Uzun zamandır köpeklerime Biopet Çamlıyem Mama yediriyorum. Mama genelde fena değil ama özellikle yaz aylarında koku dayanılmayacak boyutlara ulaşıyor. Hele köpek de 2 olunca...
Son günlerde bazı dostlardan Temizmama adını duymaya başladım. Sitesini inceledim, fiyatları da fena değil. Konuyu açmamdaki amaç siz dostladan kullanan abi ya da kardeşlerimiz varsa bilgi ve tecrübelerini paylaşmaları.
TEMİZMAMA ?
Nasıl bir mama ?
Köpekler severek yiyormu?
Köpeklerin gelişimine olumlu yada olumsuz gelişmeleri nasıl?
Köpeklerin dışkısı nasıl?
Dışkısında koku var mı ? Varsa az mı çok mu?
Paylaşımda bulunan bütün dostlara şimdiden teşekkürler.
Ben siteye dahil olalı çok kısa bir zaman oldu konuları inceleyince burda bir yerde Temizmama hakkında güncelleme yapayım, sizinle paylaşımda bulunayıö istedim.
Köpek besleyen değerli avcı dostlar merhaba, benim 3 tane av köpeğim var ve kuru mama ile besliyorum. İzmir'de Çağatay Yağ ve Yem firmasının ürettiği "BONOCİBO"nun Yüksek Enerjili Yavru, yine Y.E yetişkin köpek mamasını uzun yıllardır kullanıyorum ve bugüne kadar da çok memnun olduğum her yönden harika bir yem. 15 kg. (15 kg.mı 55-61 tl arasında) ve üstü sparişler Türkiye'nin heryerine adresinize, kapınıza kadar kargoyla geliyor ve kargo ücretide yok.
Bu kadar kalitenin ucuz olmasının tek sebebi var o da tüketici ile üretici arasında hiç bir aracı yok, sadece internet aracılığıyla alabiliyorsunuz, bunun için yapmanız gereken tek şey internet arama motoruna " temizmama.com " yazmanız yeterli, web sayfasını inceleyince bana hak vereceksiniz, ben İzmir'de görev yaptım vede fabrikayı bizzat gezdim, Sn. Oktay ÇAĞATAY bey ile tanıştım, ailece bu işe ne kadar gönül verdiğini)verdiklerini bizzat müşahede ettim.
Şimdi belki Ali BÜRKEV abim bana kızacak ancak reklamını yaptığı mama, "Çağatay Yağ ve Yem Firması"nın üretimi (mama paketinin yanını okursanız görülecektir)vede taptaze, hammadde yurtdışından, yurdışındaki otoritelerin, danışmanların kontrolü ve işbirliğinde, son teknoloji üretimi (çünki hiçbir yerli yem fabrikasında bu son teknoloji yok, sadece Çağatay Firmasında var birde Ülker bisküvide), Ali abimin söylediği herşey çok doğru köpek maması için, çünki " BonaCibo" ile birebir aynı sadece paket farkı var.
Birçok yabancı marka köpek maması malum hala petshooplarda 15 kg.mı 180 tl. vb. gibi fiyatlarda satılıyor, sebebi ise aracıların çok olması, kar marjlarının yüksek olması, bu yüzdende "temizmama" hakkında da olumsuz yalan beyanlarda, bulunuyorlar, bunu ben yaşadım, sordum birkaç veterinere ve petshopa "temizmama varmı?" diye.
Tercih siz değerli avcı dostların, taptaze, kaliteli ve son teknoloji milli bir mamayı köpeklerinize güvenle yedirmek isterseniz, ilk paket sonunda farkı beslediğiniz hayvanlarınızda muhakkak gözlemleyecek vede bana teşekkür edeceksiniz. Selam ve saygılarımla.