nedense bütün bıldırcınlar aynı tarlaya konmuş tesadüf ya, fişek yetişmiyor arkadaşlara. Bir müşterim geçmiş gün adı önemli değil zaten hatırlamamda, kendisi fahri av müfettişiymiş üstü daha çok açılan sunrooflu bir araç soruyor gece avlarını daha rahat avlayabilmek için, ne kadar komik ve acı.Bu bayramda 300 km yol gittim 4 gün boyunca avlandım sonuç 1 tahtalı. Hal böyle olunca gülsemmi ağlasammı bilemedim. Emeğime mi acısam yoksa hayallerimemi yansam.Neyse Türkiye de işler böyle, ne mutlu size ki türkiyede av yaşantısı zorunluluğunuz yok. Avınız daim olsun.Saygılarımla,Mehmet Emin COŞARmübarek bayramda avlanmak hiçde hoş bir davranış değildir.bayramdan sonra istenildiği kadar avlanılır.
masallah canan bey çok güzel görüntüler paylasım için tesekkürler .rasgele.