SEVGİLİ arkadaşlar bırakalım bu BENELLİ,,BERETTA,,BROWNİNG,,REMMİNGTON,,VS.VS.yabancı marka hayranlğını onlardada birsürü sorunla karşılaşabiliyoruz.. bu tür tüfekle ilgili konularda defaatle yazıp duruyorum bendede HATSAN LUGER 2004 model teflon boyalı 66cm namlulu bir yarı oto var yıllardır kullanıyorum ne bir paslanma ne bir arıza nede fişek seçimi 24gr trap skeet fişekleriylede 36gr ağır fişeklerlede şıkır şıkır çalışıyor ((ARKADAŞLAR ARASINDA KENDİ VURAN TÜFEK,,GÜDÜMLÜ TÜFEK))

diye ün yapmış durumda işin şakası bir yana artık ülkemizdede güzel silahlar üretiliyor.. sonuçta bu silahlar basit av silahları o yüzden avuç dolusu dolar ve eoro,ları yabancı markalara verip durmayalım..ülkemizde HATSAN,,ATA,,ARMSAN,,AKKAR firmaları hakikaten kaliteli ve güzel yarı oto silah üretiyorlar değişik modellerde onları alalım kullanalım ve yeni silah alacak arkadaşlarımıza bu silahları tavsiye edelim ... HERKESE SELAM VE SAYGILARIMLA.... ((DÜRBÜN VE REDDOTLAR konu başlığı altında pek alakalı bir yorum olmasada ben yinede düşüncelerimi yazdım şimdiden affınıza sığınıyorum kusuruma bakmassınız artık))